Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот wilge » 09 сеп 2014 08:56

delqnski47 написа:
Avanti_Ragazzi написа:За съжаление имам странното чувство, че Гонзо работи срещу идването на Херо в Левски! Като му гледам поведението на Гонзо май не гори от желание да дели оперативната спортна дейност с някой друг! Нито пък му се взимат футболисти в Левски които идват по-желание на Херо а не на неговото собствено. Нито пък иска да има треньор който да е независим и сам да си решава какво да прави и как!

До сега Гонзо работеше през годините или сам или с марионетки като Ратко, Сухия, Ясен Петров и Мурсия и според мен няма ама никакво желание да има срещу себе си друга силна и доказана фигура на скамейката! За съжаление според мен Гонзо се чувства застрашен от предстоящото идване на Херо (което явно не е по-негово желание а на Тара или Мазния) и гледа да покаже с действията си, че от негова гледна точка това предстоящо идване не е желано! Явно Гонзо чувства, че това предстоящо идване на Херо в Левски застрашава неговото лидерство в клубът що се отнася до спортно-техническата и трансферна дейност и го показва нагледно пред Херо с действията си.

Гонзо има леко високо самочувствие.Не знам,според мен всичко се върти около головете срещу чорбата,но е хубаво да му подскажете малко някои неща за реалността. ;) Ако искате де.

Гонзо е доказан глупацитет, какво го коментирате. Ако си мисли, че цял живот ще лежи на онези 15 гола, жестоко се лъже. Впрочем, той друго постижение няма. Но така се държи всеки ограничен човек с малко акъл и много пари.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 сеп 2014 09:37

Logical person написа:
TristaNNN написа:Ей Богу, лесно нЕма :lol:
-------------------------------------------------------------------
Левски няма да подпише договор, днес и в близките дни, с Наджиб Амари, защото той има да оправя документи с румънския му тим от Клуж, научи Дарик радио.

Наджиб впечатли в едното полувреме, в което игра срещу Ботев Враца и очакванията бяха още днес да подпише с Левски. Той изгледа във видимо добро настроение второто полувреме на мача , а мениджърът му бе сигурен,че ще се стигне до споразумение със "сините” и в началото на тази седмица ще се стигне до подписване на договор.

Амари за последно е играл в румънския ЧФР Клуж, където не си е получавал редовно заплатата и според мениджъра му е в процес на прекратяване на договора с румънците. Когато това стане факт, то може да се подпише и контракт и с Левски.

От Левски нямат намерение да ангажират друг от игралите срещу Ботев Враца – Жужу и Алар.

ГОНГ

Добре де, нямаше ли правило че след затваряне на трансферния период може да се привличат само играчи, които са станали свободни агенти преди затварянето ? Защото от написаното "е в процес на прекратяване на договора с румънците", човек остава с впечатление че играча все още има договор с румънците. Ако го прекрати сега, може да подпише договор само в първенство където все още не е затворил трансферния прозорец.

Това правило още си го има, но тъй като играчът се съди с клуба, то не се знае какво ще постановят компетентните органи в случая. И тъй като става дума за неизплатени заплати, то е много вероятно контрактът му да бъде прекратен с нещо като задна дата, например от момента на неизплащане на първата от липсващите заплата. Принципно в такива случаи УЕФА действа в полза на играча, за да може той да упражнява професията си, докато се разбере кой крив и кой прав, само че нашите журналя дума не обелват за УЕФА-та в случая. Бог знае какво ще се разберат Клуж и Амари :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 09 сеп 2014 10:35

Бившият нападател на Монако Фредерик Нимани (25) се появи на "Герена". 193-сантиметровият таран ще трябва да убеди наставника на Левски Георги Иванов в качествата си. Бившият младежки национал на Франция е юноша на Монако, като за "червено-белите" има 9 гола в 48 мача. Нимани е свободен агент, като освен за Монако в кариерата си е носил още цветовете на Лориен, Седан, Бърнли, ПАОК, Истър и ОФИ Крит.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 09 сеп 2014 10:55

Спортният-директор и треньор на Левски-Георги Иванов е непреклонен в пози­цията си относно атакува­щия халф Жугурта Хамрун-Жужу, пише "Тема спорт".

Той пристигна на "Ге­рена" по настояване на Ди­митър Димитров. Херо га­рантира, че Жужу е по-класен играч от Амари. Футболи­стът обаче е с наднормено тегло и Гонзо не иска и да чуе за привличането му въпреки настояването от страна на Димитров. Освен това алжи­рецът искаше и прекалено висока заплата - около 10 хи­ляди евро.

Вчера Жужу се е съгласил да свали сериозно финансови­те си претенции. Той и ме­ниджърите му са били склонни играчът да получава месечно възнаграждение в порядъка на 5 хиляди евро. Георги Иванов обаче от­ново ги е отрязал, защото искал да подпише с футбо­лист, който веднага може да влезе в игра. Така 25-годишният Жужу може да се завър­не в Гинган, откъдето започ­ва кариерата си. В последни­те 2,5 сезона той бе част от турския Карабюкспор.

До двубоя със Славия, кой­то е в неделя от 18:45 часа на празни трибуни на "Герена", сините ще тренират по веднъж всеки ден.

Все си мисля, че на Херо ще му писне още отсега и ще се отметне от договорката да поеме Левски.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 сеп 2014 11:09

terata написа:
Спортният-директор и треньор на Левски-Георги Иванов е непреклонен в пози­цията си относно атакува­щия халф Жугурта Хамрун-Жужу, пише "Тема спорт".

Той пристигна на "Ге­рена" по настояване на Ди­митър Димитров. Херо га­рантира, че Жужу е по-класен играч от Амари. Футболи­стът обаче е с наднормено тегло и Гонзо не иска и да чуе за привличането му въпреки настояването от страна на Димитров. Освен това алжи­рецът искаше и прекалено висока заплата - около 10 хи­ляди евро.

Вчера Жужу се е съгласил да свали сериозно финансови­те си претенции. Той и ме­ниджърите му са били склонни играчът да получава месечно възнаграждение в порядъка на 5 хиляди евро. Георги Иванов обаче от­ново ги е отрязал, защото искал да подпише с футбо­лист, който веднага може да влезе в игра. Така 25-годишният Жужу може да се завър­не в Гинган, откъдето започ­ва кариерата си. В последни­те 2,5 сезона той бе част от турския Карабюкспор.

До двубоя със Славия, кой­то е в неделя от 18:45 часа на празни трибуни на "Герена", сините ще тренират по веднъж всеки ден.

Все си мисля, че на Херо ще му писне още отсега и ще се отметне от договорката да поеме Левски.

Според мен интригантските медии, в опита си да ни поднесат поредната порция интрижки, жестоко мътят водата. Не ми се вярва нещата да са чаааак толкова черни.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 сеп 2014 11:12

AN71 написа:Бившият нападател на Монако Фредерик Нимани (25) се появи на "Герена". 193-сантиметровият таран ще трябва да убеди наставника на Левски Георги Иванов в качествата си. Бившият младежки национал на Франция е юноша на Монако, като за "червено-белите" има 9 гола в 48 мача. Нимани е свободен агент, като освен за Монако в кариерата си е носил още цветовете на Лориен, Седан, Бърнли, ПАОК, Истър и ОФИ Крит.

Баси голямото негро, 193 см :shock: Ще има да разнася защитниците по родните ниви ...

Изображение
[offtopic]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 09 сеп 2014 11:14

Дано да е останало нещо футболно в него, че като гледам развитието на кариерата му http://en.wikipedia.org/wiki/Fr%C3%A9d%C3%A9ric_Nimani не е много толкова обнадеждаваща дори за нашата аматьорска група.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 09 сеп 2014 11:15

Нимани беше фамозен на фм 08 :lol: :lol: :lol:
...
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 09 сеп 2014 11:19

Middlesbrough написа:Нимани беше фамозен на фм 08 :lol: :lol: :lol:
...

Взимаме го! :lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 09 сеп 2014 11:21

TristaNNN написа:
AN71 написа:Бившият нападател на Монако Фредерик Нимани (25) се появи на "Герена". 193-сантиметровият таран ще трябва да убеди наставника на Левски Георги Иванов в качествата си. Бившият младежки национал на Франция е юноша на Монако, като за "червено-белите" има 9 гола в 48 мача. Нимани е свободен агент, като освен за Монако в кариерата си е носил още цветовете на Лориен, Седан, Бърнли, ПАОК, Истър и ОФИ Крит.

Баси голямото негро, 193 см :shock: Ще има да разнася защитниците по родните ниви ...

Изображение

Ако го вземат изобщо. Физиката му е впечатляваща,a според уикито в 71 мача има двайсе и няколко гола,което не е кой знае колко впечатляващо. Все пак на фона на Иво Главата и родните защитници може и да дупчи мрежите,като Гара.
Много силно се надявам гонзо да оври и да вземе и Жужу. Не вярвам и на всичките тия медийни сензации за огромния разнобой между гонзо и Херо. Все си мисля,че след година гонзо няма да е в Левски,за разлика от Херо.
110 години любов!

Върни се в “Левски”