Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот groti » 11 сеп 2014 09:39

Stahlgewitter написа:Много е дълга тая история.

Хайде разкажи я,де. Форум е - имаме време да четем. Изказваш се често,като човек поназнайващ неща от кухнята.
Какво,наистина стана с Жужу и дали е истина това за мениджърските игри,дето го четохме по медиите?
110 години любов!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 сеп 2014 11:40

Култово интервю на Петър Курдов.

http://topsport.ibox.bg/interview/id_2059134967

Нещата са по-зле от миналия сезон. Това не е само мое мнение, а и на колегите, с които коментирам. Слушах интервюто и на другата непокътната мома - Иво Тонев. Да си в клуба и да казваш, че не знаеш какво се случва, е, меко казано, нахалство. В същото време говориш, че когато си бил начело, отборът с повече чужденци е бил по-качествен и едва ли не Левски е загубил от това, че те не са се реализирали, както и че в последния момент е изпуснал шампионската титла и купата. Това изказване идва, за да покаже, че този . човек има да яде много патки, докато се научи да управлява. Преди него мои колеги бяха начело на Левски и се справиха, не търсиха оправдания. Това, че са ти взели хляба от устата на Терена", и то в последните минути, говори, че подходът ти е бил напълно аматъо-рски (визира изпусната победа срещу Славия в края на сезон 2012/2013). В същото време си човек, който строи само и говори за милиони, а отборът не е взимал два месеца заплати. Този модел на управление не се харесва на никого и не води до нищо добро. Не може да има подобно оправдание, когато аз бях, еди-какво си се случваше и с Гонзо сме най-добри приятели, и така нататък. Другият пък чурулика от Бургас, а този на "Герена" (визира Георги Иванов) не знае на кой свят се намира. Как така ще казва Тонев "аз тук съм строител, не ме интересува футболът"?! Когато Левски имаше стогодишен юбилей, напълнихме националния стадион и показахме как се прави. Това трябва да търсим, а не само единия да си измива ръцете с другия. Отделен въпрос е какъв е професионализмът на футболистите ни. Има един испанец в съблекалнята на "Герена", който е 40 килограма с напикан дюшек, и ние чакаме той да има мощ. Какво? Да се правим, че нищо не се случва ли?! Първо, отборът не играе добре, второ, му липсва кондиция. Няма ли да се смени този треньор, отговарящ за физическата подготовка, най-накрая. Тези на игрището аз ли да им местя краката? Нали са доказани и с големи претенции... Сега идват някакви с прически, само като им видиш визията, и ти става ясно колко ще играят. Христо Стоичков им го каза много точно -ако се съди по прически и татуировки, ще сме най-добрите, а иначе никакви ни няма.

....

Това ли му е футболът? Той тук не може да направи един мач като хората, та камо ли зад граница. Вкара гол в 93-ата минута от дузпа срещу Черно море и се радва и показва пръсти все едно голяма работа е свършил. Преди години Гошо Донков и Илия Груев седяха и носеха топките в Левски, а след това играха в Бундеслигата. Но тогава имаше уважение, а сега тези келеши се мислят за най-великите. Сещам се сега за едно друго тъпо парче, което преди няколко месеца каза, че му е все едно дали ще играе в Левски или някъде другаде. Знаете за кой говоря, за един нападател, който ходеше с ръце на кръста и имаше самочувствие без покритие.
За кой говори?

Почне ли някой около Левски да говори за селекция, знайте, че става въпрос за пари и комисиони.

!!!!!

Отново се появи вариант Атанас Курдов да се върне на "Герена". Има ли развитие?

- Срамна е историята с него в Казахстан. Недопустимо е български треньор още в момента на пристигането си да забърше Наско Курдов от състава. Казал му е в прав текст "като знаеш, че те ненавиждам, защо се върна" и че е "катастрофа за футбола". Това нормално ли е? Скоро ще се изправи този тарикат срещу мен и ще си дойде на мястото. Нека Стоилов да не си мисли, че е недосегаем, защото, докато него го нямаше в Астана, Наско бе вкарал 6 гола.

Сипи, сипи им! Ей така трябва да се говори за нещата. Не, хъката мъката, "един човек имало, дето не знам си кво си". Айде холан от френски изпълнения.

Иначе тоя журнал е абсолютен безобразник по отношение на правопис...

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 11 сеп 2014 12:06

metodito написа:Култово интервю на Петър Курдов.

http://topsport.ibox.bg/interview/id_2059134967

Нещата са по-зле от миналия сезон. Това не е само мое мнение, а и на колегите, с които коментирам. Слушах интервюто и на другата непокътната мома - Иво Тонев. Да си в клуба и да казваш, че не знаеш какво се случва, е, меко казано, нахалство. В същото време говориш, че когато си бил начело, отборът с повече чужденци е бил по-качествен и едва ли не Левски е загубил от това, че те не са се реализирали, както и че в последния момент е изпуснал шампионската титла и купата. Това изказване идва, за да покаже, че този . човек има да яде много патки, докато се научи да управлява. Преди него мои колеги бяха начело на Левски и се справиха, не търсиха оправдания. Това, че са ти взели хляба от устата на Терена", и то в последните минути, говори, че подходът ти е бил напълно аматъо-рски (визира изпусната победа срещу Славия в края на сезон 2012/2013). В същото време си човек, който строи само и говори за милиони, а отборът не е взимал два месеца заплати. Този модел на управление не се харесва на никого и не води до нищо добро. Не може да има подобно оправдание, когато аз бях, еди-какво си се случваше и с Гонзо сме най-добри приятели, и така нататък. Другият пък чурулика от Бургас, а този на "Герена" (визира Георги Иванов) не знае на кой свят се намира. Как така ще казва Тонев "аз тук съм строител, не ме интересува футболът"?! Когато Левски имаше стогодишен юбилей, напълнихме националния стадион и показахме как се прави. Това трябва да търсим, а не само единия да си измива ръцете с другия. Отделен въпрос е какъв е професионализмът на футболистите ни. Има един испанец в съблекалнята на "Герена", който е 40 килограма с напикан дюшек, и ние чакаме той да има мощ. Какво? Да се правим, че нищо не се случва ли?! Първо, отборът не играе добре, второ, му липсва кондиция. Няма ли да се смени този треньор, отговарящ за физическата подготовка, най-накрая. Тези на игрището аз ли да им местя краката? Нали са доказани и с големи претенции... Сега идват някакви с прически, само като им видиш визията, и ти става ясно колко ще играят. Христо Стоичков им го каза много точно -ако се съди по прически и татуировки, ще сме най-добрите, а иначе никакви ни няма.

....

Това ли му е футболът? Той тук не може да направи един мач като хората, та камо ли зад граница. Вкара гол в 93-ата минута от дузпа срещу Черно море и се радва и показва пръсти все едно голяма работа е свършил. Преди години Гошо Донков и Илия Груев седяха и носеха топките в Левски, а след това играха в Бундеслигата. Но тогава имаше уважение, а сега тези келеши се мислят за най-великите. Сещам се сега за едно друго тъпо парче, което преди няколко месеца каза, че му е все едно дали ще играе в Левски или някъде другаде. Знаете за кой говоря, за един нападател, който ходеше с ръце на кръста и имаше самочувствие без покритие.
За кой говори?

Почне ли някой около Левски да говори за селекция, знайте, че става въпрос за пари и комисиони.

!!!!!

Отново се появи вариант Атанас Курдов да се върне на "Герена". Има ли развитие?

- Срамна е историята с него в Казахстан. Недопустимо е български треньор още в момента на пристигането си да забърше Наско Курдов от състава. Казал му е в прав текст "като знаеш, че те ненавиждам, защо се върна" и че е "катастрофа за футбола". Това нормално ли е? Скоро ще се изправи този тарикат срещу мен и ще си дойде на мястото. Нека Стоилов да не си мисли, че е недосегаем, защото, докато него го нямаше в Астана, Наско бе вкарал 6 гола.

Сипи, сипи им! Ей така трябва да се говори за нещата. Не, хъката мъката, "един човек имало, дето не знам си кво си". Айде холан от френски изпълнения.

Иначе тоя журнал е абсолютен безобразник по отношение на правопис...

Абсолютен див селянин! Така трябвало да се говори... че кой е той, че да раздава подобни квалификации наляво и надясно? Кво е постигнал той като треньор или ръководител, че тръгва да ръси акъл и определения по тоя селски начин за хора като Херо и Стоилов? И на малките деца е ясно кво го "тревожи" дъртия Курдов и къв му е проблема. Аман от нереализирани "легенди", които знаят само да плюят!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 сеп 2014 12:19

terata написа:Абсолютен див селянин! Така трябвало да се говори... че кой е той, че да раздава подобни квалификации наляво и надясно? Кво е постигнал той като треньор или ръководител, че тръгва да ръси акъл и определения по тоя селски начин за хора като Херо и Стоилов? И на малките деца е ясно кво го "тревожи" дъртия Курдов и къв му е проблема. Аман от нереализирани "легенди", които знаят само да плюят!

На мен пък ми хареса. Точно тая простащина. Нещата отдавна излязоха извън контрол. Летим надолу с пълна сила. Ясно ми е и на мен защо напада Мъри. То и на журнала тва му е било целта и както се вижда цели в десятката. Аз не го разбирам това с Херо. В "Левски" ли е, не е ли? Има ли думата, няма ли я? За какво бяха тея циркове с иди ми-дойди ми. Разбирам, болен е човека, ама... Аз не знам защо въобще в неговото състояние се захвана с толкова нервозна работа. Искал да си почине, нямалоо не знам си кво, оп в "Ботев". Мммм...хм. Гонзо пък каква критика заслужава от страна на медии и журналисти, като Гонг и Томето да не говорим. Да не говорим за свещената крава Батков. На Мъри не му се сърдя. Даже браво. Щото да си служител на Батков трябва да имаш някакъв дефицит или за никъде другаде да не ставаш. А и не се съмнявам, че Батков ги е завлякъл с Наско с пари. Мъри се е доказал пред нас и като беше играч и след това. Така че, да, и аз нещо относно думите му за Мъри... ма пък, ако го е казал това в прав текст не му прави чест. Не знам защо и с Гонзо не се харесват... А иначе Мъри, че е склонен да взима субективни решение, необосновани обективно, го знаем. Пример: Мариян Огнянов.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 11 сеп 2014 13:25

Култово интервю,наистина. Обаче!! Много е лесно да критикуваш,когато всичко е зле. Лесно е да се*еш върху другите. Да вземе да каже нещо градивно. Той освен синът си,кой друг би взел без пари? Както и да е. Много истина има в това интервю. Това за 3полюсието в Левски и тази за Тонев са много точни.
110 години любов!

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 11 сеп 2014 14:44

groti написа:Култово интервю,наистина. Обаче!! Много е лесно да критикуваш,когато всичко е зле. Лесно е да се*еш върху другите. Да вземе да каже нещо градивно. Той освен синът си,кой друг би взел без пари? Както и да е. Много истина има в това интервю. Това за 3полюсието в Левски и тази за Тонев са много точни.

Единственото градивно в тоя случай е да се изметат тримата, плюс Баждеков, и да се започне от начало. С няколко собственика, с един собственик, без собственик... Или да го играеме Локо София, това е!
Имали идеи как ще станем пак Левски от преди. Как, бе? С тръста? ХАХАХАХАХАХА!!! Нито Батков ще стане много богат и ще започне да дава много пари, нито този тръст ще събере достатъчно пари, за да издържа клуб като Левски. Единствено се надявам от тръста да може да се намерят някакви читави спонсори и хора, които са готови да дават за Левски(няма да стане с това да си купят всички карти и т.н.). Само дето с Батков начело и господин ни лук ял, ни мирисал - Ивчо, няма да стане. Ивчо бил само фен, ама говори за някви милиони, иначе....

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 сеп 2014 15:12

konvoec написа:
groti написа:Култово интервю,наистина. Обаче!! Много е лесно да критикуваш,когато всичко е зле. Лесно е да се*еш върху другите. Да вземе да каже нещо градивно. Той освен синът си,кой друг би взел без пари? Както и да е. Много истина има в това интервю. Това за 3полюсието в Левски и тази за Тонев са много точни.

Единственото градивно в тоя случай е да се изметат тримата, плюс Баждеков, и да се започне от начало. С няколко собственика, с един собственик, без собственик... Или да го играеме Локо София, това е!
Имали идеи как ще станем пак Левски от преди. Как, бе? С тръста? ХАХАХАХАХАХА!!! Нито Батков ще стане много богат и ще започне да дава много пари, нито този тръст ще събере достатъчно пари, за да издържа клуб като Левски. Единствено се надявам от тръста да може да се намерят някакви читави спонсори и хора, които са готови да дават за Левски(няма да стане с това да си купят всички карти и т.н.). Само дето с Батков начело и господин ни лук ял, ни мирисал - Ивчо, няма да стане. Ивчо бил само фен, ама говори за някви милиони, иначе....

Кой е казал, че тръста ще трябва да събира парите. Моля ви, запознайте се с идеята и тогава си правете заключения...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 11 сеп 2014 15:34

Наджиб Аммари подписа двугодишен договор с клуба

http://www.levski.bg/news_id.php?news=174215
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 11 сеп 2014 15:36

mikata написа:Наджиб Аммари подписа двугодишен договор с клуба

http://www.levski.bg/news_id.php?news=174215

Това лице ли ще пердаши цесекистите през следващите 2 години? 8-)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 11 сеп 2014 15:43

Интересно ще ми е да видя на коя позиция ще играе.
Успех му пожелавам.

Върни се в “Левски”