Стефчо Стоянов и спортната журналистика.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Kris_men2000
Re: Стефчо Стоянов и спортната журналистика.
Писал съм го сто пъти и ще продължавам да го пиша.В деня в който обявят по медиите ,че Батков се е гътнал трябва да го обявят за национален празник.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
bobo_13 написа:Не забравяйте и синчето на Томето и Ирина - Мартин Русев, който дори няма и висше, но о незнайни пътища е минал интервю и работи в Гонг, пише статии, коментира мачове....само на 19 години
От кога е задължително висшето за да говориш за спорт ?
MAXIMUS написа:bobo_13 написа:Не забравяйте и синчето на Томето и Ирина - Мартин Русев, който дори няма и висше, но о незнайни пътища е минал интервю и работи в Гонг, пише статии, коментира мачове....само на 19 години
От кога е задължително висшето за да говориш за спорт ?
Да се говори за спорт не е нужно висше. Това е видно във форума. Но все си мисля, че да си спортен журналист и изобщо да си журналист, да пишеш статии, да налагаш мнение, да правиш анализи си е нужно да си завършил поне ВИСШЕ.
А ако въобще е имало конкурс за неговата позиция(на Мартин Русев) ми е чудно по какви критерии е избран, при положение, че много опитни журналисти биха кандидатсвали за водеща спортна медия....пак намирисва на шуро-баджанащина и после е смешно Томето да коментира как оня бил еди какъв си на еди кой си и затова бил направил нещо.

Интериорни врати - Врати хармоника
Селянинотградскитип написа:То той Стефчо като пише даже и за тренировка на Левски се подмокря а вие искате обективност... РАЗБЕРЕТЕ той не е журналист а е фен и то от гадно заблудените... но нейсе... някога това ще му излезе през носа..........
Аз като неутрален в този диалог, искам да отбележа, че единствено Томислав в последните години успя да превъзмогне фенските си пристрастия и се опитва да бъде обективен. Цялото предаване спортно шоу Гонг е една махленска говорилня, в която слушаме глупостите на Грънчаров, Александров и Стоянов, диалога им е на ниво селска кръчма и то на 4-та фаза, когато всеки говори и никой никого не слуша. И както казваш ти, това не са журналисти а заблудени фенове или фенове, които са се заблудили, че са журналисти.
Батков е една от знаковите типични мутри в България - мазен, глупав и нагъл схемаджия. Този беше абсолютно неизвестен в България, до пристигането на Чорни - някакво си софийско адвокатче. Така, че няма защо да имате някакви големи очаквания към този човек. Доказателство за този думи е факта, че след влизането в Шампионска лига, отборът ви не се надгради, а започна да се проваля тотално - обратно на всякаква житейска, човечна, спортна и бизнес логика. Този комуняга хабер си няма и от футбол, и от бизнес...както всички мутри от прехода, между другото.
-
- Контакти:
Моето мнение малко се различава от всеобщото,явно политиката на Гонг е журналистите да са фенове и по този начин да се ангажира интереса към радиото,едни са за,други против и така се поддържа рейтинг.Стоянов и Русев вярно са левскари но от време на време можеш да чуеш и реални неща за Левски от тях,а Стоянов е и може би единственият журналист в Гонг който отговаря на въпроси зададени към него във форума.Думата ми е за един друг левскар,Валентин Грънчаров,не знам дали има журналистическо образование,но поведението му е изключително провокативно и дразнещо и едва ли и краен фен на Левски би бил толкова необективен.Да не говорим и за странните му превъплащения,когато по времето на Чорни се навърташе около Левски и си почиваше с отбора на екзотични места,но след като му омръзна Кипър,се прехвърли при Коко Динев в Локо Пд които пък се подготвяха в Испания.По едно време се навърташе и край баскетболния Лукойл,последно време край Тити и Левски,сега като им спряха парите дали няма да акустира в друг отбор.Като му слушам коментарите съм сигурен че не е играл нито футбол,нито баскетбол,не е чел даже и правилниците на тези две игри а се мъчи да ги коментира.А това че българските журналисти не смеят да задават неудобни въпроси е заради това че ги е страх да не си развалят рахата.Няколко журналиста опитаха да дирят истината и резултата беше,кой пребит,кой му взривиха дома,кой колата,доста изгониха от работа и т.н.,защо да се навират между шамарите,като могат да си хвалят някой чичко паричко и да се радват на благинки.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
- Селянинотградскитип
- Контакти:
Dido SZ написа:Селянинотградскитип написа:То той Стефчо като пише даже и за тренировка на Левски се подмокря а вие искате обективност... РАЗБЕРЕТЕ той не е журналист а е фен и то от гадно заблудените... но нейсе... някога това ще му излезе през носа..........
Аз като неутрален в този диалог, искам да отбележа, че единствено Томислав в последните години успя да превъзмогне фенските си пристрастия и се опитва да бъде обективен. Цялото предаване спортно шоу Гонг е една махленска говорилня, в която слушаме глупостите на Грънчаров, Александров и Стоянов, диалога им е на ниво селска кръчма и то на 4-та фаза, когато всеки говори и никой никого не слуша. И както казваш ти, това не са журналисти а заблудени фенове или фенове, които са се заблудили, че са журналисти.
И аз съм неутрален в тази тема - не съм фен нито на Левски нито на ЦСКА..... Просто искам да кажа, че на нас НЕУТРАЛНИТЕ фенове ни е писнало от непрестанното говорене само за Левски и ЦСКА. Други отбори в България не съществуват ли??? събрали се в студиото 5-6 фена на Левски и ЦСКА и си обясняват как едните са най-велики а другите обратното... отврат!
- Селянинотградскитип
- Контакти:
peliforewer написа:явно политиката на Гонг е журналистите да са фенове... Стоянов и Русев вярно са левскари но от време на време можеш да чуеш и реални неща за Левски от тях,
Това казва всичко - журналисти-фенове и "от време на време".... хахахах а после искате обективност, е има я от време на време.....хахахах
- Captain Stottlemeyer
bobo_13 написа:Не забравяйте и синчето на Томето и Ирина - Мартин Русев, който дори няма и висше, но о незнайни пътища е минал интервю и работи в Гонг, пише статии, коментира мачове....само на 19 години
Bobo_13, ако не се лъжа, това е частна медия и Томето може да назначи на работа когото си поиска - има кой да му държи сметка, но това не си ти, защото не плащаш пряко или косвено и 1 (една) стотинка. Като не ти харесва Мартин Русев - просто не го слушай, не слушай радио "Гонг", не чети репортажите. Гледай БНТ и слушай БНР - това са държавни медии и на тях можеш да държиш сметка колкото си искаш...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Captain Stottlemeyer
Селянинотградскитип написа:...И аз съм неутрален в тази тема - не съм фен нито на Левски нито на ЦСКА..... Просто искам да кажа, че на нас НЕУТРАЛНИТЕ фенове ни е писнало от непрестанното говорене само за Левски и ЦСКА. Други отбори в България не съществуват ли??? събрали се в студиото 5-6 фена на Левски и ЦСКА и си обясняват как едните са най-велики а другите обратното... отврат!
И на мен понякога ми писва от комплексари като теб, които освен да излеят негативизма си не влизат с друга цел в този форум, но търпя - има свобода на словото, все пак.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ