"А"група,8 кръг:Ботев-Лудогорец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Домусчиев: За отборите в България Лудогорец е като Реал и Ли

Мнениеот Долно уйно » 12 сеп 2014 14:48

kanar76 написа:"Никой не гледа, че знайни и незнайни отбори падат от Зимбру", иронизира ЦСКА шефът на орлите

Автора на материала защо реши, че точно ЦСКА е иронизираният отбор?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
KAT90
Контакти:

Мнениеот KAT90 » 12 сеп 2014 14:49

РосенВарна написа:
KAT90 написа:Та те са в А група от 4г. бе ма*а му стара.Злобата и комплексите му от ЦСКА са вече крайни. :|

Какви комплекси може да има Домусчиев от ЦСКА? Да не би да бъркаш нещо, злобата и комплексите не са ли от страна на ЦСКА защото редовно вече ядат шамари от Лудогорец-отбор който от 4 години е в А група както посочваш, освен това Лудогорец ще играе с Ливърпуул и Реал а евробоецът вече и световно неизвестни отбори от Молдова отстраняват бившия еврогранд. Да вземеш да се уточниш малко кой е комплексаря.

"В бъдеще всеки ще има своите 15 минути слава"-А.У.
Преди година забих мацката на едно богаташко леке.Е той имаше параи, а аз ум и визия.Хвана си една пачавра също с пари и човечето го беше толкова яд, че само аз му бях в устата и ме псуваше зад гърба.Радвам се вашите 15 мин. слава, не летете до космоса, защото сте орли, не космонавти.И аз съм летял на високо, но сега уви. ;)
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 сеп 2014 14:52

KAT90 написа:Преди година забих мацката на едно богаташко леке.Е той имаше параи, а аз ум и визия.Хвана си една пачавра също с пари и човечето го беше толкова яд, че само аз му бях в устата и ме псуваше зад гърба.Радвам се вашите 15 мин. слава, не летете до космоса, защото сте орли, не космонавти.И аз съм летял на високо, но сега уви. ;)

[offtopic]Какво уви? Да не би да са ти забили открадната мацка :?[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

LOKOMAN
Контакти:

Мнениеот LOKOMAN » 12 сеп 2014 14:52

ronnie написа:
РосенВарна написа:
KAT90 написа:Та те са в А група от 4г. бе ма*а му стара.Злобата и комплексите му от ЦСКА са вече крайни. :|

Какви комплекси може да има Домусчиев от ЦСКА?

Комплексите са налице. Питат го да каже нещо за Лудогорец, той отговаря колко са слаби ЦСКА. Това ако не е комплекс... А откъде идват тези комплекси? Ами просто е: лудият собственик на Лудогорец страда от мания за величие (и това личи съвсем ясно от почти всичките му изказвания). Хората които не го харесват го влудяват, а феновете на ЦСКА определено не го харесваме. Това е моето обяснение, отворен съм за други теории ;)

Според мен Домусчиев се ебава тънко с вас. Той е бизнесмен и целта му е първо печалба и второ имидж. Вие не сте пречка за нито едно от двете, така че едва ли го интересувате.

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 12 сеп 2014 14:54

d.milanov написа:
РосенВарна написа:
d.milanov написа:
fitore написа:Домуса прекалено малко говори даже. Ако на негово място бяха агент Тара или Лупарата досега щяха да са ни продънили ушите. Не виждам какво всички скачат като ужилени като в тази държава всеки най-обича да си говори, кой с повод, кой без.

Томов не го сравнявай с това леке, човека е напред със светлинни години и никога не би паднал на нивото му.

Не разбрах само кой е на светлинни години напред.....предполагам, че си умен и нямаш предвид чичо Лупи, нали?

ХАХАХХАХ, разсмиваш ме Роска, ако не ми вярваш, питай родителите си, няма да те излъжат!

Аверче, надявам се да си ми оценил сарказма.
Сега сериозно-Домусчиев е един от най-богатите хора в България и има самочувствие, това е нормално за България и за българите, въпреки че не го приемам. Голяма част от думите му в публичното пространство не са премерени и предизвикват неодобрение-това негово поведение също не го приемам. Но не може да му се отрече правилно ръководения от него бизнес и инвестирането във футбола , той се е отдал изцяло на това и това му носи успех, поне за сега. Аз се радвам за това.
Отговори ми честно, ако твоят отбор имаше такъв собственик като Домусчиев дали и той нямаше да се държи по същия начин /да не кажа дори и по зле/?
Кучетата си лаят, орлите си летят.

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 12 сеп 2014 14:58

LOKOMAN написа:
ronnie написа:
РосенВарна написа:

Комплексите са налице. Питат го да каже нещо за Лудогорец, той отговаря колко са слаби ЦСКА. Това ако не е комплекс... А откъде идват тези комплекси? Ами просто е: лудият собственик на Лудогорец страда от мания за величие (и това личи съвсем ясно от почти всичките му изказвания). Хората които не го харесват го влудяват, а феновете на ЦСКА определено не го харесваме. Това е моето обяснение, отворен съм за други теории ;)

Според мен Домусчиев се ебава тънко с вас. Той е бизнесмен и целта му е първо печалба и второ имидж. Вие не сте пречка за нито едно от двете, така че едва ли го интересувате.

И това не е лоша теория. Ганьо Балкански току що е напълнил дисагите с розово масло и вече се мисли за нещо повече от всички останали. Но все пак той допреди година не пропускаше случай да изтъкне, че ЦСКА му е любимия отбор. Такава рязка промяна на поведението според мен може да се обясни само с душевни проблеми.

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 12 сеп 2014 15:01

ronnie написа:
LOKOMAN написа:
ronnie написа:
РосенВарна написа:

И това не е лоша теория. Ганьо Балкански току що е напълнил дисагите с розово масло и вече се мисли за нещо повече от всички останали. Но все пак той допреди година не пропускаше случай да изтъкне, че ЦСКА му е любимия отбор. Такава рязка промяна на поведението според мен може да се обясни само с душевни проблеми.

Според мен причината за рязката смяна на поведението му трябва да я търсиш в собствения си двор и най-вече сред червените фенове.
Пожелавам ти също да напълниш дисагите си, както го е направил Домусчиев :)
Кучетата си лаят, орлите си летят.

Потребителски аватар
Dido SZ
Контакти:

Мнениеот Dido SZ » 12 сеп 2014 15:02

ronnie написа:
Балкански Орел написа:Уш много ги мразите, а постоянно пускате теми и говорите за тях.

Ами тоя парцал като ни плюе ние да си траем ли? В Разград може да е наместник на алах и всяка негова дума да се приема за божие слово, но ние не сме ислямисти като тамошните :mrgreen:

Достатъчно е да излезете и да изиграете поне един истински мач срещу тях, всеки път играете със свалени гащи.

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 12 сеп 2014 15:05

РосенВарна написа:Според мен причината за рязката смяна на поведението му трябва да я търсиш в собствения си двор и най-вече сред червените фенове.
Пожелавам ти също да напълниш дисагите си, както го е направил Домусчиев :)

Точно това е моето предположение. Червените фенове имат наглостта да не го харесват и да не се съгласяват с него. Смеси това с неговата мания за величие и получаваш такива изказвания.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 сеп 2014 15:08

РосенВарна написа:
d.milanov написа:
РосенВарна написа:
d.milanov написа:
fitore написа:Домуса прекалено малко говори даже. Ако на негово място бяха агент Тара или Лупарата досега щяха да са ни продънили ушите. Не виждам какво всички скачат като ужилени като в тази държава всеки най-обича да си говори, кой с повод, кой без.

Томов не го сравнявай с това леке, човека е напред със светлинни години и никога не би паднал на нивото му.

Не разбрах само кой е на светлинни години напред.....предполагам, че си умен и нямаш предвид чичо Лупи, нали?

ХАХАХХАХ, разсмиваш ме Роска, ако не ми вярваш, питай родителите си, няма да те излъжат!

Аверче, надявам се да си ми оценил сарказма.
Сега сериозно-Домусчиев е един от най-богатите хора в България и има самочувствие, това е нормално за България и за българите, въпреки че не го приемам. Голяма част от думите му в публичното пространство не са премерени и предизвикват неодобрение-това негово поведение също не го приемам. Но не може да му се отрече правилно ръководения от него бизнес и инвестирането във футбола , той се е отдал изцяло на това и това му носи успех, поне за сега. Аз се радвам за това.
Отговори ми честно, ако твоят отбор имаше такъв собственик като Домусчиев дали и той нямаше да се държи по същия начин /да не кажа дори и по зле/?

С повечето неща си прав,но заглавието :lol: !Да го коментираме след като се изиграят двата мача!Да видим дали е така!

Върни се в “Ботев”