Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Brabam написа:Разбира се,че думите на някакъв въшкар с 8000 мнения във форума на гонг с ник boabbb имат много по-голяма тежест от тези на Костов
boabbb написа:Brabam написа:Разбира се,че думите на някакъв въшкар с 8000 мнения във форума на гонг с ник boabbb имат много по-голяма тежест от тези на Костов
Поне не съм циганин
boabbb написа:Ами, аз не съм замесен. Нито имам пари в КТБ, нито ме боли оная работа, с извинение, за жълтурите, Тити, Мити и подобниФакт е, че Цецко пръскаше пари наляво и надясно, които просто няма как да е изкарал в иначе така кратката си успешна? банкерска кариера
А да призоваваш за протести в подкрепа на търсен от Интерпол човек, само за да си оправиш подгизналия стадион със стърчаща арматура, си е чисто ибрикчийство
boabbb написа:Ами, аз не съм замесен. Нито имам пари в КТБ, нито ме боли оная работа...
Brabam написа:boabbb написа:Ами, аз не съм замесен. Нито имам пари в КТБ, нито ме боли оная работа, с извинение, за жълтурите, Тити, Мити и подобниФакт е, че Цецко пръскаше пари наляво и надясно, които просто няма как да е изкарал в иначе така кратката си успешна? банкерска кариера
А да призоваваш за протести в подкрепа на търсен от Интерпол човек, само за да си оправиш подгизналия стадион със стърчаща арматура, си е чисто ибрикчийство
Като не си замесен и нямаш отношение стой си у вас и си мишкувай, а също така недей да ръсиш акъл, който принципно нямаш. 1997-ма година сигурно си бил на 5 годинки и нямаш спомен,че в един момент даже нямаше хляб откъде да си вземеш, а парите се обезценяваха с часове.
Raoul_Duke написа:boabbb написа:Ами, аз не съм замесен. Нито имам пари в КТБ, нито ме боли оная работа...
Охо, замесен си и още как! Само, че или не четеш или не вдяваш това, което пиша вече няколко пъти. 5-те милиарда, които държавата ще вземе на заем, за да покрие кражбите на Делян&Доган в банката, ще ги връщат ВСИЧКИ(в това число и ти), а не само имащите общо с КТБ. На всеки данъколплатец в тая страна ще му бръкнат в джоба, за да върнат тия милиарди. Никой тогава няма да те пита дали се чувстваш замесен и дали те бОли нещо.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 27 госта