Лудогорец в групите на Шампионска лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
atanas7510
Контакти:

Re: За антиЛудогорците

Мнениеот atanas7510 » 08 сеп 2014 16:11

Аз не мразя Лудогорец просто са ми безразлични и не ги подържам и няма кой да ме задължи да го правя. От дете освен Ботев подържам и Ливърпул така, че в двата мача за шампионската лига ще бъда за тях. Това не ме прави по малко Българин и завистник нали.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 08 сеп 2014 16:19

iliyan написа:
Долно уйно написа:
iliyan написа:Много време изкара тази безсмислена и неграмотно написана тема !
Няма ли кой да и сложи ключа ?!

Защо, какво ти пречи?
Пусната е във форума на Лудогорец, а не в този на ЦСКА.
Ти чии кур търсиш тук ми е много интересно :lol:

Май не ти се отдава четенето а ?! Няма значение къде е темата след като нарушава правилата на форума !
Дори самото заглавие не се допуска от правилата на форума !

С какво заглавието нарушава правилата, а основния пост в темата?

антилудогореци има ли?
Такива дето хейтят от злоба, че техния отбор не е на тяхното място има ли?
на мен също много от темите във форума на ЦСКА не ми харесват и за това въобще не влизам в тях, какво остава пък да пиша и кой съм аз, че да определям какво да има във форума на ЦСКА след като не съм фен или привърженик на червените?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 08 сеп 2014 16:28

Долно уйно написа:С какво заглавието нарушава правилата, а основния пост в темата?

Да видим:

avg написа:Здравейте! Не очаквам да четете цялата статия, тъй като повечето ще ги домързи но това е друга тема! Та исках да споделя огромната ми наслада относно Лудогорец! Тези хора постигнаха за 3 години толкова, колкото никой отбор не го е правил от нашата родолюбна А група! Страхотен сезон в Лига Европа и сега Шампионска лига! И като се сетя колко помия се изсипа против тях, особено от червените фенчта! Та сега победата е най-сладка! А да не забравя да благодаря на феновете на цецка за присъствието им на националния стадион на мача със Стяуа! Представям си жалките им погледи след мача :mrgreen: но най-жалкото е, че ходят да викат на чужди мачове и да подкрепят чужди отбори, породи липсата на доброто представяне на цецинка :mrgreen: то всъщност за какво представяне говорим - да срамят името на България по такъв позорен начин - да падат от Зимбру и някакви Мура :mrgreen: ехх просто съм сигурен, че не съм единствения, който се кефи на Лудогорец! Мисля, че показаха, че са единствения клубен отбор в България, който ни е радвал и ни е докарвал толкова приятни емоции :) все пак пожелавам успех и на останалите! Аа и да не забравите да ни дойдете пак на мачовете :mrgreen: :mrgreen:

Това според теб не е ли елементарно заядждане от комплексиран човек? Ясно е от километри, че само ЦСКА му е в главата. Говори за Лудогорец само и само, защото по този начин мисли, че ще ни дразни :mrgreen:
А вие му се подведохте по акъла, без да се усетите, че по този начин трупате само негативи :idea:
Та всеки пост ви е омаловажане на другите отбори и величаене на вашия. Диалогът е на ниво трети клас, малкото междучасие. :mrgreen:

Моят въпрос е, при положение, че няколко модератора са прочели първия просташки пост, защо темата още седи?
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

iliyan

Мнениеот iliyan » 08 сеп 2014 16:40

bastun ти какво очакваш от хора които това им е нивото.
Да си видял по стадионите на Реал,Ливърпул,Барса,Байерн,Арсенал и т.н. такива като онзи с кренвирша ?!
Такъв няма да видиш дори на стадионите на Партизан,Стяуа,Динамо Зб и т.н.
Всеки да си направи извода що за фенове за феновете на Лудогорец.
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Лудогорец в групите на Шампионска лига

Мнениеот slash1912 » 08 сеп 2014 18:41

ralka_levskarka написа:Има ли "мърсисайдци" :?

Имаа 8-)
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 08 сеп 2014 19:02

atanas7510 написа:Аз не мразя Лудогорец просто са ми безразлични и не ги подържам и няма кой да ме задължи да го правя. От дете освен Ботев подържам и Ливърпул така, че в двата мача за шампионската лига ще бъда за тях. Това не ме прави по малко Българин и завистник нали.

Пич 95% от фенове на стадиона за мачовете във ШЛ,ще са фенове на Пул и Мадрид! Но тогава ще видим какво ще каже Домус Ага за тия десетки хиляди българи, които са отишли да викат и подкрепят за грандовете. :oops:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 08 сеп 2014 19:10

Червени Воини написа:
atanas7510 написа:Аз не мразя Лудогорец просто са ми безразлични и не ги подържам и няма кой да ме задължи да го правя. От дете освен Ботев подържам и Ливърпул така, че в двата мача за шампионската лига ще бъда за тях. Това не ме прави по малко Българин и завистник нали.

Пич 95% от фенове на стадиона за мачовете във ШЛ,ще са фенове на Пул и Мадрид! Но тогава ще видим какво ще каже Домус Ага за тия десетки хиляди българи, които са отишли да викат и подкрепят за грандовете. :oops:

Споко, вие такъв мач може само да сънувате.

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 08 сеп 2014 19:12

Имаааа :)
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 08 сеп 2014 19:13

slash1912 написа:

Имаа 8-)

Колко стеееее? :lol:

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 08 сеп 2014 19:27

Ние такива мачове сме ги печелили и то срещу действащ европейски шампион(След Реал Мадрид се нарежда ЦСКА СОФИЯ по елиминирне на действащ евро шампион :P )и като гост и като домакини! Имахме честа след Ливърпул,почти всички западни медий да нарекат ЦСКА-"Убиеца на Европейски Шампиони". А при вас, все още не могат да напишат, правилно името на отборчето ви! :oops:

П.П.П.П.П А за тези мачове се разменяха добитък, чували плодове(банани и портокола), чували със зеленчуци и какво ли още не за БИЛЕТ. Сега разликата е значителна....пъхат ви кренвирши във устата на гладни "фенове" или те уволняват ако не отидеш да подкрепиш "каузата". :lol:
Последна промяна от Червени Воини на 08 сеп 2014 19:38, променено общо 2 пъти.

Върни се в “Лудогорец”