delqnski47 написа:Avanti_Ragazzi написа:За съжаление имам странното чувство, че Гонзо работи срещу идването на Херо в Левски! Като му гледам поведението на Гонзо май не гори от желание да дели оперативната спортна дейност с някой друг! Нито пък му се взимат футболисти в Левски които идват по-желание на Херо а не на неговото собствено. Нито пък иска да има треньор който да е независим и сам да си решава какво да прави и как!
До сега Гонзо работеше през годините или сам или с марионетки като Ратко, Сухия, Ясен Петров и Мурсия и според мен няма ама никакво желание да има срещу себе си друга силна и доказана фигура на скамейката! За съжаление според мен Гонзо се чувства застрашен от предстоящото идване на Херо (което явно не е по-негово желание а на Тара или Мазния) и гледа да покаже с действията си, че от негова гледна точка това предстоящо идване не е желано! Явно Гонзо чувства, че това предстоящо идване на Херо в Левски застрашава неговото лидерство в клубът що се отнася до спортно-техническата и трансферна дейност и го показва нагледно пред Херо с действията си.
Гонзо има леко високо самочувствие.Не знам,според мен всичко се върти около головете срещу чорбата,но е хубаво да му подскажете малко някои неща за реалността.Ако искате де.
Гонзо е доказан глупацитет, какво го коментирате. Ако си мисли, че цял живот ще лежи на онези 15 гола, жестоко се лъже. Впрочем, той друго постижение няма. Но така се държи всеки ограничен човек с малко акъл и много пари.