Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот slavia_forever » 28 ное 2009 13:24

Casper написа:Наистина Милен се подвизава с този аватар и в други сайтове (както е казал в темата за "аватарите"), и не мисля, че е насочен специално към нас ( поне в DataBG съм го срещал още от миналата година). Друг е въпросът, до колко този аватар е подходящ за нашия форум. Ако преценим, че показването на среден пръст е някаква форма на цинизъм, то би следвало да подходим, както при всички останали потребители. Първо предупреждение, като му се обясни, че аватарът му не е приличен. И, ако не се разбере от дума, тогава да следва наказание.

Аз си мисля, че май тук малко или много, може би сме подведени и мислим, че става въпрос за добронамерен и свестен човек, въпреки многобройните ми доказателста в обратното. Да, Марти, предупредих го на скайп, но разговора се изроди, нарече ме отрепка. Обвини ме за тема, свързана с мача Левски-Литекс и съдийството, защо съм ги слял при положение, че съм следвал правилата. След това ме обвини за първата тема, за Байрама от вчера сутринта защо съм я заключил, при положение, че пожеланието беше насочено към "плебеите от Спартак Вн" (можете да прочетете темата, която е заключена в кофата). И накрая за да ми се докаже вечерта, пусна нова тема за Байрам, която Петьо изтри, след като във форума стана малка война. Накрая си позволи и да ме заплашва, като от мен не чу и една обидна квалификация! По отношение на аватара, същият нарушава точка 1 за обида и второто изречение на точка 8. Същия си позволява да провокира и да псува във форума. За да не падам на нивото му и да го елиминирам, съм в очакване на становище от stenly, по отношение на "филосовския подход", към въпросната персона.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 28 ное 2009 14:54

Коце, явно аз нещо не съм в час с нещата. Не съм знаел и това, че вече сте си писали. Това изцяло обръща нещата в друга посока. Тук искам да кажа, изобщо да не се взима под внимание моят предишен пост. Определено в тази цитуация си имаме един голям дразнител, който ще търси по-всякакъв начин да провокира някой от нас. Може би, държанието му е продиктувано от мисълта за някакво отмъщение за освобождаването му от модераторския пост, което в никакъв случай не го оправдава. И във връзка с това , че продължава да ти прави забележки за модерирането, само ще кажа, че когато направихме темата за "Модераторска помощ", той бе един от противниците за нея, но в сайта на DataBG, лично той е пуснал абсалютно същата тема. Което ме навежда на мисълта , че желанието му е, тук да се плюе по всякакъв начин, а каквото е добро за форума го копираме. От тук на татък, моето мнение е директен Бан за винаги (колкото и жестоко да звучи) , и да приключваме с тоя въпрос. По принцип, аз не робувам на имена и който нарушава правилата, а още повече с умисъл и системно, то той няма място тук. Така мисля.
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 28 ное 2009 18:30

Така, сега ще се намеся аз. Лично ще го моля по скайп да махне тази картинка.
Мисля, че за последен път ще трябва да се прояви модератоския ни такт, колкото и много да ни струва това. Тук не става въпрос за нещо друго - а да покажем, че сме над нещата. разбира се, ако дрязгите продължат и си личи, че са насочени срещу нас, той ще бъде санксциониран.
съгласни?
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 28 ное 2009 18:32

И все пак, с бан няма се решат работите, защото той ще си направи нов акаунт, нови дразнения, и т.н
Според мен, някой трябва да говори с него ;)
Относно аватара, според мен е малко извън правилата, но ако говорим реално, и мойте аватари не съм съвсем в правилата, но все пак Милен е във всеки форум с този аватар, не мисля, че е голям проблем.
Не искам да ме разбирате погрешно, не го защитам, просто казвам как стоят нещата, дано не си направите грешни изводи.

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 28 ное 2009 18:33

Ще ви препоръчам повече да ни си комуникирате с него извън нормалните взаимоотношения във форума, а ако той прекали, ще бъде санкциониран.

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 28 ное 2009 18:38

Помолих го и каза, че ще махне аватара.
Предлагам да не се говори с него, просто той да си пише като останалите потребители във форума и толкова.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 28 ное 2009 19:45

stenly написа:съгласни?

Аз съм склонен да се съглася с много неща. Именно защото исках да покажем, че сме над нещата, все още този потребител, както и няколко други, продължават да ни се катерят по главите. Докато има равни и по-равни, нещата ще бъдат такива, че нервирани и дразнени от едни и същи хора, да сме модераторите. Аз не съм искал да се съгласяваш да го банвам, или да не го банвам, защото когато имам основания и аргументи, когато работата го налага, да се прилагат правилата еднакво за всички. Просто исках отнво твоето становище. Няма да го коментирам, а ще оставя въпроса отворен.

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 28 ное 2009 19:50

slavia_forever написа:Аз съм склонен да се съглася с много неща. Именно защото исках да покажем, че сме над нещата, все още този потребител, както и няколко други, продължават да ни се катерят по главите. Докато има равни и по-равни, нещата ще бъдат такива, че нервирани и дразнени от едни и същи хора, да сме модераторите. Аз не съм искал да се съгласяваш да го банвам, или да не го банвам, защото когато имам основания и аргументи, когато работата го налага, да се прилагат правилата еднакво за всички. Просто исках отнво твоето становище. Няма да го коментирам, а ще оставя въпроса отворен.

Единственото нещо, което мога да препоръчам в случая е да се ограничат личните контакти, извън форума с Литекса. Ако действително има защо да го санкционираме - ще го направим, ако ли не, нека си пише с останалите потребители и толкова. Не знам дали си е махнал аватара, надявам се да е... ако не е, Славия - ти ще имаш честта да сложиш бана му.

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 28 ное 2009 19:57

Не го е махнал, но го е променил ;)

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 28 ное 2009 20:28

stenly написа:Славия - ти ще имаш честта да сложиш бана му.

Опасявам се, че този път не ме разбра. Аз смятам, че честта си я имам и без да банвам някого. Опитвах се да кажа, не че държа конкретно на БАН или друго, но не съм съгласен и да ме провокират, мен и колегите с целенасочени теми и провокативни и нецензурни мнения, аватари и т.н. (но по-добре да говоря за мен, за да не излезе, че адвокадствам на някого). Именно поради това ти поисках становището, за да видя още веднъж какво мислиш, след поредното случващо се по същата тема - "Милен". БАН можех да му наложа по обективни, обосновани и конкретни причини и без да питам, след конкретни процедурни предупреждения, на лична и отделно на скайп.

Върни се в “Модератори”