Аз за разлика от вас съм маааалко по-старичък, но и аз като вас се запалих по футбола с марка ЦСКА от бядо ми /Лека му пръст/. В нашето семейство всички без баща ми са от ЦСКА, дябо ми е бил спортист /волейбол/ и футболен съдия и спортът бе редовно на екран в къщи. Тогава имаше кажи речи само по 6 часа телевизия

Та ще ви върна във времето, в което ЦСКА и Левски станаха ЦФКА Средец и Витоша... Долу горе това са първите ми спомени от българския футбол. Та в тези години МОЯТ отбор бе съставен от едни от най-великите футболисти, прославили клуба и България - Велинов, Вълов, Безински, Киров, Димитров, Стоичков, Костадинов, Пенев имного други разбира се. Старши треньор бе Великия Димитър Пенев.
Първият ми сериозен спомен от мач на ЦСКА с Левски, както казах тогава с други имена, бе победата с 5:0 и четирите гола на Ицо с незабравим коментар на Мичмана. Та просто нямаше как да не съм от ЦСКА.
Тогава бяха и знаменитите мачове на отбора, при които ЦСКА отстрани Спарта Прага, ако не се лъжа с 3 на 0, дузпите с Рода Холандия и с Барселона на Йохан Кройф.
Та хубаво е да видим от къде сме тръгнали и накъде отиваме...
Всъщност няма значение за кой отбор си, важното е да уважаваш себе си и противника.
Успех армейци и САМО ЦСКА