Мачът Cлавия и ЦСКА няма да бъде излъчван по ТВ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

peliforewer
Контакти:

Re: Да благодарим на Атанас Караиванов

Мнениеот peliforewer » 03 авг 2014 23:27

КироВарна написа:
peliforewer написа:
КироВарна написа:Че живеем минимум 25 години след цивилизованият свят,не е ново откритие.Не ми е ясно как може в държава брояща се за европейска,в двадесет и първи век,да се дават 2 мача от пъвенството по футбол!!!Пак нищо ново под родното небе....след като много на място беше припомнено по горе,че сме гледали и по един мач на седмица.И то,не всяка седмица!!!Тогава беше комунистическа диктатура и бяхме длъжни да гледаме комунистическите футболни изроди!Отборите на армията и на милицията!!!Оказва се,че пак нищо ново под слънцето не се е появило.След като в първи кръг гледахме ЦСКА-Литекс,във втори кръг гледахме ЦСКА-Левски,галените мазни чорбарчета искат и в трети кръг да си гледат розовото отборче по телевизията.При положение,че играят два отбора от един и същи град!!!И не им се ходи до стадиона.Е това ако не е комунизъм,здраве му кажи.А колкото до милионите фенове,видяхме ги на преброяването,което сашетата спретнаха с цел финансовото възраждане на колоса.Появиха се колосалните 5000 фена.Това дава отговор на въпроса,защо в България телевизионните права,в сравнение с цивилизованият свят се оценяват за стотинки!

В Испания също Барселона и Реал се отразяват най-много независимо на кое място са в класирането,как си представяш там да има кръг в който да не дават мач на един от двата отбора,така че за България ЦСКА и Левски си остават факторите, Въпросът не е заради ЦСКА и Левски да се лишават феновете на другите отбори от това да си гледат любимците,а опира до това че сега когато гледаме по 5-6мача на кръг от Испания,Англия,Италия,имаме възможността да гледаме най-интересните мачове от Южна Америка,се явява някой и ти казва че ще гледаш само два мача от България и то които аз ти кажа и вместо да се излежаваш пред телевизора,заминавай на стадиона.Като има проблем с телевизията която излъчва българските мачове,временно да се разреши на интернет сайтовете да излъчват срещите на живо,веднага поне2-3 сайта ще се отзоват и въпреки че качеството на излъчване няма да бъде перфектно все пак ще може да имаме визуална картина за тези които не можем да сме на стадиона.За това колко са феновете на ЦСКА аз ще те накарам да направиш една проста сметка,когато играят ЦСКА-Ч.море в София,колко е агитката на Варна и колко е агитката на ЦСКА когато отборът им играе във Варна и тогава си отговори защо ЦСКА не е онези 5000хил. които можехме да си позволим да си купим акции.

В Испания не само аз,никой не може да си представи кръг в който да не дават мач,не на един от двата отбора,както пишеш,а и на двата отбора.Но освен Реал и Барса,там феновете гледат по телевизията всички мачове от първия и втория ешелон на испанския шампионат!Всеки гледа това,което го интересува.А Реал и Барселона ги гледа цял свят.ЗАЩОТО ТЕ СА ИСТИНСКИ ГРАНДОВЕ!Тях не ги е създал ЦК на Испанската Ком Партия!Те реализират приходи от порядъка на милиард годишно!!!Голяма част е от билети,карти и фен-артикули.Защото феновете им не са 5000.Та да си дойдем на думата.КОИ СТЕ ВИЕ?На мачовете с ЦСКА във Варна се вижда плакат ФЕН КЛУБ ДЪЛГОПОЛ.От много години.Да са живи и здрави!!!Но аз сега общувам с теб.И те питам:Ти в Дългопол ходил ли си?Даже всичките 300 мангали,които живеят там,да са ви фенове....какво ви носи това?Те са избрали някога за свой,отбора който е бил на първо място.И си пъчат мургавите шкембета,ние сме от ЦСКА.Ако ми следиш внимателно мисълта,ще забележиш,че ключовата дума е "избрали".ОТБОР НЕ СЕ ИЗБИРА!!!Раждаш се и си предопределен от съдбата,от кой отбор си!!!Аз съм трето поколение привърженик на ЧЕРНО МОРЕ.Приспиван съм с истории за този отбор и съм събуждан рано сутрин с думите:"Ставай,днес е важен ден,довечера нашите играят!" Така,че да ми даваш пример с измислени привърженици не е е много уместно.Истинските ви фенове са тези 5000,които си купиха акции....и тези същите 5000,които ходят на стадиона.Те със нищо не са по-заслужили от феновете на ЧЕРНО МОРЕ,БОТЕВ,БЕРОЕ или ХАКОВО и МАРЕК.Навсякъде в милата ни татковина живеят хора!!!И всички имат право да гледат отборите си,когато гостуват.Защото истинският фен не се интересува от телевизионно предаване,когато мачът е в неговият град.А между другото пак да те попитам:"Кои сте вие...и как не ви е срам да се сравнявате с отбори,които показват на зрителите Меси,Неймар,Роналдо и Бейл?"Само неродена мома,създадена от висша сила,може да е толкова нагла.Ама вашата висша сила понякога вече е в опозиция.Няма го онова време,няма го и онова бекапе!!!А като си спомня за сравнението с Реал и Барса,ме напушва смях!ГОЛЯМ СМЯХ!!!

Ние с теб искаме едно и също всеки да има достъп да си гледа отбора,прочети какво съм писал до сега и ако някъде съм казал че заради ЦСКА другите фенове трябва да са ощетени ще ти се извиня.Що се отнася до това дали отборът се избира или се раждаш и си предопределен от съдбата от кой отбор си малко не съм съгласен ,звучи ми много недемократично.Аз например съм второ поколение цесекар,сина ми е трето,внук ми на 2,5г. има пълен комплект екипи на ЦСКА,но нито на сина си,нито на внук ми съм "нареждал"че трябва да са от ЦСКА,когато им дойде времето да си решат сами,все пак това е само игра и е по важно като човек какъв си,а не фен на кой отбор си,знаеш ли колко приятели имам от Левски които са ми помагали в трудни моменти,както и аз на тях.И за тези дето на няколко пъти се "притесниха" че съм бил комунист ще им кажа че дядо ми е лежал в Белене защото е отказал да влезе в ТКЗС,аз през 70-80-те години слушах всички забранени от комунистите радиостанции на един ВЕФ,даже там съм слушал и мача Байерн-ЦСКА 0-4,защото никое българско радио и телевизия не го излъчи,нищо че доста хора по форумите пишат че комунистите били наши хора,никога не съм бил партиен член и никога не съм гласувал за БСП след 1989г.Така че няма от какво да се срамувам,ЦСКА не е създал Неймар,Меси,Роналдо и Бейл,но е създал носителя на Златна топка и голмайстор на Мондиал 94 идола на Барселона,Хр.Стоичков,капитана на Валенсия и голмайстор на Атлетико Мадрид в годината когато станаха шампиони на Испания Л.Пенев,игралия в Порто и Байерн Емо Костадинов,идола на Селтик и капитан на Астън Вила Ст.Петров,игралия в Атлетико Мадрид и Манчестър Сити М.Петров и човекът който може да прави с топката каквото си иска Д.Бербатов,това друг клуб в България досега не го е правил,ако мислите че тези велики български футболисти са създадени не от ЦСКА,а от комунистите,то още утре ще стана член на БКП.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 04 авг 2014 09:15

peliforewer написа:
КироВарна написа:
peliforewer написа:
КироВарна написа:Че живеем минимум 25 години след цивилизованият свят,не е ново откритие.Не ми е ясно как може в държава брояща се за европейска,в двадесет и първи век,да се дават 2 мача от пъвенството по футбол!!!Пак нищо ново под родното небе....след като много на място беше припомнено по горе,че сме гледали и по един мач на седмица.И то,не всяка седмица!!!Тогава беше комунистическа диктатура и бяхме длъжни да гледаме комунистическите футболни изроди!Отборите на армията и на милицията!!!Оказва се,че пак нищо ново под слънцето не се е появило.След като в първи кръг гледахме ЦСКА-Литекс,във втори кръг гледахме ЦСКА-Левски,галените мазни чорбарчета искат и в трети кръг да си гледат розовото отборче по телевизията.При положение,че играят два отбора от един и същи град!!!И не им се ходи до стадиона.Е това ако не е комунизъм,здраве му кажи.А колкото до милионите фенове,видяхме ги на преброяването,което сашетата спретнаха с цел финансовото възраждане на колоса.Появиха се колосалните 5000 фена.Това дава отговор на въпроса,защо в България телевизионните права,в сравнение с цивилизованият свят се оценяват за стотинки!

В Испания също Барселона и Реал се отразяват най-много независимо на кое място са в класирането,как си представяш там да има кръг в който да не дават мач на един от двата отбора,така че за България ЦСКА и Левски си остават факторите, Въпросът не е заради ЦСКА и Левски да се лишават феновете на другите отбори от това да си гледат любимците,а опира до това че сега когато гледаме по 5-6мача на кръг от Испания,Англия,Италия,имаме възможността да гледаме най-интересните мачове от Южна Америка,се явява някой и ти казва че ще гледаш само два мача от България и то които аз ти кажа и вместо да се излежаваш пред телевизора,заминавай на стадиона.Като има проблем с телевизията която излъчва българските мачове,временно да се разреши на интернет сайтовете да излъчват срещите на живо,веднага поне2-3 сайта ще се отзоват и въпреки че качеството на излъчване няма да бъде перфектно все пак ще може да имаме визуална картина за тези които не можем да сме на стадиона.За това колко са феновете на ЦСКА аз ще те накарам да направиш една проста сметка,когато играят ЦСКА-Ч.море в София,колко е агитката на Варна и колко е агитката на ЦСКА когато отборът им играе във Варна и тогава си отговори защо ЦСКА не е онези 5000хил. които можехме да си позволим да си купим акции.

В Испания не само аз,никой не може да си представи кръг в който да не дават мач,не на един от двата отбора,както пишеш,а и на двата отбора.Но освен Реал и Барса,там феновете гледат по телевизията всички мачове от първия и втория ешелон на испанския шампионат!Всеки гледа това,което го интересува.А Реал и Барселона ги гледа цял свят.ЗАЩОТО ТЕ СА ИСТИНСКИ ГРАНДОВЕ!Тях не ги е създал ЦК на Испанската Ком Партия!Те реализират приходи от порядъка на милиард годишно!!!Голяма част е от билети,карти и фен-артикули.Защото феновете им не са 5000.Та да си дойдем на думата.КОИ СТЕ ВИЕ?На мачовете с ЦСКА във Варна се вижда плакат ФЕН КЛУБ ДЪЛГОПОЛ.От много години.Да са живи и здрави!!!Но аз сега общувам с теб.И те питам:Ти в Дългопол ходил ли си?Даже всичките 300 мангали,които живеят там,да са ви фенове....какво ви носи това?Те са избрали някога за свой,отбора който е бил на първо място.И си пъчат мургавите шкембета,ние сме от ЦСКА.Ако ми следиш внимателно мисълта,ще забележиш,че ключовата дума е "избрали".ОТБОР НЕ СЕ ИЗБИРА!!!Раждаш се и си предопределен от съдбата,от кой отбор си!!!Аз съм трето поколение привърженик на ЧЕРНО МОРЕ.Приспиван съм с истории за този отбор и съм събуждан рано сутрин с думите:"Ставай,днес е важен ден,довечера нашите играят!" Така,че да ми даваш пример с измислени привърженици не е е много уместно.Истинските ви фенове са тези 5000,които си купиха акции....и тези същите 5000,които ходят на стадиона.Те със нищо не са по-заслужили от феновете на ЧЕРНО МОРЕ,БОТЕВ,БЕРОЕ или ХАКОВО и МАРЕК.Навсякъде в милата ни татковина живеят хора!!!И всички имат право да гледат отборите си,когато гостуват.Защото истинският фен не се интересува от телевизионно предаване,когато мачът е в неговият град.А между другото пак да те попитам:"Кои сте вие...и как не ви е срам да се сравнявате с отбори,които показват на зрителите Меси,Неймар,Роналдо и Бейл?"Само неродена мома,създадена от висша сила,може да е толкова нагла.Ама вашата висша сила понякога вече е в опозиция.Няма го онова време,няма го и онова бекапе!!!А като си спомня за сравнението с Реал и Барса,ме напушва смях!ГОЛЯМ СМЯХ!!!

Ние с теб искаме едно и също всеки да има достъп да си гледа отбора,прочети какво съм писал до сега и ако някъде съм казал че заради ЦСКА другите фенове трябва да са ощетени ще ти се извиня.Що се отнася до това дали отборът се избира или се раждаш и си предопределен от съдбата от кой отбор си малко не съм съгласен ,звучи ми много недемократично.Аз например съм второ поколение цесекар,сина ми е трето,внук ми на 2,5г. има пълен комплект екипи на ЦСКА,но нито на сина си,нито на внук ми съм "нареждал"че трябва да са от ЦСКА,когато им дойде времето да си решат сами,все пак това е само игра и е по важно като човек какъв си,а не фен на кой отбор си,знаеш ли колко приятели имам от Левски които са ми помагали в трудни моменти,както и аз на тях.И за тези дето на няколко пъти се "притесниха" че съм бил комунист ще им кажа че дядо ми е лежал в Белене защото е отказал да влезе в ТКЗС,аз през 70-80-те години слушах всички забранени от комунистите радиостанции на един ВЕФ,даже там съм слушал и мача Байерн-ЦСКА 0-4,защото никое българско радио и телевизия не го излъчи,нищо че доста хора по форумите пишат че комунистите били наши хора,никога не съм бил партиен член и никога не съм гласувал за БСП след 1989г.Така че няма от какво да се срамувам,ЦСКА не е създал Неймар,Меси,Роналдо и Бейл,но е създал носителя на Златна топка и голмайстор на Мондиал 94 идола на Барселона,Хр.Стоичков,капитана на Валенсия и голмайстор на Атлетико Мадрид в годината когато станаха шампиони на Испания Л.Пенев,игралия в Порто и Байерн Емо Костадинов,идола на Селтик и капитан на Астън Вила Ст.Петров,игралия в Атлетико Мадрид и Манчестър Сити М.Петров и човекът който може да прави с топката каквото си иска Д.Бербатов,това друг клуб в България досега не го е правил,ако мислите че тези велики български футболисти са създадени не от ЦСКА,а от комунистите,то още утре ще стана член на БКП.

Дебатът стана доста дълъг,но аз държа без никого да обиждам,просто да внеса едно уточнение.Барса и Реал не са създали Меси,Неймар,Роналдо и Бейл.Те са ги купили.И не го крият.Дали са за тях ЛУДИ пари на отборите,които са ги създали.Защото откриването и отглеждането на един футболист е много сложен процес.Малцина стигат до профи футбола,а големи стават един на милион.Затова големите отбори дават много пари за големите,таланти които купуват.А по повод на вашите велики футболисти не знам,какво да кажа,щом вие не го виждате и си приписвате заслугата,че сте ги създали.Просто пак ме напушва смях.Защото с изключение на Л.Пенев и Е.Костадинов,школата на ЦСКА не е родила нищо съществено.Ако не знаеш Ст.Петров е от Монтана,М.Петров е от Враца,Д.Бербатов е от Благоевград!!!Откъде е Стоичков,сам знаеш!!!И за никой от тях стотинка не сте дали на тези,които са работили по тяхното създаване.Същото е положението със стотици футболисти,които откраднахте от всички краища на Родината,за да правите велика история в нагласени първенства,с нагласени съдии и крадени играчи!И не ви е срам от това!Даже се гордеете!Няма да изброявам всички,които откраднахте през годините.Списъкът е не дълъг,а безкраен!Ще отметна нещо по кратко.Прословутите ви международни успехи.Два полуфинала!При този конфорт през годините,който загроби българският футбол!Именно вие сте "Гробари",а не Партизан!Защото заради вас никой нямаше възможност и право да развива нормален спортен клуб в НРБ.Погледни успехите на румънски,сръбски,гръцки и турски отбори....и ги сравни с вашите два полуфинала!Май пак на смях отива работата!

peliforewer
Контакти:

Re: Мачът Cлавия и ЦСКА няма да бъде излъчван по ТВ

Мнениеот peliforewer » 04 авг 2014 10:23

Тези български футболисти са открити и наложени от ЦСКА,защо друг клуб не привлече изгонения от Пловдив като некадърен Стоичков,а Марто,Стилиян,Бербатов са привлечени в условията на конкуренция с другите клубове след 89година,защо само от ЦСКА са ги забелязали,добре поне че признаваш за Емо и Любо.Така ли един друг клуб не можа да прати един футболист да играе в топ отборите на Европа,не може ЦСКА да са виновни за всичко в българския футбол.А това че три полуфинала за европейските турнири били вятър работа,ме накара да си спомня един виц на Звезделин Минков как две баби си говорели и едната рекла,Пено туй секса било вятър работа...вятър,вятър ама все си е по друго да те лъхне тъй вятъра..отговорила другата.Щом ЦСКА ти е такъв трън в очите сигурно освен фен на Варна симпатизираш и на Левски,дано и да ми обясниш как всички футболни клубове в България,в това число и Ч.море си ползват стадионите и базите безплатно,единствен ЦСКА е задължен да плаща луди пари било като наем,било като инвестиции за това .
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 04 авг 2014 13:58

Някой ще каже ли в крайна сметка колко килограма живо месо откъснаха от харизмата този път. На фона на приказките преди мача, сега някакво странно, гузно мълчание в тази тема.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 04 авг 2014 14:00

peliforewer написа:Тези български футболисти са открити и наложени от ЦСКА,защо друг клуб не привлече изгонения от Пловдив като некадърен Стоичков,а Марто,Стилиян,Бербатов са привлечени в условията на конкуренция с другите клубове след 89година,защо само от ЦСКА са ги забелязали,добре поне че признаваш за Емо и Любо.Така ли един друг клуб не можа да прати един футболист да играе в топ отборите на Европа,не може ЦСКА да са виновни за всичко в българския футбол.А това че три полуфинала за европейските турнири били вятър работа,ме накара да си спомня един виц на Звезделин Минков как две баби си говорели и едната рекла,Пено туй секса било вятър работа...вятър,вятър ама все си е по друго да те лъхне тъй вятъра..отговорила другата.Щом ЦСКА ти е такъв трън в очите сигурно освен фен на Варна симпатизираш и на Левски,дано и да ми обясниш как всички футболни клубове в България,в това число и Ч.море си ползват стадионите и базите безплатно,единствен ЦСКА е задължен да плаща луди пари било като наем,било като инвестиции за това .

Първо на въпроса защо все от ЦСКА са забелязвани добрите футболисти,а другите ги обявавали за некадърни и ги гонели???Това е смешен въпрос,на който аз ще ти отговоря сериозно.А и ти сам можеш да си отговориш,ако отидеш на поне един мач на дублиращи отбори или на юноши.Ще видиш,че дори и в днешните гладни години,тези мачове се гледат от голям брой скаути от различни отбори.Аз съм малко бъбрив,но никога не съм голословен.Давам ти за потвърждение пример от последният такъв мач,който съм гледал.Това беше преди десетина дни на мача между ЧЕРНО МОРЕ U-21 и БЕРОЕ U-21.На него освен многото млади скаути,беше и бившата звезда на ЦСКА от Враца,Валентин Станчев.Понастоящем той е главен скаут на Лудогорец.Разказвам ти всичко това,за да ти обясня,че в малка страна като България всички се познаваме и младите таланти от най-ранни години се наблюдават и са известни.Просто сега ги обират отбори,които плащат...Като Лудогорец или Литекс например.Това е справедливо,защото по-богатият клуб взема готовия талант,но компенсира този който го е създал с пари,в зависимост от качествата на играча.Ето това е разликата между вас и останалите.Независимо дали те се казват Реал,Литекс или Марек от Дупница.Прости и ясни правила,които вие не спазвате и сега....защото така сте свикнали от времето,когато всички знаеха кои са перспективни футболисти.Но талантите ги обираха клубовете на армията и милицията.Така в приятно бъбрене,постепенно мога да премина към другият въпрос.Дали симпатизирам на Левски и дали ЦСКА ми е трън в очите.Не мога да търпя нито едните,нито другите.И това не е някакво специално отношение.Просто всеки човек поддържа своя отбор.Но всеки има право да изразява различно отношение към другите отбори.Затова аз много уважавам отборите,които се борят с недоимъка и изграждат своите състави,според възможностите си...и не смятат,че за тях трябва да има някакви специални привилегии и постоянен медиен конфорт.Както това се случва с измислените,книжни грандове Левски и ЦСКА!Дори факта,че след като критикувам вас,значи симпатизирам на Левски,показва колко сте заблудени.Заблудите,че милата ни татковина се дели на сини и червени симпатизанти лъсна именно,с онези 5000.Нали очаквахте милиони?Това е защото и вие и те не можете да проумеете,че пловдивските отбори имат многобройни и всеотдайни фенове.Доказателство за това е дербито между тях,което отдавна превъзхожда вашето.За съжаление нашето съвсем го няма,защото Спартак съвсем сдаде багажа.Но това не значи,че няма привърженици.Има и те се надяват,че отборът им ще се възроди....така както се надяват хората в Благоевград,градът с най-продуктивната някога школа!!!И въобще искам да ви припомня,на вас сини и червени,че сте два от многото български клубове.И нямате право на повече привилегии от феновете на Берое,Черноморец или Чепинец.Защото нали уж всички сме равни.А ЧЕРНО МОРЕ не плаща наем,защото това е най-старият клуб в България и в дългата му славна и най-важното честна история,има и следният исторически факт:Този парцел,на който е изграден клубният стадион "ТИЧА" е подарен от верен привърженик.После собственоста е трансформирана многократно от тези,които ви създадоха,но изначалният произход на земята под стадиона е такъв.А вашата каква е?Харизана,но си я искате като наследствена!!!Е пак ме разсмиваш.А за секс маниачката баба Пена,ще ти напиша една народна поговорка:"С чужда пита,помен прави"И понеже може да не се сетиш,ще ти я обяснял.До въпросните полуфинали стигнахте с чужди футболисти,които обирахте от другите отбори.Бих ти ги изредил,но ще заемат много място....а и ти си ги знаеш!

DaSyth
Контакти:

Мнениеот DaSyth » 04 авг 2014 19:03

Градски, що се пънеш пред клавиатурата, като крайбрежна алея пред ТИМ? И ТИМ-аджийските Ви тикви кога са виждали стадион след като "собствениците" Ви откраднаха "Юрий Гагарин" от варненци, за собствени чекиджийски нужди? Агитката Ви е разцепена на две-едните дърти и псуващи семкаджии, другите пияно-дрогирани пишлемета, около 150 на брой.. трето поколение юнга с претенции за адмирал .. с две думи - СМЕШНИК! :geek:

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 04 авг 2014 21:55

DaSyth написа:

Градски, що се пънеш пред клавиатурата, като крайбрежна алея пред ТИМ? И ТИМ-аджийските Ви тикви кога са виждали стадион след като "собствениците" Ви откраднаха "Юрий Гагарин" от варненци, за собствени чекиджийски нужди? Агитката Ви е разцепена на две-едните дърти и псуващи семкаджии, другите пияно-дрогирани пишлемета, около 150 на брой.. трето поколение юнга с претенции за адмирал .. с две думи - СМЕШНИК! :geek:

Селски,ако обичаш, не се опитвай да коментираш непознати за теб теми и проблеми!А колкото до звание и длъжност в добрата стара морска практика,не съм нито юнга,нито адмирал.Капитан съм.И документ имам.За теб е ясно,че нямаш какво да покажеш.Като текстчето,което си нашляпал.Пълно със слюнка,без мнение и без аргументи!

DaSyth
Контакти:

Мнениеот DaSyth » 05 авг 2014 15:46

КироВарна написа:
DaSyth написа:

Селски,ако обичаш, не се опитвай да коментираш непознати за теб теми и проблеми!А колкото до звание и длъжност в добрата стара морска практика,не съм нито юнга,нито адмирал.Капитан съм.И документ имам.За теб е ясно,че нямаш какво да покажеш.Като текстчето,което си нашляпал.Пълно със слюнка,без мнение и без аргументи!

Селски ти е манталитетът! Драсканиците ти пък са пропити с регионално-маргинален шовинизъм, а с документа може да си обършеш дивия..

Върни се в “Футбол - България”