Черно море - Марек 09.08 Събота 18.00ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Re: Черно море - Марек 09.08 Събота 18.00ч.

Мнениеот morqche » 10 авг 2014 17:24

Живков написа:Същия филм като с Гонзо. Никой не го искаше и него. Помните ли тоя февруари "феновете" като спряха автобуса да му искат сметка на него и на играчите, че паднаха от Пирин... Станков ръководи отбора два-три месеца и вече го отписахме. В тая държава с тия пари се прави такъв футбол. Не съм щастлив от загубите, но какво да се прави. Аз нямам някакви илюзии, че сме за евротурнирите и подкрепям отбора и в добро, и в лошо. Имаме лоша серия, момчетата нещо не могат да се сработят, треньора дали е адекватен или не - не знам, не им ходя на тренировките в крайна сметка. В тая държава всички са по-треньори от треньора, по-политици от политиците и по-шефове от шефовете, чак жал да ти стане. Виновници не ща да търся, досадно е. До края на сезона има време. Ще изчакаме и ще видим.

Абе пич ти вчера беше ли на стадиона? Ти ако си бил явно не си видял че самите футболисти не искаха да играят, неможе след като паднаха в Пловдив миналият кръг да пътуват до 4 сутринта и в 12 на обяд да ги изпънеш да бягат 2 часа под слънцето, ти ако си ще играеш ли? точно сега трябва да се вади от корена че до зимата вече няма да има смисъл!
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Мнениеот BS1913 » 10 авг 2014 19:28

Определено играчите или част от тях боикотираха треньора.Такава слаба игра не бях виждал от години.
Спомням си че и друг път е имало такива врътки за смяна на треньора и е добре играчите да знаят, че освен него и заговорниците изгарят.
Да си опичат главите и да играят, а не да правят курвенски номера и да петнят името на клуба.
И Моуриньо да дойде на "Тича" пак ще е същото.
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

Потребителски аватар
Hietzing
Контакти:

Мнениеот Hietzing » 10 авг 2014 20:03

На Тича всеки е специалист. Мачът с Марек не съм го гледал, живея в чужбина и нямам възможност ако не ги дават по ТВ. Но мога да си представя за какво става дума. Ако е уговорен за двойка, това едва ли е станало заради Станков и през главата на Марин и Ерджан. Тоест на тях се сърдете.

На тия дето се заричат, че нямало да стъпят на Тича, супер, мисля че Тимаджиите ще се трогнат супер много. Даже може да сменят няколко седалки, за да ви върнат обратно.
Черно море е Варна

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 10 авг 2014 21:02

Дзън,дзън!Дзърррррррррррррррррррррррррррр!Добро утро гусин Станков!Добре ли спахте?Време е да ставатеееее!Хората ви чакат да се изходите по наболелият въпрос ще си ходите,или да?Сякаш жена му е застъпала чарфафа с надеждата да изкара поне още една седмица и да добави някой лев в банковата сметка,че после няма да има.Абе някой не знае ли къде живее СПЕЦА?Да му спретнете една "сиренада",че дано се събуди от преждевременно обхаваналият го зимен сън.Хайде купувай си билет за Рим,Мадрид или Лондон,че там сега под дърво и камък се търсят качествени мениджъри,а и след фиаското на Манчестър сити днес,съм съгласен да си сменим треньорите,без да искаме даже обезщетение за нашият великан.И може в бонус да им дадем Курчо крилото.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 10 авг 2014 22:21

Бавно и полека унищожават футбола във Варна/след Бургас/.Наливат пари в някакви села-там и футбол и стадиони има.Срам за Черноморието.Гледам хотел до хотел бизнесмен до бизнесмен-все мангизлии.За футбол обаче няма пари...Догодина ЧМ в "Б" а Спартак във "В".Те така.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 11 авг 2014 08:25

Готвача написа:
КироВарна написа:Момчета минали са едва три кръга.Вярно е,че всички мачове вече са трудни,заради свитият фомат на първенството.....но гостувания на Берое и Ботев,а между тях домакинство на Лудогорец!Двете точици не са много,но можеше и тях да ги няма.Нали!Аз също съм максималист и то какъв!Също ми се искаше да имаме 9 точки от три мача,но трябва да сме и реалисти.Затова нека помислим как да помогнем на отбора???А според мен,това може да стане с подкрепа от трибуните.Ние това можем да дадем за доброто представяне на ЧЕРНО МОРЕ и ще го направим.Критични подвиквания по време на мача към футболисти и треньори на никого няма да помогнат.Напротив,ще им вържат краката.Доказали сме,че подкрепяме не само,когато играта върви.Отбора трябва да чувства нашата поддръжка постоянно!Особено в тежки и решителни моменти!Днес заедно с момчетата трябва да извоюваме първата победа за този сезон!Който няма такава нагласа,по добре да не идва на "ТИЧА"!А ние ще сме там и ще помагаме!

Извинявай Кире,ама днес от коя страна на Тича подкрепя отбора?Като ви говорих преди да започне първенството,че с този "гений" на треньорската професия сме "поставени" в зоната на изпадащите,не ми вярвахте.Преди години,Сашо го спаиха от изпадане с Морето,след нареден мач с Локо сф.Тогава си беше мишок,сега израсна и стана ПЛЪХ!Единственото което ме притеснява е да не би да е нзаначен заради изключителният опит който има с ТОТО Динев.Защото досега видях че имаме точно три тото мача.Ако не го изхвърлят още днес,значи е сложен в отбора заради точно тези схеми.

Нали ТИМ не продаваха/купуваха мачове бе, хора??

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 11 авг 2014 09:21

Треньорът на Черно море Сашо Станков ще разговаря днес с футболистите в съблекалнята преди тренировката в 9,30 часа. Темата ще е безидейната игра на отбора и неочакваната загуба с 0:1 от Марек във Варна.

„Не мога да приема Черно море да играе по такъв начин. Ще разговарям с момчетата, ще ги изслушам и заедно ще решим как да излезем от трудната ситуация. Аз обаче твърдо вярвам в правилността на моята работа и ще продължа да следвам своите принципи“, заяви за Petel.bg Станков.

Запитан възможно ли е да се раздели с тима, той отговори: „Няма да се предам така лесно. Загубата е неприятна, но за мен нещата не са непоправими. Надявам се да го покажем съвсем скоро с работа и резултати.“

АГОНИЯТА ПРОДЪЛЖАВА...
ex Popeye

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 11 авг 2014 10:25

"Запитан възможно ли е да се раздели с тима, той отговори: „Няма да се предам така лесно. Загубата е неприятна, но за мен нещата не са непоправими. Надявам се да го покажем съвсем скоро с работа и резултати.“
Да Станков,всичко е поправимо,но си мисля че трябва да сменяме "техника",ако искаме "машината" да проработи.И да,прав си да не се предаваш.Ние не искаме да се предаваш,а просто да си ходиш.Няма такъв резил от много години.така че какво искаш?Да докараш кораба до скалите.или да го блъснеш в тях,преди да се спасиш мършо долна?Махай се тъпак!Не ни трябват такива безмозъчнии идиоти-наглеци.Имахме един такъв СЪР,сега ти си вторият подобен кавал.Нагли до безочие.Докара отбора до ПОСЛЕДНОТО място в групата,а още си мислиш че си голямата работа?Измитай се веднага и повече не споменавай за Черно море.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 11 авг 2014 11:19

Станков е най-големият физкултурник, миналата година ние играхме уникално грозно и с мъка взимахме точките си в по-леките мачове. Освен че няма никаква идея за играта, той продава и мачове, така че ви пожелавам да се отървете възможно най-бързо от него, ама друг път да не давате точки на преките конкуренти, ей :mrgreen:
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
Hietzing
Контакти:

Мнениеот Hietzing » 11 авг 2014 12:41

Plovdiv_1926 написа:Станков е най-големият физкултурник, миналата година ние играхме уникално грозно и с мъка взимахме точките си в по-леките мачове. Освен че няма никаква идея за играта, той продава и мачове, така че ви пожелавам да се отървете възможно най-бързо от него, ама друг път да не давате точки на преките конкуренти, ей :mrgreen:

Тази година ще сме в люта битка за оцеляване с вас, Хасково и Марек май...Дано останем.
Черно море е Варна

Върни се в “Черно море”