Xtr3m3_MaCHiNe написа:Така, тук набързо ще се изкажа по 2 мнения.
Темата е хубава,и добре обоснована (по-голямата част). Значи първо, аз съм ЦСКАр, но не бях на стадиона а бях с приятели и на единия екран гледахме Арсенал - Бешикташ, на другия Лудите- Стяуа. На няколко пъти обсъждахме, че никой от нас (с малко мозък) не би отишъл да вика за Стяуа! Просто няма как да стане!
(Горчивата) истина е, че в момента ако не е отбора от Разград, след 1-2 година ще имаме не 3 а 2 отбора в УЕФА. Тоест само те ни трупат реален коефициент. Да, говорихме си, че ще вземат повече точки АКО влезнат в ЛЕ, но все пак всеки от нас искаше Лудите да бият. Всеки от нас се радваше и направи евала на Моци, който не се поколеба да грабне ръкавиците и да застане срещу своите сънародници да пази. И което е по-интересно - в Румъния (които наричаме цигани) - не го обявиха за предател! Ако това го направи български играч - тежко му. Ще има клетви, злоба и псувни колкото щеш, че и отгоре..
И колкото и да гледах повече мача на Арсенал неусетно се загледах как след 65-70тата мин Лудите натикаха Стяуа в тяхното поле и показаха характер, за което им правя евала! Ама обидили Кишеру.. много важно. Това като че ли не става на ВСЕКИ БГ мач- даден играч/и да бъде/ат обиждан/и. А,замислете се. ЦСКАр съм, пак казвам, но на черното не мога да кажа бяло.
Да, Стяуа ни подкрепи 2008ма..с един плакат. Дай тогава да ходя да им правя дудуци преди мача на играчите,а? Много извратено мислене имат голяма част от феновете на т.н "грандове". В това число слагам не само тези на Левски и ЦСКА, а и такива на Ман Ю, Барса, Юве и тн..
Мен може да ме е яд,че точно когато лиценза ни бе отнет ЦСКА имаше най-силния си отбор през последните 20 години. ФАКТ! Но това не значи, че Лудите не си заслужиха мястото сред най-добрите, и не трябва да им се признае. И,да, съзнавам, че с тези постъпления следващите 5-6 години (ако не се появи някой "чичко паричко" в друг отбор) те няма как да бъдат стигнати. Но съдбата им върна, това което им взе срещу Партизан, както и предишната година с гола в последните минути. Всичко се връща.
Мисълта ми е: не злобейте, не се карайте.. няма смисъл. Всичко е история вече! Отделно за тези, които постнаха в една тема преди жребия и си мечтаха да дойде Юве, + Реал + Пуул.. еми ето 2 от тях ще дойдат. Но беше написано така "да дойде моят отбор да им напълни кошничката на тези".

Много семпло мислене. Аз им пожелавах най-лекия жребий. Бенфика, Шалке/Базел, Олимпиакос. Не,че не исках Арсенал да дойде и да ги гледам пак на живо.. но знам че ще отнесат поне 3ка и в двата мача.. и не им го пожелах. Но жребия е такъв, какъвто е..
Сега остава едните да стискат палци на българите, другите да им злобеят. Това е (за съжаление)..
Айде хубав ден!
П.П. Не само на мача с Бешикташ, и на мача с Леверкузен имаше левскари.. но това го приех с насмешка. Стадиона пълен, събрали се има-няма 100-150 човека и подкрепят "нещо".