Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот santiliana » 05 сеп 2014 00:32

Кашчей написа:
santiliana написа:
Кашчей написа:
mtaraduda написа:А ти от къде знаеш, че не го е хващал бе, лаик. Аман от неадекватните ти и невероятно тъпи включвания. Познаваш ли човека, знаеш ли какво е правил? Да не мислиш, че си единствения човек, който ги знае тия места (ако изобщо е така)?

Дудо, ти забеляза ли кои градове написах? Ай ся ми кажи как се хваща влак от Малко Търново или от Брегово!
То бива да си незапознат с географията на България, ама твоето е уникално!
Хващал бил влака.. ама от Своге най-далеко, или от Гара Искър, че е по-бързо от автобуса!

ПП- виж в Гугъл какво означава лаик, че ми писна да ви го препоръчвам това преглеждане!

и ти като толкова информиран нелаик, колко хиляди фенове от Брегово и Малко Търново знаеш, че има Левски? Олекваш, омбре...
само ще ти кажа, че тогава само от Варна във влака пътуваха няколко вагона с наши хора... ОТ ВАРНА....

И ти олекваш, но не разбираш с какво!

Първо олеквате с това, че сте избрали отбор не от вашия град (в случая Варна) заради софийски такъв и то сте го избрали защото се е дрънкало за него и е имал някакви успехи, каквито варненските отбори нямаха и нямаше как да имат по времето на соца.
Другото олекване е, че феновете трябва да са третирани (приемани) еднакво, без значение откъде са. Това, че този от Брегово е фен на Левски, но не може да хване влака, като теб, прави ли го по-малко фен? А другият..от Малко Търново? А какво прави клубът за тези свои фенове, или само те трябва да правят нещо за него?

къде пише, че трябва да избирам да съм привърженик на отбора от родния ми град?
Това е симпатия и привързаност бе, човек... Тук не играят никакви норми и изисквания...Запалваш се ...покрай баща си, покрай дядо си...покрай приятелите си... При повечето от нас точно така е станало...Разбирала ми е на мене патката на 3 години, че Левски е от София... Просто съм слушал от близките си, че са болни левскари и неусетно и аз съм станал такъв...Това проблем ли трябва да е, че подкрепям отбор , който не е от моя град? Не мисля... За мен Левски е отборът... и това е!
Всеки си има право на избор, ти си подкрепяй който ти кеф...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 05 сеп 2014 01:52

В информацията към обявата става ясно, че "артикулът" е използван и е бивш национал. Уточнено е, че е бил на резервната скамейка на много европейски отбори, сред които Манчестър сити и Спортинг (Лисабон). Обаче е идеален за снимане на фотосесии и чалга клипове, и познава известни певици. Към положителните качества на футболиста е отбелязано, че е вкарал гол на тренировка на Левски.
Въпреки късния час обявата е била прегледана от около 200 души, преди да бъде изтрита от модератор половин час по-късно.
"Това само затвърди подозренията, че Божинов е непродаваем", категоричeн е продавачът.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 05 сеп 2014 02:53

Хах, някои хора не се чуват изобщо, бе.
Левски е Отборът на народа, подкрепя се и се обича от софиянци, от варненци, от дупничани, видинчани, от цялата страна.
Аз, например, съм плод на любовта на варненка и врачанин, запознали се като студенти в Търново, като и двамата имат и македонска кръв.
Е, аз какво да подкрепям, бе?! Може би малко "моряците", отчасти врачанския Ботев, а за десерт вероятно Етър?!
Я стига. Подкрепям си и си обичам Левски, защото съм четвърто поколение "синя" и защото левскар не се става, левскар се раждаш.
Моите уважения и към Черно море, и към Ботев (Враца), но отборът на сърцето ми е Левски.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 сеп 2014 09:39

BadBoy написа:Всеки решил да помогне на Левски на клуб може да го направи във всеки един момент и няма нужда от разни тръстове дето получат ли акции съм сигурен, че ще се изпокарат и всякакви други.
Левски има банкова сметка превеждат някаква сума на отбора и толкова.
Ако искам да помагам на отбора отивам и си купувам абонаментна карта, голяма работа, че съм Резово и няма да ходя на мач, вътре в душата си ще зная, че дори да съм пред телевизора аз в реалност съм помогнал на отбора ми.

Те тези неща отдавна са измислени по света, проблема е, че българина необича действието изваждане и си мисли, че някой друг му е задължен с нещо.

Ами не е точно така. Проблемът не е, че хората нямат пари(говорим за 20 лв. все пак), нито че са от провинцията, нито нещо друго. Българинът може да е всякакъв, но мрази да го правят на луд и тъп! Българинът се бои да дарява, но не защото няма или е стиснат, а защото се опасява, че парите му ще потънат в нечий дълбок джоб вместо да се влеят по направление. Затова този фен Тръст ни е жизнено необходим-синя България иска нещо ново, различни неомаскарени лица, свежи управленчески и идеи и т.н. Хич не ни пука от такива омразнически мнения като твоето, че ще се били изпокарали и н'ам си още к'во. Тръстът е създаден, регистриран и започва да работи, това е!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 05 сеп 2014 10:57

04 септември 2014
Спортният директор на „сините” Георги Иванов бе категоричен в интервю за Дарик радио,че Валери Божинов остава в Левски и поне до Нова година няма да ходи никъде. Така той отговори на многото информации, пращащи Валери в отбор от чужбина.Спортният директор на „сините” Георги Иванов бе категоричен в интервю за Дарик радио,че Валери Божинов остава в Левски и поне до Нова година няма да ходи никъде. Така той отговори на многото информации, пращащи Валери в отбор от чужбина.

05 септември 2014
Валери Божинов повече няма да играе в Левски и ще стане играч на италианския Тернана.

:? :?

Потребителски аватар
boglev
Контакти:

Мнениеот boglev » 05 сеп 2014 11:01

Нищо ново. Свикнахме Гонзо, да говори едно, а да става точно обратното.
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 05 сеп 2014 11:20

Направо си ударих главата в тавана от кеф, че тва недоразумение се маха. Остават още 10-тина, но и това е начало.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 05 сеп 2014 11:23

E така казахте като дойде и разкара Бру-та и други такива. А Бру сега си подритва в Чемпиъншип.
Но пък гонзо докара Минев, Сърмов О'Кунчев, и т.н., не разкара Божинов, вие се надявахте на голове и т.н. и т.н.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 05 сеп 2014 11:27

Някой може ли да ми обясни какво ще направи този Тръст със само 15% процента от акциите? Той дори няма да има 33% дял, или т.нар. Златна акция.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 05 сеп 2014 11:28

mtaraduda написа:Направо си ударих главата в тавана от кеф, че тва недоразумение се маха. Остават още 10-тина, но и това е начало.

Полека следващия път, че много цицини ще станат. :lol:
Гонзо ми падна доста в очите в последно време и нямам никаква вяра в казаното от него.
А Божи явно е обиден и затова толкова драпа да си ходи.
Неслучайно преди няколко дни говори 20 минути, без да каже нищо.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Върни се в “Левски”