Живков написа:Същия филм като с Гонзо. Никой не го искаше и него. Помните ли тоя февруари "феновете" като спряха автобуса да му искат сметка на него и на играчите, че паднаха от Пирин... Станков ръководи отбора два-три месеца и вече го отписахме. В тая държава с тия пари се прави такъв футбол. Не съм щастлив от загубите, но какво да се прави. Аз нямам някакви илюзии, че сме за евротурнирите и подкрепям отбора и в добро, и в лошо. Имаме лоша серия, момчетата нещо не могат да се сработят, треньора дали е адекватен или не - не знам, не им ходя на тренировките в крайна сметка. В тая държава всички са по-треньори от треньора, по-политици от политиците и по-шефове от шефовете, чак жал да ти стане. Виновници не ща да търся, досадно е. До края на сезона има време. Ще изчакаме и ще видим.
Абе пич ти вчера беше ли на стадиона? Ти ако си бил явно не си видял че самите футболисти не искаха да играят, неможе след като паднаха в Пловдив миналият кръг да пътуват до 4 сутринта и в 12 на обяд да ги изпънеш да бягат 2 часа под слънцето, ти ако си ще играеш ли? точно сега трябва да се вади от корена че до зимата вече няма да има смисъл!