Лудогорец в групите на Шампионска лига
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- atanas7510
- Контакти:
Re: За антиЛудогорците
Аз не мразя Лудогорец просто са ми безразлични и не ги подържам и няма кой да ме задължи да го правя. От дете освен Ботев подържам и Ливърпул така, че в двата мача за шампионската лига ще бъда за тях. Това не ме прави по малко Българин и завистник нали.
- Долно уйно
- Контакти:
iliyan написа:Долно уйно написа:iliyan написа:Много време изкара тази безсмислена и неграмотно написана тема !
Няма ли кой да и сложи ключа ?!
Защо, какво ти пречи?
Пусната е във форума на Лудогорец, а не в този на ЦСКА.
Ти чии кур търсиш тук ми е много интересно
Май не ти се отдава четенето а ?! Няма значение къде е темата след като нарушава правилата на форума !
Дори самото заглавие не се допуска от правилата на форума !
С какво заглавието нарушава правилата, а основния пост в темата?
антилудогореци има ли?
Такива дето хейтят от злоба, че техния отбор не е на тяхното място има ли?
на мен също много от темите във форума на ЦСКА не ми харесват и за това въобще не влизам в тях, какво остава пък да пиша и кой съм аз, че да определям какво да има във форума на ЦСКА след като не съм фен или привърженик на червените?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
- bastuna2003
- Контакти:
Долно уйно написа:С какво заглавието нарушава правилата, а основния пост в темата?
Да видим:
avg написа:Здравейте! Не очаквам да четете цялата статия, тъй като повечето ще ги домързи но това е друга тема! Та исках да споделя огромната ми наслада относно Лудогорец! Тези хора постигнаха за 3 години толкова, колкото никой отбор не го е правил от нашата родолюбна А група! Страхотен сезон в Лига Европа и сега Шампионска лига! И като се сетя колко помия се изсипа против тях, особено от червените фенчта! Та сега победата е най-сладка! А да не забравя да благодаря на феновете на цецка за присъствието им на националния стадион на мача със Стяуа! Представям си жалките им погледи след мачано най-жалкото е, че ходят да викат на чужди мачове и да подкрепят чужди отбори, породи липсата на доброто представяне на цецинка
то всъщност за какво представяне говорим - да срамят името на България по такъв позорен начин - да падат от Зимбру и някакви Мура
ехх просто съм сигурен, че не съм единствения, който се кефи на Лудогорец! Мисля, че показаха, че са единствения клубен отбор в България, който ни е радвал и ни е докарвал толкова приятни емоции
все пак пожелавам успех и на останалите! Аа и да не забравите да ни дойдете пак на мачовете
![]()
Това според теб не е ли елементарно заядждане от комплексиран човек? Ясно е от километри, че само ЦСКА му е в главата. Говори за Лудогорец само и само, защото по този начин мисли, че ще ни дразни

А вие му се подведохте по акъла, без да се усетите, че по този начин трупате само негативи

Та всеки пост ви е омаловажане на другите отбори и величаене на вашия. Диалогът е на ниво трети клас, малкото междучасие.

Моят въпрос е, при положение, че няколко модератора са прочели първия просташки пост, защо темата още седи?
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]
bastun ти какво очакваш от хора които това им е нивото.
Да си видял по стадионите на Реал,Ливърпул,Барса,Байерн,Арсенал и т.н. такива като онзи с кренвирша ?!
Такъв няма да видиш дори на стадионите на Партизан,Стяуа,Динамо Зб и т.н.
Всеки да си направи извода що за фенове за феновете на Лудогорец.
Да си видял по стадионите на Реал,Ливърпул,Барса,Байерн,Арсенал и т.н. такива като онзи с кренвирша ?!
Такъв няма да видиш дори на стадионите на Партизан,Стяуа,Динамо Зб и т.н.
Всеки да си направи извода що за фенове за феновете на Лудогорец.
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
- slash1912
- Контакти:
Re: Лудогорец в групите на Шампионска лига
ralka_levskarka написа:Има ли "мърсисайдци"
Имаа

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- Червени Воини
- Контакти:
atanas7510 написа:Аз не мразя Лудогорец просто са ми безразлични и не ги подържам и няма кой да ме задължи да го правя. От дете освен Ботев подържам и Ливърпул така, че в двата мача за шампионската лига ще бъда за тях. Това не ме прави по малко Българин и завистник нали.
Пич 95% от фенове на стадиона за мачовете във ШЛ,ще са фенове на Пул и Мадрид! Но тогава ще видим какво ще каже Домус Ага за тия десетки хиляди българи, които са отишли да викат и подкрепят за грандовете.

"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
- 1Neutralen
- Контакти:
Червени Воини написа:atanas7510 написа:Аз не мразя Лудогорец просто са ми безразлични и не ги подържам и няма кой да ме задължи да го правя. От дете освен Ботев подържам и Ливърпул така, че в двата мача за шампионската лига ще бъда за тях. Това не ме прави по малко Българин и завистник нали.
Пич 95% от фенове на стадиона за мачовете във ШЛ,ще са фенове на Пул и Мадрид! Но тогава ще видим какво ще каже Домус Ага за тия десетки хиляди българи, които са отишли да викат и подкрепят за грандовете.
Споко, вие такъв мач може само да сънувате.
- Червени Воини
- Контакти:
ralka_levskarka написа:Има ли "мърсисайдци"
Имаааа

"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
- Червени Воини
- Контакти:
slash1912 написа:ralka_levskarka написа:Има ли "мърсисайдци"
Имаа
Колко стеееее?

- Червени Воини
- Контакти:
Ние такива мачове сме ги печелили и то срещу действащ европейски шампион(След Реал Мадрид се нарежда ЦСКА СОФИЯ по елиминирне на действащ евро шампион
)и като гост и като домакини! Имахме честа след Ливърпул,почти всички западни медий да нарекат ЦСКА-"Убиеца на Европейски Шампиони". А при вас, все още не могат да напишат, правилно името на отборчето ви! 
П.П.П.П.П А за тези мачове се разменяха добитък, чували плодове(банани и портокола), чували със зеленчуци и какво ли още не за БИЛЕТ. Сега разликата е значителна....пъхат ви кренвирши във устата на гладни "фенове" или те уволняват ако не отидеш да подкрепиш "каузата".

П.П.П.П.П А за тези мачове се разменяха добитък, чували плодове(банани и портокола), чували със зеленчуци и какво ли още не за БИЛЕТ. Сега разликата е значителна....пъхат ви кренвирши във устата на гладни "фенове" или те уволняват ако не отидеш да подкрепиш "каузата".

Последна промяна от Червени Воини на 08 сеп 2014 19:38, променено общо 2 пъти.