BRF написа:dunavfc написа:Иронията, няма да промени факта, че като публика и Левски и ЦСКА е само на хартия...
Пълните стадиони срещу Челси, Ливърпул или Барселона не те прави фен. Фен си, когато не делиш любимият си отбор, когато играе с Манчестър и когато играе с Марек. Средната посещаемост на Левски и ЦСКА е грубо 5000 хил. души, средната посещаемост на Лудогорец е около 3-4 хил. души, едните са милиони, другите са платени, едните са от София, другите са от село Разград, а статистиката почти равна.
Ти пък тия работи кой,кога е фен от къде ги знаеш?
Не ти разбрах въпросът, но ми кажи, има ли нещо в написаното от мен, което да е лъжа ?
BRF написа:dunavfc написа:Милионите фенове на ЦСКА , колко бяха преди няколко години срещу Стяуа ? Колко бяха и в Молдова ? Защо милионите фенове на ЦСКА се сравняват с 30-хил. градче ? Комплекси ? Омраза ? Чувство за малоценност ?
Ами със Стяуа в Букурещ бяхме около 3000!В Напока са били около 2 000!В Молдова бяха малко хора,около 200 човека.Мен лично там ме спря червения паспорт(ако знаеш какво е това).Не се сравняваме с никой в момента,явно твоите комплекси от ЦСКА(а на вярно и от фк Левски)сега избиват с пълна сила!
Какво нещо са комплексите наистина...Пускат се някакви цифри най-спокойно и се мислим за голямата работа.
Интересува ме ти виждаш ли тук 2 хил. души ? http://image.cloud.livemedia.bg/2013/08 ... _large.jpg
Виждаш ли изобщо 1000 човека ? Ако на тази снимка има 2 хил. значи Лудогорец онзи ден бяха 10 хил. !
Аз комплекси към ЦСКА и Левски нямам, защото моят отбор няма нищо общо с тях, но не мога да понасям комплексари, хейтъри и злобни хора да се подиграват на нещо без да имат причина за това.
Няма как да търпя и да подминавам малоумни изказвания от типа , Лудогорец не били български отбор, защото имали много чужденци, при положение, че феновете на отборите, които ги критикуват не виждат, че собствените им отбори имат по 15 чужденци, а освен това в националният ни отбор, доколкото виждам най-много са представителите на Лудогорец.
Не мога и да подмина подобни заяждания за публиката на Лудогорец при положение, че Лудогорец е от град с 30 хил. души, а ония бабаити от град с 1 млн. жители с претенции за милиони фенове от целият свят с 419232813 фенклуба , не могат да съберат и 5 хил. души средна посещаемост, освен ако разбира се не дойде Челси или Барселона, тогава наистина са големи...