Пловдивския смях ,ако му направя една тренировка и ще му взема акъла. А ако го напипам на терена ,ще му я навра отзад .. ще го бия с разлика и ще му затворя философската уста . Като те слушам къв футболен инвалид си -философ ,100 % я спираш на три метра..познах ли ? Сменяй спорта.
Иначе смеха донякъде е прав за най-добрия .Суарес си дойде с 100 гола зад гърба си .Роден голмайстор. Далглиш му еба майката с тия дърводелци ,които сложи до него и за това нашия не му спореше играта . Брендън Роджърс доведе правилните играчи и наложи правилния стил за Суарес ..и всичко си дойде на мястото ...нямаше кой да го спре.
Аз незнам как никой тук не е обърнал внимание на слуха за 19 годишния Кейта Балде Диао ,за който сме предложили вчера 20 млн евра ,според Скай Италия ...но са били отказани от Лацио и се очаква Роджърс да предложи подобрена оферта. От Лацио искат цели 30 млн евро.
Дано това не е голямото име

Предполагам ,че ще се взима за заместник на Борини .Но БР ,каза ,че му трябват 4ма нападатели. Чакам оферта за Ройс или Йоветич .Няма кой да ги спре и са най подходящите за стила на Роджърс.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.