Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот smoothc » 04 сеп 2014 11:58

липсата на достатъчно добри английски мениджъри.

Това доста често се тръби из медиите,но аз лично изобщо не съм съгласен и то най-вече с императивността на това твърдение!
Само да вметна,че много хора пропускат и по-долните дивизии-Чемпиъншип,Лига 1 и Лига 2,съсредоточавайки се само и единствено върху Премиършип.
Защо не сравним мениджърите/треньорите от Чемпинъшип с тези от Сегунда или Втора Бундеслига?
Последна промяна от smoothc на 04 сеп 2014 12:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 04 сеп 2014 11:58

Абе замисляте ли се.. В мача срещу Бърнли на терена бяха Рууни, Перси, Ди Мария, Мата, а корнерите пак се центрираха от ... Йънг.. :shock: :shock: :evil: :|
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 04 сеп 2014 12:02

Express.co.uk:

Манчестър Юнайтед ще предложи 60 млн. паунда на Ювентус за Пол Погба следващото лято

:lol: Вече и за другото лято мислим 8-)
Изображение[/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 04 сеп 2014 12:05

Аз визирам конкретно следните играчи : Евънс, Смолинг, Карик, Йънг. Извинете ме, обаче те вече са изградени играчи и по - добри никога няма да станат !
Основният ми аргумент се крие в качествата на тези футболисти, а именно силно лимитирани и ограничени за стандартите на Манчестър Юнайтед.
Регреса при Рууни е очевиден и започвам да си мисля, че втората най - голяма грешка на СЪР-а след Погба се казва Уейн Рууни. Мисля, че трябваше да бъде продаден, още преди два сезона, когато можехме да му вземем все още отлични пари. Поне 50 милиона паунда ! Ето готови пари за футболисти като Ройс или Видал, все ключови за проблемни наши зони / зоната на крилата и дефанзивният полузащитник.

От сегашните ни англоговорящи симпатизирам на трима : Джоунс, Шоу и Флечър. От новата генерация харесвам Лингард, Джеймс, Уилсън. Ето с тях Ван Гаал може да работи, да трансформира футболните им заложби и да ги превърне във водещи футболисти на отбора. До тогава обаче ние трябва да надграждаме отново и отново. Ще отнеме поне 2-3 години , за да имаме отново силно ядро британски футболисти, отговарящо на традициите на Манчестър Юнайтед.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 04 сеп 2014 12:06

Rofles написа:Абе замисляте ли се.. В мача срещу Бърнли на терена бяха Рууни, Перси, Ди Мария, Мата, а корнерите пак се центрираха от ... Йънг.. :shock: :shock: :evil: :|

Знаеш ли кое е най-неприятното в случая? Че един от най-добрите изпълнители на корнери е Ван Перси,а същевременно той трябва да бъде в наказателното поле,за да вкарва!
Е,вече е време за Ди Мария да се насочи към флагчето :)

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 04 сеп 2014 12:06

smoothc написа:
липсата на достатъчно добри английски мениджъри.

Това доста често се тръби из медиите,но аз лично изобщо не съм съгласен и то най-вече с императивността на това твърдение!
Само да вметна,че много хора пропускат и по-долните дивизии-Чемпиъншип,Лига 1 и Лига 2,съсредоточавайки се само и единствено върху Премиършип.
Защо не сравним мениджърите/треньорите от Чемпинъшип с тези от Сегунда или Втора Бундеслига?

Няма императивност в моето мнение - не случайно съм сложил знакът за идея, защото това е добър повод за размисъл и дискусия.. Ако беше императивност щях да сложа удивителния знак ;) Правилно си написал ''аз лично изобщо не съм съгласен'',защото всички мнения по форумите по презумпция са лични мнения, в тях не бива да се търси някаква универсална истинност и мантра за заобикалящия ни свят ;)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 04 сеп 2014 12:20

MASTER_COOL написа:Регреса при Рууни е очевиден и започвам да си мисля, че втората най - голяма грешка на СЪР-а след Погба се казва Уейн Рууни. Мисля, че трябваше да бъде продаден, още преди два сезона, когато можехме да му вземем все още отлични пари.

Сър Алекс ЩЕШЕ да го продаде през лятото на 2013, ако не се бе оттеглил :) Дойде Мойс и му бутна умопомрачителен договор. Всички знаем какво е дал Рууни до сега, но вече не е същия играч.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 04 сеп 2014 12:24

Между другото една от основните причини за това, английските футболисти да губят класа не са чужденците, които играят основната роля във водещите отбори, а липсата на достатъчно добри английски мениджъри.

Как може една "идея" да бъде също така и основна причина :) Още повече изказана и в контекста на отхвърлянето на друг факт(причина)!?

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 04 сеп 2014 12:38

[quote="dNelbandian"]Жалко, че не взехме Ди Мариа, който беше на сергията. Да щяхме да се охарчим малко, но Ливърпул може да си го позволи. Жалко наистина.
А, ако бяхме проявили интерес, той щеше да избере нас пред Юнайтед.[/quote

Колко са сигурни :lol: :lol: :lol:
Изображение[/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 04 сеп 2014 12:42

А отговора на съфорумеца му, също си го бива :lol: :lol: :lol:

Нямаме хора на неговата позиция или си правиш само вятър?

Тия наистина са си повярвали, че Стъридж и Стърлинг са някаква класа ХОХОХОХО !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Върни се в “Манчестър Ю”