Мнениеот MASTER_COOL » 04 сеп 2014 12:05
Аз визирам конкретно следните играчи : Евънс, Смолинг, Карик, Йънг. Извинете ме, обаче те вече са изградени играчи и по - добри никога няма да станат !
Основният ми аргумент се крие в качествата на тези футболисти, а именно силно лимитирани и ограничени за стандартите на Манчестър Юнайтед.
Регреса при Рууни е очевиден и започвам да си мисля, че втората най - голяма грешка на СЪР-а след Погба се казва Уейн Рууни. Мисля, че трябваше да бъде продаден, още преди два сезона, когато можехме да му вземем все още отлични пари. Поне 50 милиона паунда ! Ето готови пари за футболисти като Ройс или Видал, все ключови за проблемни наши зони / зоната на крилата и дефанзивният полузащитник.
От сегашните ни англоговорящи симпатизирам на трима : Джоунс, Шоу и Флечър. От новата генерация харесвам Лингард, Джеймс, Уилсън. Ето с тях Ван Гаал може да работи, да трансформира футболните им заложби и да ги превърне във водещи футболисти на отбора. До тогава обаче ние трябва да надграждаме отново и отново. Ще отнеме поне 2-3 години , за да имаме отново силно ядро британски футболисти, отговарящо на традициите на Манчестър Юнайтед.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]