Кашчей написа:santiliana написа:Кашчей написа:mtaraduda написа:А ти от къде знаеш, че не го е хващал бе, лаик. Аман от неадекватните ти и невероятно тъпи включвания. Познаваш ли човека, знаеш ли какво е правил? Да не мислиш, че си единствения човек, който ги знае тия места (ако изобщо е така)?
Дудо, ти забеляза ли кои градове написах? Ай ся ми кажи как се хваща влак от Малко Търново или от Брегово!
То бива да си незапознат с географията на България, ама твоето е уникално!
Хващал бил влака.. ама от Своге най-далеко, или от Гара Искър, че е по-бързо от автобуса!
ПП- виж в Гугъл какво означава лаик, че ми писна да ви го препоръчвам това преглеждане!
и ти като толкова информиран нелаик, колко хиляди фенове от Брегово и Малко Търново знаеш, че има Левски? Олекваш, омбре...
само ще ти кажа, че тогава само от Варна във влака пътуваха няколко вагона с наши хора... ОТ ВАРНА....
И ти олекваш, но не разбираш с какво!
Първо олеквате с това, че сте избрали отбор не от вашия град (в случая Варна) заради софийски такъв и то сте го избрали защото се е дрънкало за него и е имал някакви успехи, каквито варненските отбори нямаха и нямаше как да имат по времето на соца.
Другото олекване е, че феновете трябва да са третирани (приемани) еднакво, без значение откъде са. Това, че този от Брегово е фен на Левски, но не може да хване влака, като теб, прави ли го по-малко фен? А другият..от Малко Търново? А какво прави клубът за тези свои фенове, или само те трябва да правят нещо за него?
къде пише, че трябва да избирам да съм привърженик на отбора от родния ми град?
Това е симпатия и привързаност бе, човек... Тук не играят никакви норми и изисквания...Запалваш се ...покрай баща си, покрай дядо си...покрай приятелите си... При повечето от нас точно така е станало...Разбирала ми е на мене патката на 3 години, че Левски е от София... Просто съм слушал от близките си, че са болни левскари и неусетно и аз съм станал такъв...Това проблем ли трябва да е, че подкрепям отбор , който не е от моя град? Не мисля... За мен Левски е отборът... и това е!
Всеки си има право на избор, ти си подкрепяй който ти кеф...