Шампионска Лига - 2014/15

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Защо Лудогорец да не бие Реал М и Ливърпул в първите 2 мача?

Мнениеот CSKA 78 » 29 авг 2014 18:01

bez-nick написа:Аз не виждам какво толкова са се шашнали всички особено от Реал Мадрид, за мен дори те са отбор, който по-лесно може да бъде победен от Ливърпул.

Ътъкъ Лудогориц саму победъ! :lol: :lol: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 29 авг 2014 18:02

Alonso_Massa написа:
bez-nick написа:
Alonso_Massa написа:Да бе същото се говореше и за Лвески преди 8-9 години като бяха в една група с Барсеолна, Челси и Вердер. Всички бяха подивяли. Викаха, че ще бият Вердер и двата мача и се бяха заканили на Барселона и Челси, а в крайна сметка отбора завърши с 0 точки и 1 отбелязан гол в 90-тата минута срещу Челси. Успеха е наистина голям и всички футболисти на Лудогорец заслужават адмирации, но тук приказката ще свърши.

Само че разликата между тогавашния Левски и сегашния Лудогорец е огромна, Лудогорец имат покритие, има класа, докато Левски си бяха пълни некадърници.

Не, ситуацията си е абсолютно същата за съжаление...

хаххахахахах разсмя ме, Лудогорец е поне 3 класи над тогавашния Левски, какво да сравнявам Марселиньо с Йовов, Кайсара с Топчу или Гонзо с Безяк, глупости...

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 29 авг 2014 18:04

GOLEADOR написа:След равеенствата с Дюделанж,Партизан и загубата ви от Стяуа в Букурещ не виждах как може да изкопчите повече от равен със стелистите,но вие успяхте да ги победите.Защо да не направите същото с Реал и Ливърпул.Или да повторите резила на Левски и да запишете загуби във всичките срещи?

Къв резил бе, човек. Ти нормален ли си? В онази група се случи закономерното. Ти ако си футболен лаик и си очаквал Левски да победи Барса (шампион на Испания и носител на ШЛ тогава), Челси (шампион на Англия) и Вердер (безспорен шампион на Германия), специалистите си предвидиха развоя и случилото се беше закономерно. В днешно време все едно да си в група с Реал М, Ман Сити и Байерн М. А иди играй, като един играч на тези грандове струва колкото целия наш отбор плюс стадиона.... Ама вие само лаете и омаловажавате успехите на другите. При положение, че вие в групите на Лига Европа и Купа на УЕФА имате 3 ПОСЛЕДНИ места!?!? Гордостта ви бе едно измъчено хиксче с Фулъм. Айде малко по-сериозно другия път ;)
CHELSEA

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 29 авг 2014 18:04

saract написа:Апропо ЦСКА Ливърпул през 2005 г. пред колко публика се игра?

Колкото успяха да се доберат до София.Все пак България бе блокирана от наводнения и до София се стигаше само със самолет.Мача ни с Ливърпул бе пред отлагане заради наводненията.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 29 авг 2014 18:06

GOLEADOR написа:
saract написа:Кога за последен път са нарекли ЦСКА така?

Ми когато последно играхме с актуалния европейски шампион - 2005!

Ама вие тогава сте го убили, така ли? Аз май нещо съм пропуснал :!:
CHELSEA

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 29 авг 2014 18:07

glarus_ds написа:
GOLEADOR написа:След равеенствата с Дюделанж,Партизан и загубата ви от Стяуа в Букурещ не виждах как може да изкопчите повече от равен със стелистите,но вие успяхте да ги победите.Защо да не направите същото с Реал и Ливърпул.Или да повторите резила на Левски и да запишете загуби във всичките срещи?

Къв резил бе, човек. Ти нормален ли си? В онази група се случи закономерното. Ти ако си футболен лаик и си очаквал Левски да победи Барса (шампион на Испания и носител на ШЛ тогава), Челси (шампион на Англия) и Вердер (безспорен шампион на Германия), специалистите си предвидиха развоя и случилото се беше закономерно. В днешно време все едно да си в група с Реал М, Ман Сити и Байерн М. А иди играй, като един играч на тези грандове струва колкото целия наш отбор плюс стадиона.... Ама вие само лаете и омаловажавате успехите на другите. При положение, че вие в групите на Лига Европа и Купа на УЕФА имате 3 ПОСЛЕДНИ места!?!? Гордостта ви бе едно измъчено хиксче с Фулъм. Айде малко по-сериозно другия път ;)

Грешката беше че мъриньо реши да се прави на мъж, да не играе защита и да се надиграва и с 3те отбора. Вместо като пич да остави отбора в защита и на контра да имат шанс за нещо повече. Ама и малката перука тогава направи уникални неща

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 29 авг 2014 18:07

17 000 зрители, в това число влизат и англичаните
CHELSEA

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 29 авг 2014 18:09

WESLEY119 написа:Първо- една тема лишена от голям смисъл, най- вероятно направена да се провокират и без това провокираните членове на този форум. На така зададения въпрос може да се отговори много просто- да,технически съществува вариант да ги бие. Игрово, моето мнение е, че да очакваме победа над Реал, си е пълна утопия, но всеки може да вярва. Що се отнася до Ливърпул, мисля че тук е големия шанс на Лудогорец. Първи мач, подценяване, надъханост и т.н.. Ще е интересно да видим как Балотели ще се впише в схемата на Ливърпул.
И да кажа още нещо на силно хейтващите- представянето на Левски е всичко друго, но е и срамно.Мое мнение.

Няма да има подценяване от Ливърпул, те от кога чакат да дойде този момент, отново да играят в ШЛ. Много тежък мач за Лудогорец очаквам аз на Анфийлд
CHELSEA

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 29 авг 2014 18:09

GOLEADOR написа:

Колкото успяха да се доберат до София.Все пак България бе блокирана от наводнения и до София се стигаше само със самолет.Мача ни с Ливърпул бе пред отлагане заради наводненията.

:lol: :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 29 авг 2014 18:10

glarus_ds написа:
GOLEADOR написа:
saract написа:Кога за последен път са нарекли ЦСКА така?

Ми когато последно играхме с актуалния европейски шампион - 2005!

Ама вие тогава сте го убили, така ли? Аз май нещо съм пропуснал :!:

Тогава журналистите предупреждаваха Ливърпул да внимава с ЦСКА,защото армейците са убийци на шампиони.Но те (Ливърпул) това много добре го знаят!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Архив”