bez-nick написа:Аз не виждам какво толкова са се шашнали всички особено от Реал Мадрид, за мен дори те са отбор, който по-лесно може да бъде победен от Ливърпул.
Ътъкъ Лудогориц саму победъ!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
bez-nick написа:Аз не виждам какво толкова са се шашнали всички особено от Реал Мадрид, за мен дори те са отбор, който по-лесно може да бъде победен от Ливърпул.
Alonso_Massa написа:bez-nick написа:Alonso_Massa написа:Да бе същото се говореше и за Лвески преди 8-9 години като бяха в една група с Барсеолна, Челси и Вердер. Всички бяха подивяли. Викаха, че ще бият Вердер и двата мача и се бяха заканили на Барселона и Челси, а в крайна сметка отбора завърши с 0 точки и 1 отбелязан гол в 90-тата минута срещу Челси. Успеха е наистина голям и всички футболисти на Лудогорец заслужават адмирации, но тук приказката ще свърши.
Само че разликата между тогавашния Левски и сегашния Лудогорец е огромна, Лудогорец имат покритие, има класа, докато Левски си бяха пълни некадърници.
Не, ситуацията си е абсолютно същата за съжаление...
GOLEADOR написа:След равеенствата с Дюделанж,Партизан и загубата ви от Стяуа в Букурещ не виждах как може да изкопчите повече от равен със стелистите,но вие успяхте да ги победите.Защо да не направите същото с Реал и Ливърпул.Или да повторите резила на Левски и да запишете загуби във всичките срещи?
saract написа:Апропо ЦСКА Ливърпул през 2005 г. пред колко публика се игра?
GOLEADOR написа:saract написа:Кога за последен път са нарекли ЦСКА така?
Ми когато последно играхме с актуалния европейски шампион - 2005!
glarus_ds написа:GOLEADOR написа:След равеенствата с Дюделанж,Партизан и загубата ви от Стяуа в Букурещ не виждах как може да изкопчите повече от равен със стелистите,но вие успяхте да ги победите.Защо да не направите същото с Реал и Ливърпул.Или да повторите резила на Левски и да запишете загуби във всичките срещи?
Къв резил бе, човек. Ти нормален ли си? В онази група се случи закономерното. Ти ако си футболен лаик и си очаквал Левски да победи Барса (шампион на Испания и носител на ШЛ тогава), Челси (шампион на Англия) и Вердер (безспорен шампион на Германия), специалистите си предвидиха развоя и случилото се беше закономерно. В днешно време все едно да си в група с Реал М, Ман Сити и Байерн М. А иди играй, като един играч на тези грандове струва колкото целия наш отбор плюс стадиона.... Ама вие само лаете и омаловажавате успехите на другите. При положение, че вие в групите на Лига Европа и Купа на УЕФА имате 3 ПОСЛЕДНИ места!?!? Гордостта ви бе едно измъчено хиксче с Фулъм. Айде малко по-сериозно другия път
saract написа:Апропо ЦСКА Ливърпул през 2005 г. пред колко публика се игра?
WESLEY119 написа:Първо- една тема лишена от голям смисъл, най- вероятно направена да се провокират и без това провокираните членове на този форум. На така зададения въпрос може да се отговори много просто- да,технически съществува вариант да ги бие. Игрово, моето мнение е, че да очакваме победа над Реал, си е пълна утопия, но всеки може да вярва. Що се отнася до Ливърпул, мисля че тук е големия шанс на Лудогорец. Първи мач, подценяване, надъханост и т.н.. Ще е интересно да видим как Балотели ще се впише в схемата на Ливърпул.
И да кажа още нещо на силно хейтващите- представянето на Левски е всичко друго, но е и срамно.Мое мнение.
GOLEADOR написа:saract написа:Апропо ЦСКА Ливърпул през 2005 г. пред колко публика се игра?
Колкото успяха да се доберат до София.Все пак България бе блокирана от наводнения и до София се стигаше само със самолет.Мача ни с Ливърпул бе пред отлагане заради наводненията.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
glarus_ds написа:GOLEADOR написа:saract написа:Кога за последен път са нарекли ЦСКА така?
Ми когато последно играхме с актуалния европейски шампион - 2005!
Ама вие тогава сте го убили, така ли? Аз май нещо съм пропуснал
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта