Кашчей написа:Вироглав, аз нямам нищо против това, но ми идва в повече скандирането "само ЦСКА плаща наем".. "Базите са наши-да си ги върнем". За 7-8 години се начетох на какви ли не щуротии относно вашите бази. Мисля, че донякъде и някое, или някои от посткомунистическите ръководства на ЦСКА има дял за това МО да не прехвърли базите към клуба. Това е мое мнение.
Преди 2.5 години, май беше май 2012-а, тогавашните собственици гордо размахваха договор за концесия-25+10 години. Две години след това размахване, някои ваши фенове продължават да твърдят, че няма такова нещо, че няма концесия, че ЦСКА плаща непосилен наем и т.н. Надали някой от тях би могъл да даде нормално обяснение, ако клубът няма някакви права, как някой, който не е сключвал договор със собственика, прави ремонти и изгражда обекти на тази територия. Никой не може и да обясни, какъв е наемът и защо досега не е излязъл на бял свят договорът за наем, при положение, че излязоха какви ли не договори-дали е възможно изобщо да не съществува такъв?!
Тук медиите играят огромна роля в зомбирането . Имаше една приказка , мисля че беше на баба Ванга - няма минало , няма бъдеще , а има само настояще ... перефразирам . Та мисълта ми е , че медиите основно налагат това как един фен да мисли подсъзнателно . Че врага е този и този , а другите са света вода ненапита . От там идва разделението ... има и факти разбира се , но общоприетото мнение се определя според това , на кой какво му изнася от факторите на деня да се мисли . Всичко под знаменателя разделяй и владей . Дойде време когато , ако държавата не си даде сметка , че трябва да спре с тези глупости ще изпуснем и последния влак ... За миналите мутренски времена всичко вече е ясно и необратимо . Тях държавата си ги лансираше и те съвсем не са на загуба от нито един клуб , дори напротив , натрупаха огромни печалби . Дойде време схемата да се смени заради самите хора , заради малките , заради тяхното израстване и самочувствие , ако искаш дори . Не стане ли сега , няма да стане никога . Кой плащал наеми , кой не плащал , кой трябвало да плаща ... все тая . Въпроса е от тук насетне как ще се направят промените за добро . Другото е минало , с което нито един читав българин няма да се гордее и след 1 000 години дори . Просто трябва да стъпим на здрава почва и да започнем с всеобщи усилия да построим най - накрая тази пирамида по правилния начин , за да ни има на картата .