Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
samolitex написа:Левски София написа:samolitex написа:Да ще съм много радостен ! Просто играем страхотно !![]()
![]()
![]()
Бате, ако съм на твоето място ще се скрия някъде от срам... Под какво наричаш "играем страхотно" ? Аз не видях някакви футболни качества да имате срещу Левски. Трябваше 2ма да изгонят само и само да изравните...
Срещу вас много добре не играхме ама срещу Цска и другите отбори добре играхме![]()
tprodanov написа:А срещу Черноморец как играхте
samolitex написа:Левски София написа:samolitex написа:Да ще съм много радостен ! Просто играем страхотно !![]()
![]()
![]()
Бате, ако съм на твоето място ще се скрия някъде от срам... Под какво наричаш "играем страхотно" ? Аз не видях някакви футболни качества да имате срещу Левски. Трябваше 2ма да изгонят само и само да изравните...
Срещу вас много добре не играхме ама срещу Цска и другите отбори добре играхме![]()
delqnski47 написа:Да знаеш,че много харесвам твоята нахъсаност,но в същото време си лееко наивен!
Срещу нас играхте добре,щото бяхме в лоша серия!![]()
А иначе пич Литекс е на върха само и само заради ЦСКА и Левски!Знаеш ли кога Литекс ще види титла,когато тези два отбора си силни,а???
Всичко зависи от тези два отбора и другите там отборчета дето от скоро време се опитват да ни бъдат конкуренция....абе трее още хляб да ядете за да ми ставате шампиони чаткаш ли?За има нема 2,3 месеца ви порасна онаята работа!Само дето забравихте,че Батето се изгаври с вас насред България!
Ааа иначе ако станете шампиони честно и достойно нищо против нямам!Ноооо няма да стане ще видиш
samolitex написа:tprodanov написа:А срещу Черноморец как играхте
Добре
tprodanov написа:samolitex написа:tprodanov написа:А срещу Черноморец как играхте
Добре
А Балъков също ли е лумпен, който не може да губи, свикнал да писка от съдиите, и за пръв път му се свири нормално, а не за него, та затова така реагира?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта