Защо избрах своя любим отбор!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Защо ЦСКА???

Мнениеот ros » 26 ное 2009 21:16

Виждам, че младата червена армия е на лице... ;) Живи и здрави приятели
Аз за разлика от вас съм маааалко по-старичък, но и аз като вас се запалих по футбола с марка ЦСКА от бядо ми /Лека му пръст/. В нашето семейство всички без баща ми са от ЦСКА, дябо ми е бил спортист /волейбол/ и футболен съдия и спортът бе редовно на екран в къщи. Тогава имаше кажи речи само по 6 часа телевизия :)
Та ще ви върна във времето, в което ЦСКА и Левски станаха ЦФКА Средец и Витоша... Долу горе това са първите ми спомени от българския футбол. Та в тези години МОЯТ отбор бе съставен от едни от най-великите футболисти, прославили клуба и България - Велинов, Вълов, Безински, Киров, Димитров, Стоичков, Костадинов, Пенев имного други разбира се. Старши треньор бе Великия Димитър Пенев.
Първият ми сериозен спомен от мач на ЦСКА с Левски, както казах тогава с други имена, бе победата с 5:0 и четирите гола на Ицо с незабравим коментар на Мичмана. Та просто нямаше как да не съм от ЦСКА.
Тогава бяха и знаменитите мачове на отбора, при които ЦСКА отстрани Спарта Прага, ако не се лъжа с 3 на 0, дузпите с Рода Холандия и с Барселона на Йохан Кройф.
Та хубаво е да видим от къде сме тръгнали и накъде отиваме...
Всъщност няма значение за кой отбор си, важното е да уважаваш себе си и противника.
Успех армейци и САМО ЦСКА ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
USF
Контакти:

Мнениеот USF » 26 ное 2009 21:23

Мале евала за темата, чак се разчуствах щото си спомних първите ми мачове!!!
При мен дядо ми е играл за Септември София и е играл заедно и срещу много от старите звезди на България!!! Първият ми мач беше ЦСКА - Нюкясъл!!! Е няма такъв кеф - мисля, че мачът там беше 1:1, имаше около 30 хил. на стадиона, а баща ми на входа ме беше сложил на врата си, че ще ме смачкаха!!! После постепенно ходех с баща ми на мачовете от евротурнирите! И така до днес, горе долу редовен! ;) Колко пъти съм плакал, а колко съм се радвал! Както се казва в една реклама - БЕЗЦЕННО!!! А най - много ме болеше, когато на един паметен мач с Левски, ние ги размазахме от игра, отмениха ни гол(то всъщност беше автогол) и накрая мисля, че Гонзо ни вкара в последната минута! От този мач зависеше кой ще е шампион! Е да ме извиняват съфорумците, но оттогава намразих до дъното на душата си този отбор! И сека ако играят срещу марсианци, марсианец ще стана!!!
В България има един вагон с железничари,
един кафез с канари,
един обор с левскари,
и седем милиона ЦСКА - ри!!!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 26 ное 2009 21:29

USF написа:Мале евала за темата, чак се разчуствах щото си спомних първите ми мачове!!!
При мен дядо ми е играл за Септември София и е играл заедно и срещу много от старите звезди на България!!! Първият ми мач беше ЦСКА - Нюкясъл!!! Е няма такъв кеф - мисля, че мачът там беше 1:1, имаше около 30 хил. на стадиона, а баща ми на входа ме беше сложил на врата си, че ще ме смачкаха!!! После постепенно ходех с баща ми на мачовете от евротурнирите! И така до днес, горе долу редовен! ;) Колко пъти съм плакал, а колко съм се радвал! Както се казва в една реклама - БЕЗЦЕННО!!! А най - много ме болеше, когато на един паметен мач с Левски, ние ги размазахме от игра, отмениха ни гол(то всъщност беше автогол) и накрая мисля, че Гонзо ни вкара в последната минута! От този мач зависеше кой ще е шампион! Е да ме извиняват съфорумците, но оттогава намразих до дъното на душата си този отбор! И сека ако играят срещу марсианци, марсианец ще стана!!!

Пич, мачът срещу Нюкясъл в София завърши 0:2, но в Англия хиксирахме 2:2, но иначе недей да ги мразиш толкова и те са хора и те душа носят ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
USF
Контакти:

Мнениеот USF » 26 ное 2009 21:34

ros написа:
USF написа:Мале евала за темата, чак се разчуствах щото си спомних първите ми мачове!!!

Пич, мачът срещу Нюкясъл в София завърши 0:2, но в Англия хиксирахме 2:2, но иначе недей да ги мразиш толкова и те са хора и те душа носят ;)

Да прав си, не помня вече! А иначе за мачът тук знам колко свърши, но това няма значение! Важна е любовта към отбора! А за мразенето, опитвал съм се, ама не става! Не мога и да ги игнорирам, не става като всичко мръсно идва от тях! Виж ги заради няколко картона почват да плуят своите звезди! Какво може да очакваш ти от такива хора! Живи и здрави да са си, но ги мразя! Но тва е друга тема! Айде лека и със здраве!
В България има един вагон с железничари,
един кафез с канари,
един обор с левскари,
и седем милиона ЦСКА - ри!!!

v_4325
Контакти:

Re: Защо избрах ЦСКА?

Мнениеот v_4325 » 26 ное 2009 21:42

ми ще плюят,в една песен се пееше."във синьото стадо роди се предател........"не на празно.а по темата бащами е левскар,и за да има опозиция аз съм ЦСКАР и не само,значи всички от квартала бяха от левски а аз нали съм си по различен.е вече знаете кой е отбора на сърцето ми.

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 26 ное 2009 21:56

Беше в далечната 1989г. баща ми ме отвежда на на мача ЦСКА-Левски, а той левскар и след 5-0 за армейците, нямаше шанс да бъда от друг отбор!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 26 ное 2009 22:10

Oткак съм се родил съм от ЦСКА, че може и много преди това! Причини неизветни и на Господ! :) Поздрави на всички!
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 26 ное 2009 22:17

Ами аз може би се запалих по ЛЕВСКИ след ,,кървавия'' гол на Гонзо мисля ,че 2000 година при победата с 1:0 ,от тогава мисля ,че съм Левскар и обичам този клуб с цялото си сърце :)
И ДВА ЖИВОТА ДА ИМАХ, НА ТЕБ ГИ ПОДАРЯВАХ!

ЛЕВСКИ СОФИЯ - НАЧИН НА ЖИВОТ!
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 26 ное 2009 22:20

Мерси че откликнахте на идеята-мисля че се получи интересно!!Още повече,че се включиха и представители на други отбори!!
Изображение

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 26 ное 2009 22:21

Годината е 2003, месецът е Август, момчето е на 10 и е при болния си дядо :| Мачовете са ЦСКА - Галатасарай и обратното. ЦСКА биват победени на два пъти с по 3:0 и момченцето, което си няма и хал хабер от футбол и дори си няма отбор, реве, ама се къса :) Пак всичко започва от Дядото :)
Та иначе казано, на 10 годинки съм, сега съм на 16.. Ех остарях :lol: Все още не знаех какво е това ЦСКА или Левски, иначе гонех коженото, гуменето, кълбо! Но магията на червения отбор не бях усетил и като цяло магията на голямата игра... Та дойде лятото отидох си при баба ми и се случи гореспоменатото... И от тогава до днес, а и до края на живота ми ще съм червен! Плакъл съм на сумати мачове.. Мача със Славия Прага като ни биха... С Галата, както казах.. С Монако, с Тулуза.. Може да ми се смеете, но не съжелявам за пролетите сълзи!
Та това е моята история :) Може да е била малко скучна, но това е.. Все пак такава е темата :)

Върни се в “Футбол - България”