Casper написа:Наистина Милен се подвизава с този аватар и в други сайтове (както е казал в темата за "аватарите"), и не мисля, че е насочен специално към нас ( поне в DataBG съм го срещал още от миналата година). Друг е въпросът, до колко този аватар е подходящ за нашия форум. Ако преценим, че показването на среден пръст е някаква форма на цинизъм, то би следвало да подходим, както при всички останали потребители. Първо предупреждение, като му се обясни, че аватарът му не е приличен. И, ако не се разбере от дума, тогава да следва наказание.
Аз си мисля, че май тук малко или много, може би сме подведени и мислим, че става въпрос за добронамерен и свестен човек, въпреки многобройните ми доказателста в обратното. Да, Марти, предупредих го на скайп, но разговора се изроди, нарече ме отрепка. Обвини ме за тема, свързана с мача Левски-Литекс и съдийството, защо съм ги слял при положение, че съм следвал правилата. След това ме обвини за първата тема, за Байрама от вчера сутринта защо съм я заключил, при положение, че пожеланието беше насочено към "плебеите от Спартак Вн" (можете да прочетете темата, която е заключена в кофата). И накрая за да ми се докаже вечерта, пусна нова тема за Байрам, която Петьо изтри, след като във форума стана малка война. Накрая си позволи и да ме заплашва, като от мен не чу и една обидна квалификация! По отношение на аватара, същият нарушава точка 1 за обида и второто изречение на точка 8. Същия си позволява да провокира и да псува във форума. За да не падам на нивото му и да го елиминирам, съм в очакване на становище от stenly, по отношение на "филосовския подход", към въпросната персона.