Манчестър Юнайтед - Ливърпул|Контрола №7|
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- TEDIMAR99
- Контакти:
Re: Манчестър Юнайтед - ЛИВЪРПУЛ|Контрола №7|
Какво по-добро начало на сезона от спечелването на тоя турнир
За да е по-драматично очаквам победа с дузпи!
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]
- trokadero_
- Контакти:
-
suareshampion
Ние ще сме с резервите а манафите ще са с титулярите ,но пак ще ги набием.
Ламбърт е единствения здрав нападател ,но е в трагична форима .Малкия Петерсон също е трагичен ,като нападател...той всъщност никога не е играл нападател ,но сега по принуда Брендън го пуска там .
Бихме отборчето на Милан с резервите ,сега ще бием и съдийското отборче .Може и с дузпи да е ,но важното е да ги набием и да вдигнем първия си трофей през тоя сезон .
Ламбърт е единствения здрав нападател ,но е в трагична форима .Малкия Петерсон също е трагичен ,като нападател...той всъщност никога не е играл нападател ,но сега по принуда Брендън го пуска там .
Бихме отборчето на Милан с резервите ,сега ще бием и съдийското отборче .Може и с дузпи да е ,но важното е да ги набием и да вдигнем първия си трофей през тоя сезон .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
- sven_goran
- Контакти:
Победа за Юнайтед
-
suareshampion
Tия го имат тоя холандец за бог
Ван Гаал ни се натискаше преди две години ,да стане спортен директор ,но Брендън не пожела и го отхвърли .Тоя не е водил клубен отбор от 3 години и малко или много е отвикнал. Давам им макс 5то място на средняците и то при добро стечение на обстоятелствата.Ливърпул шампион ,втори Ман Сити ,трети Моуринката и 4ти Арсенал ! Тия 4 отбора сме много по силни от 7мия в класирането .Нямат ниакъв шанс.Седмите в класирането имат прекалено много проблеми и слабости !! Те са на нивото на Тотнъм и Евъртън.Тия три отбора ,ще се борят за 5тото място .Аз познавам английския футбол прекрасно .Ще си говорим пак през месец май 2015г...
Последна промяна от suareshampion на 04 авг 2014 15:34, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
suareshampion
Това ,че 7мите в класирането не участват в евротурнирите им дава известно предимство ,но Ван Гаал ще се хвърли здраво за вътрешните купи и пак ще си има мачове сряда -събота . Той ще иска да вземе трофей и една карлинг къп ще го задоволи .Ние там ,ще си обиграваме юношките ,както и останалите 3 отбори от топ 4 .Даже и ФА му давам ,нека я вземе и нея ,но 5то място във ВЛ е максимума ,който може да стигне.
надявам се на сладка победа,пък било и с 0.5 но 0... манафчетата трябва от сега да си знаят мястото !!
Юнайтед се представя отлично в контролите, но срещу себе си ще има един много силен и нахъсан противник. Труден мач за прогнозиране, тъй като е и контрола. Ван Гаал иска да докаже, че има място в Манчестър още от предсезонните мачове. Бих заложил на голово равенство 2-2 или 3-3 и дузпи.
- Red thunderstorm
След нулевият сезон за Юнайтед, очаквам да се хвърлят здраво в този мач и не е изключено да го спечелят. После обаче, през сезона отново ще бъдат занулени. Тъй че, ако могат да бият сега, да бият, щото после "ръка" няма да вземат! 
- slash1912
- Контакти:
Re: Манчестър Юнайтед - Ливърпул|Контрола №7|
Тия са ни клиенти,очаквам да ги треснем пак 
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]