modor написа:mistreated написа:modor написа:Е сега вече никой няма да иска да стане треньор на Левски
Питай Овчия дали не иска.
Говоря за треньор!
Да, предполагах, че така ще кажеш

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
modor написа:mistreated написа:modor написа:Е сега вече никой няма да иска да стане треньор на Левски
Питай Овчия дали не иска.
Говоря за треньор!
darakchiev_77 написа:
Ами за три мача става въпрос какво да покаже. Айде да видим гонзо
колко ще разчита на юношите.
Tommi написа:darakchiev_77 написа:
Примерно да покаже, че може да бие отбор, събран преди 10 дена, или цял нов отбор на Бат Стою.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
ralka_levskarka написа:MagicMoments написа:Пак питам защо съдите Гонзо заради това,че не си е изпълнил обещанието и според мен съвсем с основание,а хора като Иво Тонев,които обещават сектор А,че ще е готов за юбилея остават неоплюти.Или пък Батков,който всеки път обещава,че няма да се меси в селекцията и как беше щеше да разпуска бардака.С воденето на отбора Мурсия не показа,че е бил треньор на Атлетико Мадрид,а поскоро,че е поредния,който не залага на юношите и го е страх от някакви радикални промени в състав и тактика.
Разбрахме те колко си влюбен в Гонзо, ама прави разлика между футболиста Гонзо и спортния директор, селекционера, скаутското звено и треньора Гонзо
MagicMoments написа:Пак питам защо съдите Гонзо заради това,че не си е изпълнил обещанието и според мен съвсем с основание,а хора като Иво Тонев,които обещават сектор А,че ще е готов за юбилея остават неоплюти.Или пък Батков,който всеки път обещава,че няма да се меси в селекцията и как беше щеше да разпуска бардака.С воденето на отбора Мурсия не показа,че е бил треньор на Атлетико Мадрид,а поскоро,че е поредния,който не залага на юношите и го е страх от някакви радикални промени в състав и тактика.
Tommi написа:Тогава дай да не правим подготовка и направо да му дадем 3 месеца от първенството.Да се съберат в една кръчма на бира и цаца, за да се запознаят и после да се видят на първия мач.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
W84me написа:Tommi написа:darakchiev_77 написа:
Примерно да покаже, че може да бие отбор, събран преди 10 дена, или цял нов отбор на Бат Стою.
Левски преди колко дена се събра? Колко футболисти от миналата година играха в дербито?
MagicMoments написа:Еми не просто не понасям тука да чета всички какво сте се застъпили за тоя испанец,при положение,че играем по-зле дори и от времето на Кухия,а не е като да нямахме добра селекция тази година.А за футболиста,директора,скаута,треньора Гонзо или добро или нищо.Съгласи се да се хвърли в блатото при нас,при положение,че можеше да си остане при Морето и тука един Бог знаеше кой щеше да ни е директор/треньор.А и при положение,че осъзна,че е допъснал грешка с този испанец и го сменя,няма как да не го подкрепя,при положение,че в дербито играхме ужасно,сторихме го и в останалите мачове от първенството.За тактическите грешки на Мурсия в мачовете съм писал 10-15 страници по-назад.
bold написа:Просто не мога да опиша колко съм разочарован от Гонзо, после нека да се чудим защо никой не иска да е треньор на Левски. Жалко за Мурсия на мен ми беше симпатичен. Вярно, че играта не беше кой знае колко добра,но поне имаше подобрение. Да не говоря колко често по време на мач човека се хващасе за главата ,зариди некадърните си футболисти и сигурно се е чудел къде е попаднал.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта