Литекс окупира БФС - Провинциалните клубове правят коалиция

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

runnersa
Контакти:

Re: Литекс окупира БФС - Провинциалните клубове правят коалиция

Мнениеот runnersa » 27 ное 2009 23:12

Ами днеска се пускаха в форума някакви безумни теми за обединяване на Левски и Цска против Литекс явно сега Провинцията иска да отговори на удара ;) Едно е ясно - докато не спрем с тези глупости скоро ще отпадаме още в 1 кв. кръгове на Европейските Турнири от отбори от Азербайджан и Казахстан и само ще спорим кой повече се е оризил и кой е отпаднал от по-смешен противник! А в съседна Румъния където явно не се правят такива трагедии когато шампиона не е от Букурещ отбор като Унирея е на крачка от 1/8 те на ШЛ! ;)

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 27 ное 2009 23:15

samolitex написа:
Левски София написа:
samolitex написа:Да ще съм много радостен ! Просто играем страхотно ! 8-) :!: :!: :!:

Бате, ако съм на твоето място ще се скрия някъде от срам... Под какво наричаш "играем страхотно" ? Аз не видях някакви футболни качества да имате срещу Левски. Трябваше 2ма да изгонят само и само да изравните...

Срещу вас много добре не играхме ама срещу Цска и другите отбори добре играхме 8-) ;)

А срещу Черноморец как играхте :lol:

Потребителски аватар
samolitex
Контакти:

Мнениеот samolitex » 27 ное 2009 23:16

tprodanov написа:А срещу Черноморец как играхте :lol:

Добре 8-)
Изображение Изображение Изображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 27 ное 2009 23:16

Левски София

Наистина в този мач за разлика от другите видях един Левски който почна плахо,но после заигра много добре.Ако Левски беше с 10 човека щеше да победи в този мач!Левски беше ощетен,но колко пъти Литекс е бил ощетяван срещу Левски през миналите години?Колко несъществуващи дузпи за свирени за Левски срещу "провинциялни" отбори?Когато се замислиш ще разбереш че сините са били много повече подрепяни от садиите през изминалите години.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 ное 2009 23:17

samolitex написа:
Левски София написа:
samolitex написа:Да ще съм много радостен ! Просто играем страхотно ! 8-) :!: :!: :!:

Бате, ако съм на твоето място ще се скрия някъде от срам... Под какво наричаш "играем страхотно" ? Аз не видях някакви футболни качества да имате срещу Левски. Трябваше 2ма да изгонят само и само да изравните...

Срещу вас много добре не играхме ама срещу Цска и другите отбори добре играхме 8-) ;)

Да знаеш,че много харесвам твоята нахъсаност,но в същото време си лееко наивен!
Срещу нас играхте добре,щото бяхме в лоша серия! ;)
А иначе пич Литекс е на върха само и само заради ЦСКА и Левски!Знаеш ли кога Литекс ще види титла,когато тези два отбора си силни,а???
Всичко зависи от тези два отбора и другите там отборчета дето от скоро време се опитват да ни бъдат конкуренция....абе трее още хляб да ядете за да ми ставате шампиони чаткаш ли?За има нема 2,3 месеца ви порасна онаята работа!Само дето забравихте,че Батето се изгаври с вас насред България!

Ааа иначе ако станете шампиони честно и достойно нищо против нямам!Ноооо няма да стане ще видиш
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
samolitex
Контакти:

Мнениеот samolitex » 27 ное 2009 23:19

delqnski47 написа:Да знаеш,че много харесвам твоята нахъсаност,но в същото време си лееко наивен!
Срещу нас играхте добре,щото бяхме в лоша серия! ;)
А иначе пич Литекс е на върха само и само заради ЦСКА и Левски!Знаеш ли кога Литекс ще види титла,когато тези два отбора си силни,а???
Всичко зависи от тези два отбора и другите там отборчета дето от скоро време се опитват да ни бъдат конкуренция....абе трее още хляб да ядете за да ми ставате шампиони чаткаш ли?За има нема 2,3 месеца ви порасна онаята работа!Само дето забравихте,че Батето се изгаври с вас насред България!

Ааа иначе ако станете шампиони честно и достойно нищо против нямам!Ноооо няма да стане ще видиш

Ще видим ;) Сега дано Черно Море и Черноморец да ви бият и супер поне 6 точки да водиме на полусезона и дано на пролет тръгне пак така силно и ШАМПИОНИ ! :twisted: 8-)

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 27 ное 2009 23:20

samolitex написа:

Добре 8-)

А Балъков също ли е лумпен, който не може да губи, свикнал да писка от съдиите, и за пръв път му се свири нормално, а не за него, та затова така реагира?

Потребителски аватар
samolitex
Контакти:

Мнениеот samolitex » 27 ное 2009 23:22

tprodanov написа:
samolitex написа:

Добре 8-)

А Балъков също ли е лумпен, който не може да губи, свикнал да писка от съдиите, и за пръв път му се свири нормално, а не за него, та затова така реагира?

На Черномроец им беше 1-ва загуба и то като домакини , накрая почнаха да играят ръгби , съдията спести поне още 1 червен картон ;) И след мача се управдаваха със съдията .... :x

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 27 ное 2009 23:23

Аха. Значи, горе-долу и те като нас. Ясно. Просто не бях разбрал, та да си изясня. :lol:
Значи два от сериозните отбори имат сериозни оплаквания, но това си е техен проблем - не могат да губят?

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 27 ное 2009 23:24

SamoLitex, поздрави, че на мача бяхте повече фенове, отколкото на домакински мач от ЕКТ!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Върни се в “Литекс”