DeyanFCK написа:Има ли други "заблудени" привърженици на германския футбол, които гледат срещите от Втора Бундеслига? Лично аз го правя, макар и с неудоволствие, защото любимия ми Кайзерслаутерн играе там. Намирам, че качеството на футбола във втора лига не е много по-лошо от това в Първа Бундеслига, а някои срещи са доста интересни. Все пак българският коментар по Евроспорт 2 е на слабо ниво, защото си личи, че журналистът не познава материята. В понеделник говореше кой футболист е имал татуировка на Чикаго Уайт Сокс, колко изолиран от железопътната мрежа на Германия е Кайзерслаутерн и колко гола са влезли от статични положения през сезона между 75 и 90 минута.Да не говорим, че Джордж Мандиек се "превърна" в Жорж Манджек по време на срещата, както и други подобни метаморфози.
има има, аз ги следя заради Унион. гледай репортажите по ДеЕсЕф за 2ра бундеслига, там ги знаят добре..... Иначе Кайзерслаутерн трябва да намерят сериозен тренер, като Реххагел едно време, ако искат пак да се качат в Бундеслигата. Миналата година пак водиха дълго време,а накрая отстъпиха на слабаците Нюрнберг. Като цяло и Майнц бяха по слаби миналата година от дяволите. Иначе тази година също няма да е лесно. Котбус и Билефелд са с традиции да се качват веднага след отпадане. вечните кандидати за промоция - Фюрт. Дюселдорф и евентуално Дуисбуг (ако си сменят веднага тренера) могат също да играят важна роля. Успех на Лаутерн, гледах ги в понеделник срещу Унион и са ок, имат добър отбор, но нищо не се знае.....