Стефчо Стоянов и спортната журналистика.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kris_men2000

Re: Стефчо Стоянов и спортната журналистика.

Мнениеот Kris_men2000 » 26 авг 2014 00:45

Писал съм го сто пъти и ще продължавам да го пиша.В деня в който обявят по медиите ,че Батков се е гътнал трябва да го обявят за национален празник.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 26 авг 2014 04:31

bobo_13 написа:Не забравяйте и синчето на Томето и Ирина - Мартин Русев, който дори няма и висше, но о незнайни пътища е минал интервю и работи в Гонг, пише статии, коментира мачове....само на 19 години

От кога е задължително висшето за да говориш за спорт ?

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 26 авг 2014 08:20

MAXIMUS написа:
bobo_13 написа:Не забравяйте и синчето на Томето и Ирина - Мартин Русев, който дори няма и висше, но о незнайни пътища е минал интервю и работи в Гонг, пише статии, коментира мачове....само на 19 години

От кога е задължително висшето за да говориш за спорт ?

Да се говори за спорт не е нужно висше. Това е видно във форума. Но все си мисля, че да си спортен журналист и изобщо да си журналист, да пишеш статии, да налагаш мнение, да правиш анализи си е нужно да си завършил поне ВИСШЕ.

А ако въобще е имало конкурс за неговата позиция(на Мартин Русев) ми е чудно по какви критерии е избран, при положение, че много опитни журналисти биха кандидатсвали за водеща спортна медия....пак намирисва на шуро-баджанащина и после е смешно Томето да коментира как оня бил еди какъв си на еди кой си и затова бил направил нещо. :) Няма лошо момчето да се учи, дръж го 1-2 години да стажува няма проблем, ама на 19 години да ми пише статии, да срича по радиото, да се чуди как да коментира мачовете на юношите на европейското, какви простотии да повтаря на вътрешните мачове, да се опитва да анализира е смешн....да го държат в нюзруума, да помага, не да го слагат на предна линия.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
Dido SZ
Контакти:

Мнениеот Dido SZ » 26 авг 2014 09:00

Селянинотградскитип написа:То той Стефчо като пише даже и за тренировка на Левски се подмокря а вие искате обективност... РАЗБЕРЕТЕ той не е журналист а е фен и то от гадно заблудените... но нейсе... някога това ще му излезе през носа..........

Аз като неутрален в този диалог, искам да отбележа, че единствено Томислав в последните години успя да превъзмогне фенските си пристрастия и се опитва да бъде обективен. Цялото предаване спортно шоу Гонг е една махленска говорилня, в която слушаме глупостите на Грънчаров, Александров и Стоянов, диалога им е на ниво селска кръчма и то на 4-та фаза, когато всеки говори и никой никого не слуша. И както казваш ти, това не са журналисти а заблудени фенове или фенове, които са се заблудили, че са журналисти.

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 26 авг 2014 09:15

Батков е една от знаковите типични мутри в България - мазен, глупав и нагъл схемаджия. Този беше абсолютно неизвестен в България, до пристигането на Чорни - някакво си софийско адвокатче. Така, че няма защо да имате някакви големи очаквания към този човек. Доказателство за този думи е факта, че след влизането в Шампионска лига, отборът ви не се надгради, а започна да се проваля тотално - обратно на всякаква житейска, човечна, спортна и бизнес логика. Този комуняга хабер си няма и от футбол, и от бизнес...както всички мутри от прехода, между другото.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 26 авг 2014 09:52

Моето мнение малко се различава от всеобщото,явно политиката на Гонг е журналистите да са фенове и по този начин да се ангажира интереса към радиото,едни са за,други против и така се поддържа рейтинг.Стоянов и Русев вярно са левскари но от време на време можеш да чуеш и реални неща за Левски от тях,а Стоянов е и може би единственият журналист в Гонг който отговаря на въпроси зададени към него във форума.Думата ми е за един друг левскар,Валентин Грънчаров,не знам дали има журналистическо образование,но поведението му е изключително провокативно и дразнещо и едва ли и краен фен на Левски би бил толкова необективен.Да не говорим и за странните му превъплащения,когато по времето на Чорни се навърташе около Левски и си почиваше с отбора на екзотични места,но след като му омръзна Кипър,се прехвърли при Коко Динев в Локо Пд които пък се подготвяха в Испания.По едно време се навърташе и край баскетболния Лукойл,последно време край Тити и Левски,сега като им спряха парите дали няма да акустира в друг отбор.Като му слушам коментарите съм сигурен че не е играл нито футбол,нито баскетбол,не е чел даже и правилниците на тези две игри а се мъчи да ги коментира.А това че българските журналисти не смеят да задават неудобни въпроси е заради това че ги е страх да не си развалят рахата.Няколко журналиста опитаха да дирят истината и резултата беше,кой пребит,кой му взривиха дома,кой колата,доста изгониха от работа и т.н.,защо да се навират между шамарите,като могат да си хвалят някой чичко паричко и да се радват на благинки.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Селянинотградскитип
Контакти:

Мнениеот Селянинотградскитип » 26 авг 2014 11:11

Dido SZ написа:
Селянинотградскитип написа:То той Стефчо като пише даже и за тренировка на Левски се подмокря а вие искате обективност... РАЗБЕРЕТЕ той не е журналист а е фен и то от гадно заблудените... но нейсе... някога това ще му излезе през носа..........

Аз като неутрален в този диалог, искам да отбележа, че единствено Томислав в последните години успя да превъзмогне фенските си пристрастия и се опитва да бъде обективен. Цялото предаване спортно шоу Гонг е една махленска говорилня, в която слушаме глупостите на Грънчаров, Александров и Стоянов, диалога им е на ниво селска кръчма и то на 4-та фаза, когато всеки говори и никой никого не слуша. И както казваш ти, това не са журналисти а заблудени фенове или фенове, които са се заблудили, че са журналисти.

И аз съм неутрален в тази тема - не съм фен нито на Левски нито на ЦСКА..... Просто искам да кажа, че на нас НЕУТРАЛНИТЕ фенове ни е писнало от непрестанното говорене само за Левски и ЦСКА. Други отбори в България не съществуват ли??? събрали се в студиото 5-6 фена на Левски и ЦСКА и си обясняват как едните са най-велики а другите обратното... отврат!

Потребителски аватар
Селянинотградскитип
Контакти:

Мнениеот Селянинотградскитип » 26 авг 2014 11:15

peliforewer написа:явно политиката на Гонг е журналистите да са фенове... Стоянов и Русев вярно са левскари но от време на време можеш да чуеш и реални неща за Левски от тях,

Това казва всичко - журналисти-фенове и "от време на време".... хахахах а после искате обективност, е има я от време на време.....хахахах

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 авг 2014 13:13

Bobo_13, ако не се лъжа, това е частна медия и Томето може да назначи на работа когото си поиска - има кой да му държи сметка, но това не си ти, защото не плащаш пряко или косвено и 1 (една) стотинка. Като не ти харесва Мартин Русев - просто не го слушай, не слушай радио "Гонг", не чети репортажите. Гледай БНТ и слушай БНР - това са държавни медии и на тях можеш да държиш сметка колкото си искаш... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 авг 2014 13:21

Селянинотградскитип написа:...И аз съм неутрален в тази тема - не съм фен нито на Левски нито на ЦСКА..... Просто искам да кажа, че на нас НЕУТРАЛНИТЕ фенове ни е писнало от непрестанното говорене само за Левски и ЦСКА. Други отбори в България не съществуват ли??? събрали се в студиото 5-6 фена на Левски и ЦСКА и си обясняват как едните са най-велики а другите обратното... отврат!

И на мен понякога ми писва от комплексари като теб, които освен да излеят негативизма си не влизат с друга цел в този форум, но търпя - има свобода на словото, все пак. :) Като не ти харесва да се говори само за "Левски" и ЦСКА - не гледай и не слушай предаванията бе, аланкоолу! Намери си радио, телевизия, вестник, сайт в които ще се говори и пише и за твоето отборче и спри да рИвеш!... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Левски”