Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Alonso_Massa » 09 авг 2014 15:08

Щом излезе информация в Ехо за Ройс значи нещата са сериозни!!! :) :) :)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 09 авг 2014 15:09

Е, вземем ли Ройс, Лопес и Морено аз банкет ще вдигна ;)
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 09 авг 2014 15:18

Breaking: Trabzonspor has agreed a deal for Liverpool defender Kolo Toure

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 09 авг 2014 16:31

daduradam написа:Е, вземем ли Ройс, Лопес и Морено аз банкет ще вдигна ;)
Лопес е играч на Милан(почти) .Понеделник ще преминава мед.прегледи в Милано.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 09 авг 2014 16:44

Пловдивския смях ,ако му направя една тренировка и ще му взема акъла. А ако го напипам на терена ,ще му я навра отзад .. ще го бия с разлика и ще му затворя философската уста . Като те слушам къв футболен инвалид си -философ ,100 % я спираш на три метра..познах ли ? Сменяй спорта.
Иначе смеха донякъде е прав за най-добрия .Суарес си дойде с 100 гола зад гърба си .Роден голмайстор. Далглиш му еба майката с тия дърводелци ,които сложи до него и за това нашия не му спореше играта . Брендън Роджърс доведе правилните играчи и наложи правилния стил за Суарес ..и всичко си дойде на мястото ...нямаше кой да го спре.
Аз незнам как никой тук не е обърнал внимание на слуха за 19 годишния Кейта Балде Диао ,за който сме предложили вчера 20 млн евра ,според Скай Италия ...но са били отказани от Лацио и се очаква Роджърс да предложи подобрена оферта. От Лацио искат цели 30 млн евро.
Дано това не е голямото име :) Предполагам ,че ще се взима за заместник на Борини .Но БР ,каза ,че му трябват 4ма нападатели. Чакам оферта за Ройс или Йоветич .Няма кой да ги спре и са най подходящите за стила на Роджърс.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 09 авг 2014 17:14

Ей нашия ,ще продаде Туре за 2 млн евро на турците. Лошо. Това означава ,че е решил може би да остави Коатес ? Другия вариант е Илори.
И това със сигурност означава ,че пак ще гледам некадърния словак още един сезон .Ужас.
Само незнам какво стана с Агер ? Май се размина с Барса ? Барнс ,казах ли ти ? Но нека изчакаме все пак и да видим ,какво ще стане с централните ни защитници и кои ще останат ..
http://www.101greatgoals.com/blog/trabz ... tball-com/?
Последна промяна от suareshampion на 09 авг 2014 17:28, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 09 авг 2014 17:19

Ти как го виждаш Туре на тия годинки да играе в цикъл вторник събота или сряда неделя ?

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 09 авг 2014 17:22

we are the champions написа:Ти как го виждаш Туре на тия годинки да играе в цикъл вторник събота или сряда неделя ?

Искам да е на пейката .И да знам ,че може да се разчита на него по всяко едно време. Жалко ,пожелавам му успех ..
Брендън ползва 32 годишния Туре за една година ,точно толкова ще ползва и Ламбърт и другата година ще го продаде а на негово място ще дойде Ориги.Мое мнение.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 09 авг 2014 17:35

Е то е ясно ,че Ламбърт е взет за 1 сезон максимум 2 !

На линия
Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 09 авг 2014 18:01

we are the champions написа:Ти как го виждаш Туре на тия годинки да играе в цикъл вторник събота или сряда неделя ?

Туре играе веднъж на два месеца, но е играч с огромен опит и рутина. Класен защитник при това

Върни се в “Ливърпул”