Всичко около КТБ и Цветан Василев. Анкета

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Желаете ли Цветан Василев в бъдеще да бъде благодетел на Ботев Пд?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Протестът, 29.08-18 часа - пред БНБ!

Мнениеот boabbb » 28 авг 2014 10:36

Костов има някой лев в банката, затова реве :lol: А Цецоу не бил крал, а :? Че много силен тоя, бе :!: 40-50 милиона на жълтити за стадион, 15-тина за база, още 5-6 за играчи, треньори и какво ли още не, сума ти пари на Барека за евроизборите, заводи купува по Сърбия, на Тити отбора финансира, разни федерации, 10% лихва на депозитите, кредити почти не отпускат ( само на негови фирми, явно ) ... Не крал ... Вие тъпи ли сте, или на тъпи се правите :?: :?: :?:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Brabam

Мнениеот Brabam » 28 авг 2014 10:38

Разбира се,че думите на някакъв въшкар с 8000 мнения във форума на гонг с ник boabbb имат много по-голяма тежест от тези на Костов 8-)
Ч-Б П Д В Е М

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 28 авг 2014 10:50

Brabam написа:Разбира се,че думите на някакъв въшкар с 8000 мнения във форума на гонг с ник boabbb имат много по-голяма тежест от тези на Костов 8-)

Поне не съм циганин :lol: :lol: За вас, предполагам, е друго :lol:

Brabam

Мнениеот Brabam » 28 авг 2014 10:53

Нищо чудно и циганин да си, основно циганите не ги интересува какво става в държавата и живеят от днес за утре.
Ч-Б П Д В Е М

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 28 авг 2014 10:57

boabbb написа:
Brabam написа:Разбира се,че думите на някакъв въшкар с 8000 мнения във форума на гонг с ник boabbb имат много по-голяма тежест от тези на Костов 8-)

Поне не съм циганин

Казваш ти :mrgreen: Което очевидно не е вярно, щом искаш Доган и Пеевски да окрадат държавата, да теглим заем от 5 млрд, за да изплатим депозитите, който заем после ние да плащаме. Ама кво ли ти пука, ти си на социални. Цял ден клатиш краката, докато българите бачкат, за да ти заработят помощите.

А и ко по дяволите значат думите на Костов, при положение, че някакъв форумен безделник с найсе хиляди поУста, твърди друго Изображение
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 28 авг 2014 11:07

Ами, аз не съм замесен. Нито имам пари в КТБ, нито ме боли оная работа, с извинение, за жълтурите, Тити, Мити и подобни ;) Факт е, че Цецко пръскаше пари наляво и надясно, които просто няма как да е изкарал в иначе така кратката си успешна? банкерска кариера ;) А да призоваваш за протести в подкрепа на търсен от Интерпол човек, само за да си оправиш подгизналия стадион със стърчаща арматура, си е чисто ибрикчийство :!:

Brabam

Мнениеот Brabam » 28 авг 2014 11:10

boabbb написа:Ами, аз не съм замесен. Нито имам пари в КТБ, нито ме боли оная работа, с извинение, за жълтурите, Тити, Мити и подобни ;) Факт е, че Цецко пръскаше пари наляво и надясно, които просто няма как да е изкарал в иначе така кратката си успешна? банкерска кариера ;) А да призоваваш за протести в подкрепа на търсен от Интерпол човек, само за да си оправиш подгизналия стадион със стърчаща арматура, си е чисто ибрикчийство :!:

Като не си замесен и нямаш отношение стой си у вас и си мишкувай, а също така недей да ръсиш акъл, който принципно нямаш. 1997-ма година сигурно си бил на 5 годинки и нямаш спомен,че в един момент даже нямаше хляб откъде да си вземеш, а парите се обезценяваха с часове.
Ч-Б П Д В Е М

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 28 авг 2014 11:16

boabbb написа:Ами, аз не съм замесен. Нито имам пари в КТБ, нито ме боли оная работа...

Охо, замесен си и още как! Само, че или не четеш или не вдяваш това, което пиша вече няколко пъти. 5-те милиарда, които държавата ще вземе на заем, за да покрие кражбите на Делян&Доган в банката, ще ги връщат ВСИЧКИ(в това число и ти), а не само имащите общо с КТБ. На всеки данъколплатец в тая страна ще му бръкнат в джоба, за да върнат тия милиарди. Никой тогава няма да те пита дали се чувстваш замесен и дали те бОли нещо.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 28 авг 2014 11:17

Brabam написа:
boabbb написа:Ами, аз не съм замесен. Нито имам пари в КТБ, нито ме боли оная работа, с извинение, за жълтурите, Тити, Мити и подобни ;) Факт е, че Цецко пръскаше пари наляво и надясно, които просто няма как да е изкарал в иначе така кратката си успешна? банкерска кариера ;) А да призоваваш за протести в подкрепа на търсен от Интерпол човек, само за да си оправиш подгизналия стадион със стърчаща арматура, си е чисто ибрикчийство :!:

Като не си замесен и нямаш отношение стой си у вас и си мишкувай, а също така недей да ръсиш акъл, който принципно нямаш. 1997-ма година сигурно си бил на 5 годинки и нямаш спомен,че в един момент даже нямаше хляб откъде да си вземеш, а парите се обезценяваха с часове.

Сега има БОРД, бе :!: Това няма как да стане :!: С дървен нож взел да плаши ... :lol: :lol: С фалита на КТБ и опандизването на Цецоу не свършва Вселената :!: Сегашния ви отбор е в пъти по-симпатичен от Юнес Реза и компания :!:

[offtopic]Бях на 9 години тогава ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 28 авг 2014 11:19

Raoul_Duke написа:
boabbb написа:Ами, аз не съм замесен. Нито имам пари в КТБ, нито ме боли оная работа...

Охо, замесен си и още как! Само, че или не четеш или не вдяваш това, което пиша вече няколко пъти. 5-те милиарда, които държавата ще вземе на заем, за да покрие кражбите на Делян&Доган в банката, ще ги връщат ВСИЧКИ(в това число и ти), а не само имащите общо с КТБ. На всеки данъколплатец в тая страна ще му бръкнат в джоба, за да върнат тия милиарди. Никой тогава няма да те пита дали се чувстваш замесен и дали те бОли нещо.

То само това да е ... :lol: :lol: Той бюджета тече от милион места, мангалите са няколкостотин хиляди за хранене :evil: ... Въобще, майката си е ебало и за баща си не е питало :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”