Дискусии: Левски - Литекс

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: трима левскари плюят дружно по съдията и задочно литекс

Мнениеот tprodanov » 27 ное 2009 20:31

PFC Litex написа:
tprodanov написа:Сега чакам твоя коментар за изказванията на твойте хора.

Ето ги изказванията http://sportal.bg/sportal_tv.php?catego ... o_id=19046
Аз повече не мога да кажа и искам не искам ще чакам 01.12.2009, когато ще се произнесе ДК по случая във VIP ложата.
От ръководството на стадиона като предоставят записи от охранителните камери, както и изслушат органите отговарящи за безопасност, тогава ще имаме отговора и на другата страна, в момента имаме само едната и аз не мога да бъда обективен в мнението си дали казват истината или не около този случай.

Значи, не можеш да коментираш разминаванията в изказванията на вашето ръководство, но можеш да коментираш при нашето? Интересно...

Един така, личен въпрос. Я си представи, че пред теб някой става и почва да ти размахва средни пръсти, например, аз и ти гледаме мача заедно. На нас ни дават некоя дузпа, такава, съмнителна. Аз ставам, почвам- средни пръсти, наричам те селяк, нещастник, ти как би реагирал? Не го приемай като аналогия, просто любопиство към някаква житейска ситуация.

ПП Линк с това ,как някой се възхищава на агента ще има, или ще признаеш, че си се объркал, време е вече за решение..

nakito

Мнениеот nakito » 27 ное 2009 20:32

PFC Litex написа:Не зная кой, какво и по какво е плюл, но след като Гонг е национална медия не е ли редно пристрастията да се прикриват?
Коментара по радиото на мача беше отвратителен и само в една посока и ми е мъка на тези които им се е наложило да го слушат по радиото и преди някой да напише "ми не го слушай" ще му кажа, че след като получаваш национален лиценз за нещо, то трябва да бъдеш обективен и коректен, това е все едно в дадена медия, даден журналист да хвали една политическа сила, а другата да я оплюва по всевъзможни начини.
Така че Господа от Гонг замислете се :!:
То и БТВ е частна медия, но това не попречи Бареков да бъде изгонен, тъй като започна видимо от предоставената му сцена да изразява личните си пристрастия - това не е журналистика, това е лизане на задници.

Незнам за радиото, но Борето Касабов се раздаде.Спрях звука по едно време,защото атаката му срещу съдията бе меко казано малоумна.Постоянно повтаряше за многото картони, но как веднъж не се замисли, че даже бяха малко.За мен Борис Касабов е главният манипулатор този път на общественото мнение,защото ако беше коментирал решенията на съдията безпристарстно сега половината от тези, които плюят съдията(който се справи перфектно) щяха да се скрият!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 ное 2009 20:34

gin написа:Слушам тримата хубавци-Вальо, Стефчо и Табаков как дружно защитават тезата, че всички ратуват за "Литекс шампион".Това видели, онова видели, ама не казват как целият стадион замлъкна при едно центриране към вратата на Левски, а Йовов посрещна топката първо с гърди после с дясната ръка!!! "Герена" замълча- още го помня.Колко зверски шута трябваше да отнесе Дока, докато го пратят в травматологията, господа коментатори?Един журналист трябва да търси истината, а вие си коменрирате колко сини са пристрастията ви."-Да давал картони" ,вие господа , на два срутихте радиото, камо ли да бе изгонил и Митрев или Топузаков за бабаитлъка около втория ни гол.И за последно -не знам какви са ви претенциите за надмощие, при положение ,че вторият гол за Левски беше от корнер при това трети поред...(нищо повече от стихийност в играта ви)

1.Кое от това,дето са казали,е невярно?Да ти припомня ли "обратния" фал в Бургас за първия гол?
2.Никой не твърди,че някои от нашите футболисти не играха грубо.Обаче:удар без топка на Нифлор,който,странно защо,не попадна в момировия репортаж,игра с ръка на Барт в наказателното поле.И,като си тръгнал по тази плоскост,ребро ли трябваше да строши Кишишев на Жо,за да го изгонят.И колко "зверски шута" отнесе Дока(не казвам нарушения,а "зверски шута",според теб)?
3."...претенции за надмощие..."Ми с 10 души обърнахме мача.А Литекс,след гола,какво направиха(да не говорим колко време с човек повече)?

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 27 ное 2009 20:35

Аз бях на мача и не съм слушал коментари. Заедно с още няколко хиляди. Нас кой ни манипулира?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 27 ное 2009 20:38

nakito написа: Незнам за радиото, но Борето Касабов се раздаде.Спрях звука по едно време,защото атаката му срещу съдията бе меко казано малоумна.Постоянно повтаряше за многото картони, но как веднъж не се замисли, че даже бяха малко.За мен Борис Касабов е главният манипулатор този път на общественото мнение,защото ако беше коментирал решенията на съдията безпристарстно сега половината от тези, които плюят съдията(който се справи перфектно) щяха да се скрият!

Съсобственикът на Ринг Тв Краси Гергов ще понижава журналисти, заради пристрастия към Левски и ЦСКА

Сериозни размествания ще има от нова година в спортната телевизия на България. Съсобственикът на медията Красимир Гергов и румънските му партньори планират тотална подмяна на ресорите на част от журналистите. Голяма бройка от коментаторите, които ръсят акъл по време на мачовете в "А" група, ще бъдат натирени като репортери след срещите, защото не можели да скрият пристрастията си по време на воденето на двубоите. Основно това се отнася за срещите на ЦСКА и Лвески, където още преди да разбереш 22-ата на терена, става ясно коментаторът за кой стиска палци. Гергов и останалите босове са притеснени и от факта, че нито едно чисто журналистическо предаване в "Ринг" не можа да набере скорост и да стане флагман на телевизията, както е "Едно към едно" в "Канал 3".

Та журналистите в Дарик, които правят спортната секция като нищо може да ги последва същото, тъй като не са собственици и започне ли да пада рейтинга, тъй като конкуренцията не прощава никому ще се усетят, дано не е късно за тях.
Изображение

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 27 ное 2009 20:53

tprodanov написа:
ralimavridov написа:Какво стана с неприязанта ви към Батков?Вие сте като жените-веднага забравихте миналата дразка и се втурнахте да говорите против всички и всеки,но не и да погледнете в собствения си двор???

Забравили сме? Ти в ред ли си? Я се огледай? Това че никой не е дошъл да ти съобщи лично - ето, виж, левскарите направиха едикво си срещу мустака, не означава, че сме забравили. Ти кажи как върви любовта с мафията из вашия край, че за разлика от нас, ние имаме съвест и тя не ни позволява да търпим такива като батков, но вие даже си ги харесвате?

love_hurts, очевидно съм ти бръкнал някъде на дълбоко. Нещо, което ми е през да не казвам точно какво. Но така и така ме нападаш, ще използвам правото си на отговор. Ако си забелязъл, особенно напоследък, голяма част от мненията ми са с номерирани въпросчета, за да е по-лесно, на тия, дето смятат, че не съм прав да могат да ми отговорят съвсем конкретно. Странно обаче, това не става. Задавам едни и същи въпроси непрекъснато и нямат отговори. Още няма кой да ми отговори защо Левски се счита за грубия отбор, при положение, че литекс имаха три удара без топка, нещо което аз не съм виждал често. Никой не ми е отговорил, как така Левски получи признанието за най-чиста игра по време на участието си в ШЛ, но виждаш ли, в България то е оценено като ръгане с лакти?

Относно омразата на терена - за пореден път пак ще сложа един цитат, за който никой от вашата секта, все още не ми е отговорил, моля за коментар.
-Какво ще кажеш за вечния съперник на ЦСКА – Левски?
-Мразя ги. На нас тук на “Червено знаме” от малки ни втълпяват в главите, че трябва да бием всеки мач и да мачкаме Левски, където ги хванем.

Брагодаря ти предварително за коментара :mrgreen:
И да, знам, че не съм прав, така тъкмо ще ти е по-лесно да ме контрираш.

Така, първо не мисля, че си ми бръкнал където и да е. Изобщо не ми се занимава да ти отговарям, не защото не мога да го направя,а просто не виждам смисъл да обеснявам на някой, че има цвят оранжево, като вижда само в черно и бяло. Аз от близо 4-5 години на мач на ЦСКА не ходя вече, цитата който си го сложил е една от причината. Просто видях, че нещата не са само така в Левски, а и в ЦСКА. Да възпитаваш омраза в деца е малоумно. Видя се, че тези хора пораснаха и от тях нищо не става !

Това за ШЛ да ти кажа само, българина като отиде в чужбина е най-послушния и изпълнява всички закони, защото знае че ще го пернат през ръцете. Но като се прибере в България, кара пиян, хвърля си боклука през балкона, мисли се за най-големия ... Примери колкото искате, ако тръгна да изброявам някакви частни случай, като тебе няма да ми стигне форума ...
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 ное 2009 20:57

nedstil написа:Не мога да разбера логиката на антилевскарите. Радиото ще се казва както си иска, частната собственост е неприкосновена (поне според Конституцията). Ако не го харесваш, не го слушаш, не влизаш във форума му. Има други сайтове, например на ГА - влизаш там, четеш драсканиците им и се кефиш.
А може да си направиш сам радио, кръщаваш го например "Свинче" или "Селянче" , назначаваш журналисти по твой избор. Не е задължително да се говори за селско стопанство.

Радиото може и да е частна собственост, но не може да говори каквото си иска-затова си има регулатор на радио-телевизионните оператори.В случая, се говори от едно определено предаване на радиото, което се смята за нещо повече от всички останали, и чийто главен редактор си позволява поведение, неподобаващо за радиоводещ.

За баниците и лудите, си има отделни теми.Томислав успешно провокира интерес към предаването си, а това води до повишаване на рейтинга, ерго-слушаемостта се повишава, което води до повишаване на тарифата за реклами точно в този блок.. елементарно е.Вие и ние, може да продължим да приказваме за професионализъм, но не такъв, какъвто го разбира Радосвет Радев ...и го изповядва Томислав Русев.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 27 ное 2009 21:02

love_hurts написа:
Така, първо не мисля, че си ми бръкнал където и да е. Изобщо не ми се занимава да ти отговарям, не защото не мога да го направя,а просто не виждам смисъл да обеснявам на някой, че има цвят оранжево, като вижда само в черно и бяло. Аз от близо 4-5 години на мач на ЦСКА не ходя вече, цитата който си го сложил е една от причината. Просто видях, че нещата не са само така в Левски, а и в ЦСКА. Да възпитаваш омраза в деца е малоумно. Видя се, че тези хора пораснаха и от тях нищо не става !

Това за ШЛ да ти кажа само, българина като отиде в чужбина е най-послушния и изпълнява всички закони, защото знае че ще го пернат през ръцете. Но като се прибере в България, кара пиян, хвърля си боклука през балкона, мисли се за най-големия ... Примери колкото искате, ако тръгна да изброявам някакви частни случай, като тебе няма да ми стигне форума ...

Не че нещо, но немеца като дойде в България, започва да се държи по-селски и от българите ;)

Виж, за мен като частен случай, ми стана интересно. Изброй, може и на лично, че да не занимаваме другите. Да чуя как си хвърлям боклука през балкона :lol:

Потребителски аватар
bergkamp
Контакти:

Мнениеот bergkamp » 27 ное 2009 21:10

А до какви изводи доведоха досегашните дърдорения??.никакви.Отборите ни трябва да се научат да играят футбол,не кик бокс или карате.Да потърсят вината първо у себе си, чак след това в класата на съперника..,но не и в съдията...защото сега БФС ще накаже Левски с лишаване от домакинство и солена парична глоба,но няма да има смисъл от всичко това, ако футболистите не разберат,че добрият футбол означава и добро качество на играта,такова каквото "този пе***ас" съдията се опита да провокира с тези картони

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 27 ное 2009 21:18

tprodanov написа:
love_hurts написа:

Не че нещо, но немеца като дойде в България, започва да се държи по-селски и от българите ;)

Виж, за мен като частен случай, ми стана интересно. Изброй, може и на лично, че да не занимаваме другите. Да чуя как си хвърлям боклука през балкона :lol:

За немците си прав, виждал съм ги на черноморието ни. Единствената ми утеха е, че това са утаиките на тяхното общество ! Не знам кога съм казвал, че ти си правил тези неща като хвърлене на боклука през балкона и да караш пиян и т.н. Нормално е да има изключения, но като болшинство сме такива. Ако не вярваш погледни през балкона и виж какви са улиците ни ... Приемаш ми думите прекалено дословно и си мислиш, че са насочени единствено към тебе.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Върни се в “Левски”