kanar76 написа:"Никой не гледа, че знайни и незнайни отбори падат от Зимбру", иронизира ЦСКА шефът на орлите
Автора на материала защо реши, че точно ЦСКА е иронизираният отбор?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
kanar76 написа:"Никой не гледа, че знайни и незнайни отбори падат от Зимбру", иронизира ЦСКА шефът на орлите
РосенВарна написа:KAT90 написа:Та те са в А група от 4г. бе ма*а му стара.Злобата и комплексите му от ЦСКА са вече крайни.
Какви комплекси може да има Домусчиев от ЦСКА? Да не би да бъркаш нещо, злобата и комплексите не са ли от страна на ЦСКА защото редовно вече ядат шамари от Лудогорец-отбор който от 4 години е в А група както посочваш, освен това Лудогорец ще играе с Ливърпуул и Реал а евробоецът вече и световно неизвестни отбори от Молдова отстраняват бившия еврогранд. Да вземеш да се уточниш малко кой е комплексаря.
KAT90 написа:Преди година забих мацката на едно богаташко леке.Е той имаше параи, а аз ум и визия.Хвана си една пачавра също с пари и човечето го беше толкова яд, че само аз му бях в устата и ме псуваше зад гърба.Радвам се вашите 15 мин. слава, не летете до космоса, защото сте орли, не космонавти.И аз съм летял на високо, но сега уви.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
ronnie написа:РосенВарна написа:KAT90 написа:Та те са в А група от 4г. бе ма*а му стара.Злобата и комплексите му от ЦСКА са вече крайни.
Какви комплекси може да има Домусчиев от ЦСКА?
Комплексите са налице. Питат го да каже нещо за Лудогорец, той отговаря колко са слаби ЦСКА. Това ако не е комплекс... А откъде идват тези комплекси? Ами просто е: лудият собственик на Лудогорец страда от мания за величие (и това личи съвсем ясно от почти всичките му изказвания). Хората които не го харесват го влудяват, а феновете на ЦСКА определено не го харесваме. Това е моето обяснение, отворен съм за други теории
d.milanov написа:РосенВарна написа:d.milanov написа:fitore написа:Домуса прекалено малко говори даже. Ако на негово място бяха агент Тара или Лупарата досега щяха да са ни продънили ушите. Не виждам какво всички скачат като ужилени като в тази държава всеки най-обича да си говори, кой с повод, кой без.
Томов не го сравнявай с това леке, човека е напред със светлинни години и никога не би паднал на нивото му.
Не разбрах само кой е на светлинни години напред.....предполагам, че си умен и нямаш предвид чичо Лупи, нали?
ХАХАХХАХ, разсмиваш ме Роска, ако не ми вярваш, питай родителите си, няма да те излъжат!
LOKOMAN написа:ronnie написа:РосенВарна написа:KAT90 написа:Та те са в А група от 4г. бе ма*а му стара.Злобата и комплексите му от ЦСКА са вече крайни.
Комплексите са налице. Питат го да каже нещо за Лудогорец, той отговаря колко са слаби ЦСКА. Това ако не е комплекс... А откъде идват тези комплекси? Ами просто е: лудият собственик на Лудогорец страда от мания за величие (и това личи съвсем ясно от почти всичките му изказвания). Хората които не го харесват го влудяват, а феновете на ЦСКА определено не го харесваме. Това е моето обяснение, отворен съм за други теории
Според мен Домусчиев се ебава тънко с вас. Той е бизнесмен и целта му е първо печалба и второ имидж. Вие не сте пречка за нито едно от двете, така че едва ли го интересувате.
ronnie написа:LOKOMAN написа:ronnie написа:РосенВарна написа:KAT90 написа:Та те са в А група от 4г. бе ма*а му стара.Злобата и комплексите му от ЦСКА са вече крайни.
Според мен Домусчиев се ебава тънко с вас. Той е бизнесмен и целта му е първо печалба и второ имидж. Вие не сте пречка за нито едно от двете, така че едва ли го интересувате.
И това не е лоша теория. Ганьо Балкански току що е напълнил дисагите с розово масло и вече се мисли за нещо повече от всички останали. Но все пак той допреди година не пропускаше случай да изтъкне, че ЦСКА му е любимия отбор. Такава рязка промяна на поведението според мен може да се обясни само с душевни проблеми.
ronnie написа:Балкански Орел написа:Уш много ги мразите, а постоянно пускате теми и говорите за тях.
Ами тоя парцал като ни плюе ние да си траем ли? В Разград може да е наместник на алах и всяка негова дума да се приема за божие слово, но ние не сме ислямисти като тамошните
РосенВарна написа:Според мен причината за рязката смяна на поведението му трябва да я търсиш в собствения си двор и най-вече сред червените фенове.
Пожелавам ти също да напълниш дисагите си, както го е направил Домусчиев
РосенВарна написа:d.milanov написа:РосенВарна написа:d.milanov написа:fitore написа:Домуса прекалено малко говори даже. Ако на негово място бяха агент Тара или Лупарата досега щяха да са ни продънили ушите. Не виждам какво всички скачат като ужилени като в тази държава всеки най-обича да си говори, кой с повод, кой без.
Томов не го сравнявай с това леке, човека е напред със светлинни години и никога не би паднал на нивото му.
Не разбрах само кой е на светлинни години напред.....предполагам, че си умен и нямаш предвид чичо Лупи, нали?
ХАХАХХАХ, разсмиваш ме Роска, ако не ми вярваш, питай родителите си, няма да те излъжат!
Аверче, надявам се да си ми оценил сарказма.
Сега сериозно-Домусчиев е един от най-богатите хора в България и има самочувствие, това е нормално за България и за българите, въпреки че не го приемам. Голяма част от думите му в публичното пространство не са премерени и предизвикват неодобрение-това негово поведение също не го приемам. Но не може да му се отрече правилно ръководения от него бизнес и инвестирането във футбола , той се е отдал изцяло на това и това му носи успех, поне за сега. Аз се радвам за това.
Отговори ми честно, ако твоят отбор имаше такъв собственик като Домусчиев дали и той нямаше да се държи по същия начин /да не кажа дори и по зле/?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта