Манчестър Юнайтед - Ливърпул|Контрола №7|

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - ЛИВЪРПУЛ|Контрола №7|

Мнениеот TEDIMAR99 » 04 авг 2014 14:48

Какво по-добро начало на сезона от спечелването на тоя турнир ;) За да е по-драматично очаквам победа с дузпи!
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 04 авг 2014 15:09

Ние ще сме с резервите а манафите ще са с титулярите ,но пак ще ги набием.
Ламбърт е единствения здрав нападател ,но е в трагична форима .Малкия Петерсон също е трагичен ,като нападател...той всъщност никога не е играл нападател ,но сега по принуда Брендън го пуска там .
Бихме отборчето на Милан с резервите ,сега ще бием и съдийското отборче .Може и с дузпи да е ,но важното е да ги набием и да вдигнем първия си трофей през тоя сезон .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 04 авг 2014 15:25

Победа за Юнайтед

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 04 авг 2014 15:27

Tия го имат тоя холандец за бог :) Ван Гаал ни се натискаше преди две години ,да стане спортен директор ,но Брендън не пожела и го отхвърли .Тоя не е водил клубен отбор от 3 години и малко или много е отвикнал. Давам им макс 5то място на средняците и то при добро стечение на обстоятелствата.Ливърпул шампион ,втори Ман Сити ,трети Моуринката и 4ти Арсенал ! Тия 4 отбора сме много по силни от 7мия в класирането .Нямат ниакъв шанс.Седмите в класирането имат прекалено много проблеми и слабости !! Те са на нивото на Тотнъм и Евъртън.Тия три отбора ,ще се борят за 5тото място .Аз познавам английския футбол прекрасно .Ще си говорим пак през месец май 2015г...
Последна промяна от suareshampion на 04 авг 2014 15:34, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 04 авг 2014 15:29

Това ,че 7мите в класирането не участват в евротурнирите им дава известно предимство ,но Ван Гаал ще се хвърли здраво за вътрешните купи и пак ще си има мачове сряда -събота . Той ще иска да вземе трофей и една карлинг къп ще го задоволи .Ние там ,ще си обиграваме юношките ,както и останалите 3 отбори от топ 4 .Даже и ФА му давам ,нека я вземе и нея ,но 5то място във ВЛ е максимума ,който може да стигне.

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 04 авг 2014 17:18

надявам се на сладка победа,пък било и с 0.5 но 0... манафчетата трябва от сега да си знаят мястото !!

Потребителски аватар
pafkata
Контакти:

Мнениеот pafkata » 04 авг 2014 17:19

Юнайтед се представя отлично в контролите, но срещу себе си ще има един много силен и нахъсан противник. Труден мач за прогнозиране, тъй като е и контрола. Ван Гаал иска да докаже, че има място в Манчестър още от предсезонните мачове. Бих заложил на голово равенство 2-2 или 3-3 и дузпи.

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 04 авг 2014 17:36

След нулевият сезон за Юнайтед, очаквам да се хвърлят здраво в този мач и не е изключено да го спечелят. После обаче, през сезона отново ще бъдат занулени. Тъй че, ако могат да бият сега, да бият, щото после "ръка" няма да вземат! :)

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Ливърпул|Контрола №7|

Мнениеот slash1912 » 04 авг 2014 18:59

Тия са ни клиенти,очаквам да ги треснем пак 8-)
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “Ливърпул”