Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот mistreated » 04 авг 2014 15:56

modor написа:
mistreated написа:
modor написа:Е сега вече никой няма да иска да стане треньор на Левски :evil:

Питай Овчия дали не иска.

Говоря за треньор! :lol:

Да, предполагах, че така ще кажеш :) Ама виж ко прави човека в Ботев, водачи са с ЦСКА в класирането :)
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 авг 2014 15:57

darakchiev_77 написа:
Ами за три мача става въпрос какво да покаже. Айде да видим гонзо
колко ще разчита на юношите.

Примерно да покаже, че може да бие отбор, събран преди 10 дена, или цял нов отбор на Бат Стою.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
злато1234
Контакти:

Мнениеот злато1234 » 04 авг 2014 15:58

В краен случай винаги може да се разчита на Жадното и Сухия. ФАКТ. :lol: :mrgreen:

П.П. Забравих и Кокала... :oops:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 авг 2014 15:59

Tommi написа:
darakchiev_77 написа:

Примерно да покаже, че може да бие отбор, събран преди 10 дена, или цял нов отбор на Бат Стою.

Левски преди колко дена се събра? Колко футболисти от миналата година играха в дербито?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 04 авг 2014 16:01

ralka_levskarka написа:
MagicMoments написа:Пак питам защо съдите Гонзо заради това,че не си е изпълнил обещанието и според мен съвсем с основание,а хора като Иво Тонев,които обещават сектор А,че ще е готов за юбилея остават неоплюти.Или пък Батков,който всеки път обещава,че няма да се меси в селекцията и как беше щеше да разпуска бардака.С воденето на отбора Мурсия не показа,че е бил треньор на Атлетико Мадрид,а поскоро,че е поредния,който не залага на юношите и го е страх от някакви радикални промени в състав и тактика.

Разбрахме те колко си влюбен в Гонзо, ама прави разлика между футболиста Гонзо и спортния директор, селекционера, скаутското звено и треньора Гонзо :mrgreen:

Еми не просто не понасям тука да чета всички какво сте се застъпили за тоя испанец,при положение,че играем по-зле дори и от времето на Кухия,а не е като да нямахме добра селекция тази година.А за футболиста,директора,скаута,треньора Гонзо или добро или нищо.Съгласи се да се хвърли в блатото при нас,при положение,че можеше да си остане при Морето и тука един Бог знаеше кой щеше да ни е директор/треньор.А и при положение,че осъзна,че е допъснал грешка с този испанец и го сменя,няма как да не го подкрепя,при положение,че в дербито играхме ужасно,сторихме го и в останалите мачове от първенството.За тактическите грешки на Мурсия в мачовете съм писал 10-15 страници по-назад.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 04 авг 2014 16:02

MagicMoments написа:Пак питам защо съдите Гонзо заради това,че не си е изпълнил обещанието и според мен съвсем с основание,а хора като Иво Тонев,които обещават сектор А,че ще е готов за юбилея остават неоплюти.Или пък Батков,който всеки път обещава,че няма да се меси в селекцията и как беше щеше да разпуска бардака.С воденето на отбора Мурсия не показа,че е бил треньор на Атлетико Мадрид,а поскоро,че е поредния,който не залага на юношите и го е страх от някакви радикални промени в състав и тактика.

Ти четеш ли въобще форума? И Тонев и Батков са достатъчно хранени тук, нещо което не може да се каже за локомотивеца в официалния форум. Ма нали редовно им вдига телефона на някои хора и не се крие, та нема проблеми с него. Да, Мурсия не показа кой знае какво но не му бе дадено и време за което. Ми сега, ако след три мача играта отново е същата, ще искаш ли оставката на Гонзо? Щото нали 2-3 мача са напълно достатъчни?

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 авг 2014 16:03

Tommi написа:Тогава дай да не правим подготовка и направо да му дадем 3 месеца от първенството. :roll: Да се съберат в една кръчма на бира и цаца, за да се запознаят и после да се видят на първия мач.

Ти наистина ли не разбираш какво ти казвам? Три игрови месеца, след като е направил подготовка, каквато той иска и с играчи, които сам си е избрал. Не водени му през цялата подготовка от някой юнак директор до 3 дни преди мач.
И провери кога де факто пристигна Мурсия и имал ли е дори тези 2 месеца, за които повтаряте. Защото според мен не.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 авг 2014 16:04

W84me написа:
Tommi написа:
darakchiev_77 написа:

Левски преди колко дена се събра? Колко футболисти от миналата година играха в дербито?

Ама разликата е, че Бат Стою излезе с нов отбор, матира испанеца за 5 минути и отидоха да празнуват в Студентски град. А ние ще чакаме да минат 3 месеца.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 04 авг 2014 16:04

MagicMoments написа:Еми не просто не понасям тука да чета всички какво сте се застъпили за тоя испанец,при положение,че играем по-зле дори и от времето на Кухия,а не е като да нямахме добра селекция тази година.А за футболиста,директора,скаута,треньора Гонзо или добро или нищо.Съгласи се да се хвърли в блатото при нас,при положение,че можеше да си остане при Морето и тука един Бог знаеше кой щеше да ни е директор/треньор.А и при положение,че осъзна,че е допъснал грешка с този испанец и го сменя,няма как да не го подкрепя,при положение,че в дербито играхме ужасно,сторихме го и в останалите мачове от първенството.За тактическите грешки на Мурсия в мачовете съм писал 10-15 страници по-назад.

:shock: :shock: :shock: Кажи честно?

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 04 авг 2014 16:09

bold написа:Просто не мога да опиша колко съм разочарован от Гонзо, после нека да се чудим защо никой не иска да е треньор на Левски. Жалко за Мурсия на мен ми беше симпатичен. Вярно, че играта не беше кой знае колко добра,но поне имаше подобрение. Да не говоря колко често по време на мач човека се хващасе за главата ,зариди некадърните си футболисти и сигурно се е чудел къде е попаднал.

Именно. Аз и вчера в тема, предназначена за хранене на Балъков, попитах, защо трябва да го отнасят само треньорите. Кога ще разбере, че в България е пълно с дърводелци, които се стаяват при поредната буря, хапват, пийват, танци, после нов треньор, а те все невинни. Погледнете вчера на Литекс що за пропуски бяха, погледнете що за пропуски бяха и в нашия мач. Еми извинявай. В случая оставка трябва да подаде Гонзо заради несвършена работа. Щото тая селекция е негова.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Левски”