South_Park написа:dickinson написа:South_Park написа:Отидох на 1 интервю за работа за нощна смяна , като си бях разпечатал статия за вредата от нощна смяна, както и бях написал отделно 10 нормални изисквания (7 лв/час мисля че е напълно нормално ,тъй като си прецакваш здравето и деня, т.е за 15 смени стават 1260 лв , а ми предложиха едвам едвам 430 лв) .
Мисля да продължа традицията и да ходя на интервюта за.други скапани работи и да им се обяснявам какви робовладелци са и да обявявам моите изисквания за нормално заплащане , което обикновено надхвърля двойно и тройно тяхното подаяние![]()
Естествено , че няма да ми се обадят , но е важен примерът , тъй като това ще се запечата в подсъзнанието им.
ПП: Естествено ,.че.при нормална работа , която ми харесваи няма да съм толкова нахален ( като утрешното интервю, където.ще съм доволен и на 8 стотака)
Съветвам всеки , който не е доволен от условията да използва моят пример при интервютата.
В крайна сметка е много по-достойно да гладуваш, отколкото да се самозаробиш от страх.
можеш ли да кажеш за кой град или район в страната става въпрос, ясно е че е Северна България
В морската ,,столица,, на България
преди повече от 12 години взех правилното решение да се махна оттам, страхотен град са си харчиш парите но не й да печелиш от труда си