За футбола, завистта и идолите на младото поколение

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Caligula furious 77

Re: За футбола, завистта и идолите на младото поколение

Мнениеот Caligula furious 77 » 30 авг 2014 16:46

Val3ncia написа:Само ми кажи тези цифри от къде ги изкара ?

Не съм ЦСКА-р, ако това си мислиш?! Обичам да преглеждам официалните форуми на повечето български отбори(най-вече на "Левски" и ЦСКА),ако мислиш, че числата(защото не са цифри)не са верни, тогава прегледай офиц. форум на ЦСКА!
[rimg]http://www.mytinyphone.com/uploads/users/1980mercurytruck/493491.gif[/rimg]

Lead me not into TEMPTATION...Oh HELL...who am I kiding?
Follow me,I know a shortcut!!

Потребителски аватар
Val3ncia
Контакти:

Мнениеот Val3ncia » 30 авг 2014 16:50

Caligula furious 77 написа:
Val3ncia написа:Само ми кажи тези цифри от къде ги изкара ?

Не съм ЦСКА-р, ако това си мислиш?! Обичам да преглеждам официалните форуми на повечето български отбори(най-вече на "Левски" и ЦСКА),ако мислиш, че числата(защото не са цифри)не са верни, тогава прегледай офиц. форум на ЦСКА!

Добре ,числа са ,но моля те кажи ми ,че не си сериозен ..Какво значение има форума на ЦСКА ?В него всеки ден да пишат 50 човека ,това всичките им фенове ли са ?

Потребителски аватар
Caligula furious 77

Мнениеот Caligula furious 77 » 30 авг 2014 16:59

Val3ncia написа:Добре ,числа са ,но моля те кажи ми ,че не си сериозен ..Какво значение има форума на ЦСКА ?В него всеки ден да пишат 50 човека ,това всичките им фенове ли са ?

Не знам колко човека пишат там? Знам обаче какви настроения имаше за мача на Лудогорец срещу Стяуа.
[rimg]http://www.mytinyphone.com/uploads/users/1980mercurytruck/493491.gif[/rimg]

Lead me not into TEMPTATION...Oh HELL...who am I kiding?
Follow me,I know a shortcut!!

Потребителски аватар
Xtr3m3_MaCHiNe
Контакти:

Мнениеот Xtr3m3_MaCHiNe » 30 авг 2014 17:00

CSKA 78 написа:Към потребителя над мен

И все пак от аватара ти оставам с впечатление ,че си по-скоро фен на Арсенал, отколкото на ЦСКА! Може би влизаш в тези 5%,които колегата е описал по-горе!?

Ти тъп ли си, или четеш отгоре отгоре!?
Аз съм фен на ЦСКА от 4годишен, когато баща ми ме заведе на мач, и бях на раменето му. А съм станал фен на Арсенал 10 години по-късно, капиш? :idea:
Все едно аз да съдя по теб, че щом не си с аватар на ЦСКА, а на Конан, значи си повече фен на Конан,а? Логиката ти е уникална просто!.. :lol:
Peace is for pussies.Real men thrive on Chaos!

This Is My Rifle. This Is My Gun..This is 4 fighting. This 4 fun

IF you have two balls,that means you are a man, but if you have 4balls that does not mean you're a superman,it means someone is fucking you.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 30 авг 2014 17:10

Xtr3m3_MaCHiNe написа:Ти тъп ли си, или четеш отгоре отгоре!?
Аз съм фен на ЦСКА от 4годишен, когато баща ми ме заведе на мач, и бях на раменето му. А съм станал фен на Арсенал 10 години по-късно, капиш? :idea:
Все едно аз да съдя по теб, че щом не си с аватар на ЦСКА, а на Конан, значи си повече фен на Конан,а? Логиката ти е уникална просто!.. :lol:

Аве,пич,не знам колко аз съм тъп,но ти определено чупиш тъпомера!
Доказа ми ,че не си ЦСКА-р!Първо,нашите не почваме да се обиждаме още с първото мнение!
Второ,имаш много малко мнения!Значи,това ти е втори(трети,пети) ник или влизаш само да ръсиш глупости! Аз досега не съм те видял в подфорума на ЦСКА! Големият ЦСКА-р,който пише, само когато трябва да защити Лц! Айде у лево! :idea: :arrow:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Val3ncia
Контакти:

Мнениеот Val3ncia » 30 авг 2014 17:12

CSKA 78 написа:
Xtr3m3_MaCHiNe написа:Ти тъп ли си, или четеш отгоре отгоре!?

Аве,пич,не знам колко аз съм тъп,но ти определено чупиш тъпомера!
Доказа ми ,че не си ЦСКА-р!Първо,нашите не почваме да се обиждаме още с първото мнение!
Второ,имаш много малко мнения!Значи,това ти е втори(трети,пети) ник или влизаш само да ръсиш глупости! Аз досега не съм те видял в подфорума на ЦСКА! Големият ЦСКА-р,който пише, само когато трябва да защити Лц! Айде у лево! :idea: :arrow:

Смях в залата ! :lol: :lol: :mrgreen:

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 30 авг 2014 17:20

Xtr3m3_MaCHiNe написа:Така, тук набързо ще се изкажа по 2 мнения.
Темата е хубава,и добре обоснована (по-голямата част). Значи първо, аз съм ЦСКАр, но не бях на стадиона а бях с приятели и на единия екран гледахме Арсенал - Бешикташ, на другия Лудите- Стяуа. На няколко пъти обсъждахме, че никой от нас (с малко мозък) не би отишъл да вика за Стяуа! Просто няма как да стане! (Горчивата) истина е, че в момента ако не е отбора от Разград, след 1-2 година ще имаме не 3 а 2 отбора в УЕФА. Тоест само те ни трупат реален коефициент. Да, говорихме си, че ще вземат повече точки АКО влезнат в ЛЕ, но все пак всеки от нас искаше Лудите да бият. Всеки от нас се радваше и направи евала на Моци, който не се поколеба да грабне ръкавиците и да застане срещу своите сънародници да пази. И което е по-интересно - в Румъния (които наричаме цигани) - не го обявиха за предател! Ако това го направи български играч - тежко му. Ще има клетви, злоба и псувни колкото щеш, че и отгоре..
И колкото и да гледах повече мача на Арсенал неусетно се загледах как след 65-70тата мин Лудите натикаха Стяуа в тяхното поле и показаха характер, за което им правя евала! Ама обидили Кишеру.. много важно. Това като че ли не става на ВСЕКИ БГ мач- даден играч/и да бъде/ат обиждан/и. А,замислете се. ЦСКАр съм, пак казвам, но на черното не мога да кажа бяло. Да, Стяуа ни подкрепи 2008ма..с един плакат. Дай тогава да ходя да им правя дудуци преди мача на играчите,а? Много извратено мислене имат голяма част от феновете на т.н "грандове". В това число слагам не само тези на Левски и ЦСКА, а и такива на Ман Ю, Барса, Юве и тн..
Мен може да ме е яд,че точно когато лиценза ни бе отнет ЦСКА имаше най-силния си отбор през последните 20 години. ФАКТ! Но това не значи, че Лудите не си заслужиха мястото сред най-добрите, и не трябва да им се признае. И,да, съзнавам, че с тези постъпления следващите 5-6 години (ако не се появи някой "чичко паричко" в друг отбор) те няма как да бъдат стигнати. Но съдбата им върна, това което им взе срещу Партизан, както и предишната година с гола в последните минути. Всичко се връща.
Мисълта ми е: не злобейте, не се карайте.. няма смисъл. Всичко е история вече! Отделно за тези, които постнаха в една тема преди жребия и си мечтаха да дойде Юве, + Реал + Пуул.. еми ето 2 от тях ще дойдат. Но беше написано така "да дойде моят отбор да им напълни кошничката на тези". :| Много семпло мислене. Аз им пожелавах най-лекия жребий. Бенфика, Шалке/Базел, Олимпиакос. Не,че не исках Арсенал да дойде и да ги гледам пак на живо.. но знам че ще отнесат поне 3ка и в двата мача.. и не им го пожелах. Но жребия е такъв, какъвто е..
Сега остава едните да стискат палци на българите, другите да им злобеят. Това е (за съжаление)..
Айде хубав ден!

П.П. Не само на мача с Бешикташ, и на мача с Леверкузен имаше левскари.. но това го приех с насмешка. Стадиона пълен, събрали се има-няма 100-150 човека и подкрепят "нещо". :)

За първото: прочети малко закони на уефа и ще видиш, че това няма да се случи и ще си останем с 4 отбора дори да ни е нищожен кефициента.
За второто: ти не си ЦСКАр, а пълен лаик който казва, че е ЦСКАр, защото не е модерно да не се интересува от бг-футбол! Очевидно за приятелството ни с тях знаеш само това, което си прочел в този форум.

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 30 авг 2014 17:24

Val3ncia написа:
Caligula furious 77 написа:И още нещо,авторът се опита да оприличи отишлите на мача със Стяуа ЦСКА-ри,като малцинство(разбираш ли, те са малка групичка,която никой друг не подкрепя)!Нищо подобно!На мача имаше над 300 ЦСКА-ри(а не само 100),червените привърженици,които са гледали мача по телевизията и са подкрепяли Лудогорец,са били малцинство!Или не повече от 5% от червената общност.Говорим за фенове,които не ходят на стадионите,рядко гледат мачове по телевизията,но са "фенове" на някой отбор(например на ЦСКА),защото са мъже и така е модерно! 95% от всички ЦСКА-ри са подкрепили Стяуа в този мач, защото са побратимени отбори и не са врагове!

Само ми кажи тези цифри от къде ги изкара ?

А вие откъде решихте, че подкрепящите Стяуа са били малцинство. Едно доказателство, което ви е пред очите, е този форум. Тук най-много 10% от ЦСКАрите да са казали, че са за каузътъ.

Потребителски аватар
Val3ncia
Контакти:

Мнениеот Val3ncia » 30 авг 2014 17:37

ronnie написа:
Val3ncia написа:
Caligula furious 77 написа:И още нещо,авторът се опита да оприличи отишлите на мача със Стяуа ЦСКА-ри,като малцинство(разбираш ли, те са малка групичка,която никой друг не подкрепя)!Нищо подобно!На мача имаше над 300 ЦСКА-ри(а не само 100),червените привърженици,които са гледали мача по телевизията и са подкрепяли Лудогорец,са били малцинство!Или не повече от 5% от червената общност.Говорим за фенове,които не ходят на стадионите,рядко гледат мачове по телевизията,но са "фенове" на някой отбор(например на ЦСКА),защото са мъже и така е модерно! 95% от всички ЦСКА-ри са подкрепили Стяуа в този мач, защото са побратимени отбори и не са врагове!

А вие откъде решихте, че подкрепящите Стяуа са били малцинство. Едно доказателство, което ви е пред очите, е този форум. Тук най-много 10% от ЦСКАрите да са казали, че са за каузътъ.

Още един на черешата .Айде сега като ми казвате ,че форумите са мерило ,влез си във вашия форум и ми покажи в темата за Български участници в Европа ,колко ЦСКА-ри са отишли на мача да подкрепят Стяуа ,защото се "обичате" и сте приятели и колко от тях са отишли от омраза към Лудогорец .

Не ми отговаряй .

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 30 авг 2014 17:48

Val3ncia написа:
ronnie написа:
Val3ncia написа:

Още един на черешата .Айде сега като ми казвате ,че форумите са мерило ,влез си във вашия форум и ми покажи в темата за Български участници в Европа ,колко ЦСКА-ри са отишли на мача да подкрепят Стяуа ,защото се "обичате" и сте приятели и колко от тях са отишли от омраза към Лудогорец .

Не ми отговаряй .

Айде ново 20. Видя че няма да стане с темата "колко ЦСКАри са викали за Стяуа" и подхвана темата "защо викаха за Стяуа". Хайде сега нали искаше доказателства миналия път, сега извади ти някое, нека всички го видят. И не искам "отиди в този сайт, там кликни еди къде си и после еди къде си", а линк/скриншот!

Върни се в “Футбол - България”