Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот dunavfc » 23 авг 2014 00:09

BRF написа:
dunavfc написа:Иронията, няма да промени факта, че като публика и Левски и ЦСКА е само на хартия...
Пълните стадиони срещу Челси, Ливърпул или Барселона не те прави фен. Фен си, когато не делиш любимият си отбор, когато играе с Манчестър и когато играе с Марек. Средната посещаемост на Левски и ЦСКА е грубо 5000 хил. души, средната посещаемост на Лудогорец е около 3-4 хил. души, едните са милиони, другите са платени, едните са от София, другите са от село Разград, а статистиката почти равна.

Ти пък тия работи кой,кога е фен от къде ги знаеш?

Не ти разбрах въпросът, но ми кажи, има ли нещо в написаното от мен, което да е лъжа ?

BRF написа:
dunavfc написа:Милионите фенове на ЦСКА , колко бяха преди няколко години срещу Стяуа ? Колко бяха и в Молдова ? Защо милионите фенове на ЦСКА се сравняват с 30-хил. градче ? Комплекси ? Омраза ? Чувство за малоценност ?

Ами със Стяуа в Букурещ бяхме около 3000!В Напока са били около 2 000!В Молдова бяха малко хора,около 200 човека.Мен лично там ме спря червения паспорт(ако знаеш какво е това).Не се сравняваме с никой в момента,явно твоите комплекси от ЦСКА(а на вярно и от фк Левски)сега избиват с пълна сила!

Какво нещо са комплексите наистина...Пускат се някакви цифри най-спокойно и се мислим за голямата работа.
Интересува ме ти виждаш ли тук 2 хил. души ? http://image.cloud.livemedia.bg/2013/08 ... _large.jpg
Виждаш ли изобщо 1000 човека ? Ако на тази снимка има 2 хил. значи Лудогорец онзи ден бяха 10 хил. !
Аз комплекси към ЦСКА и Левски нямам, защото моят отбор няма нищо общо с тях, но не мога да понасям комплексари, хейтъри и злобни хора да се подиграват на нещо без да имат причина за това.
Няма как да търпя и да подминавам малоумни изказвания от типа , Лудогорец не били български отбор, защото имали много чужденци, при положение, че феновете на отборите, които ги критикуват не виждат, че собствените им отбори имат по 15 чужденци, а освен това в националният ни отбор, доколкото виждам най-много са представителите на Лудогорец.
Не мога и да подмина подобни заяждания за публиката на Лудогорец при положение, че Лудогорец е от град с 30 хил. души, а ония бабаити от град с 1 млн. жители с претенции за милиони фенове от целият свят с 419232813 фенклуба , не могат да съберат и 5 хил. души средна посещаемост, освен ако разбира се не дойде Челси или Барселона, тогава наистина са големи...

Потребителски аватар
Илич Рамирес
Контакти:

Мнениеот Илич Рамирес » 23 авг 2014 02:17

subzero написа:
Илич Рамирес написа:Не,бяхме някъде към 200-250,всичките платени,доволно нахранени..чакащи за други платени мероприятия.Винаги сме на линия,сега за Лудогорец,след 15-20години ще служим на ЦСКА,ако сме живи де,пък и ако до тогава я има харизмата.Сега ще скочат...

Именно. И аз това казвам. Само си объркал времето. Около 3 години ще е. ;)

Три,три,кой ти ги дава,ама те ще ни плащат ли?Манджорно ще има ли?Или само ще обещават....както си знаят..

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 23 авг 2014 13:04

[quote="BRF Ами със Стяуа в Букурещ бяхме около 3000!В Напока са били около 2 000! ![/quote]

Спри се че олекваш.. видях снимката на Дунавеца, там повече от 1000 калпака, нямате !
С това не казвам че сте били малко - стабилна бройка е..
Въпроса е че ти и подобни като теб умаловажавате това което направихме в Букурещ. Повечето бяхме пресипнали, значи сме се постарали ...
Пак ти казвам от квотата да не са дошли едно 100 човека максимум, много влязоха след първия съдийски сигнал, незнам какво са броили румънските журналя...
След споделените простотии във форума на ЦСКА и кълнене на деца, ЦСКА се превръща в най-неприятния ми клуб лично за мен. Въпреки всичко не съм се радвал от отпадането от Зимбру, просто ми е било безразлично, докато гледам след нашия мач е имало и заря и неистова радост, това се казва комплексарщина....
А и още нещо ..Стяуа викаха "ЦСКА" да ни дразнят, а не за някаква мнима подкрепа на ЦСКА, ама откъде да знаят форумните герои...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 23 авг 2014 18:08

Какво стана с онова холандче?
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 23 авг 2014 18:39

Расте нагоре. Взеха го от Вилем II, игра в Лудата гора, сега отиде в Хееренвеен, които завършиха 5-и сезона.

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 23 авг 2014 21:15

Има ли трансферна сума?

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 23 авг 2014 21:24

cska-632 написа:Има ли трансферна сума?

Не!
Аз съм от Микре Юнайтед

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 23 авг 2014 21:25

mozart написа:

Не!

Ъъъъъ :!:

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 23 авг 2014 23:06

Свободен агент.

Влязъл е резерве за победата с 2:0 над Екселсиор.

kefeshtse

До къде може да стигне прогресът на българския Лудогорец?

Мнениеот kefeshtse » 24 авг 2014 12:57

Лудогорец показа, че отбор, който е създаен с цел да бъде много силен, може да прогресира много бързо. Те влязоха в А група, станаха шампиони и направиха фурор в Европа. До скоро беше очевидно, че Лудогорец е продължил да става все по-силен. За сега е стигнал ниво, което се равнява на приблизително 1 класа по-високо от максималното за България. Според мнението ви
-колко напред може да стигне силата на Лудогорец в най-популярната игра?
-ако другите в България бяха по-силни, това щеше ли да помогне на българския евробоец да става все по-силен?
-Лудогорец може ли да доведе до подсилване на останалите български отбори?
Бъди оптимист, мисли позитивно :) :) :)

Върни се в “Лудогорец”