PFC Litex написа:tprodanov написа:Сега чакам твоя коментар за изказванията на твойте хора.
Ето ги изказванията http://sportal.bg/sportal_tv.php?catego ... o_id=19046
Аз повече не мога да кажа и искам не искам ще чакам 01.12.2009, когато ще се произнесе ДК по случая във VIP ложата.
От ръководството на стадиона като предоставят записи от охранителните камери, както и изслушат органите отговарящи за безопасност, тогава ще имаме отговора и на другата страна, в момента имаме само едната и аз не мога да бъда обективен в мнението си дали казват истината или не около този случай.
Значи, не можеш да коментираш разминаванията в изказванията на вашето ръководство, но можеш да коментираш при нашето? Интересно...
Един така, личен въпрос. Я си представи, че пред теб някой става и почва да ти размахва средни пръсти, например, аз и ти гледаме мача заедно. На нас ни дават некоя дузпа, такава, съмнителна. Аз ставам, почвам- средни пръсти, наричам те селяк, нещастник, ти как би реагирал? Не го приемай като аналогия, просто любопиство към някаква житейска ситуация.
ПП Линк с това ,как някой се възхищава на агента ще има, или ще признаеш, че си се объркал, време е вече за решение..