Декларацията на БФС

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

zkn
Контакти:

Декларацията на БФС

Мнениеот zkn » 26 ное 2009 17:50

Някой някога да е виждал БФС да реагира толкова бързо в последните години? Аз лично не. Винаги тишина или някакво мрънкане, особено от страна на Михайлов, който винаги се е скатавал в такива моменти. Дори, след големия скандал с изключването на ЦСКА от ШЛ той пак си траеше.

А сега тази доста остра декларация. Направо съм шокиран от бързата реакция. А какво да кажем за основната дейност на БФС: "В това число не спира от няколко години насам да повдига пред държавната власт въпроса за уреждането на статута на спортните, и в частност, на футболните бази. "

tprodanov
Контакти:

Re: Декларацията на БФС

Мнениеот tprodanov » 26 ное 2009 17:51

Еми сега ще видиш какво се оказва - Левски иска смяна. Никой няма да го подкрепи. Очевидно, за хората в тая страна, футбола ни е на задоволително ниво.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 26 ное 2009 17:55

Днес има официална декларация от Левски, съвсем нормално е да има и такава като отговор, къде е странното.
Хубаво е да прочетете декларация и щом ръководният орган ви определя, че страдате от Синдрома на късата памет, то замислете се много сериозно.

Томислав Русев каза преди малко, че до час ще има и официална декларация от Литекс. Тези декларации са само за нажежаване на обстановката и нищо повече, по-интересното е утре от 12:00 часа.
Изображение

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 26 ное 2009 17:57

tprodanov написа:Еми сега ще видиш какво се оказва - Левски иска смяна. Никой няма да го подкрепи. Очевидно, за хората в тая страна, футбола ни е на задоволително ниво.

Когато миналото лято преди вашите мачове с БАТЕ от ЦСКА искаха смяна на Боби - вие се смеехте и ... му ръкопляскахте.
Когато през януари имаше конгрес - Батков първи застана зад Боби
Не че са компетентни, но това е най-деликатния начин да ви натъртят за "Синдрома на късата памет" ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
FOREVER CSKA
Контакти:

Мнениеот FOREVER CSKA » 26 ное 2009 17:57

"Едва ли се налага да припомняме на незаразените със Синдрома на късата памет за 7-минутното продължение в Смолян и отсъжданията на един съдия"
ТОВА КЪРТИ МИВКИ Сами ще се разкрят какви са ги вършили !!!!
Изображение

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 26 ное 2009 18:02

PFC Litex написа:Днес има официална декларация от Левски, съвсем нормално е да има и такава като отговор, къде е странното.
Хубаво е да прочетете декларация и щом ръководният орган ви определя, че страдате от Синдрома на късата памет, то замислете се много сериозно.

Томислав Русев каза преди малко, че до час ще има и официална декларация от Литекс. Тези декларации са само за нажежаване на обстановката и нищо повече, по-интересното е утре от 12:00 часа.

левскарите да се замислят ли? :lol: Ако го правеха нямаше да ревът сега срещу съдии,бфс и не знам си кой още,а щяха да си гледат в двора и да мислят как да се отърват от Батков и защо отбора им е 4-ти,а в Европа ги тупат като брашлян чувал.Но толкова мислят,че не могат да се усетят,че всичко с тия декларации е един цирк.И винаги както и сега се получава когато се зашуми за някакво недоволство около Батков и веднага се измества шума.Но те не се усещат и плочата си се върти ли,върти..
За вас моряци ний живеем...

zkn
Контакти:

Мнениеот zkn » 26 ное 2009 18:02

PFC Litex написа:Днес има официална декларация от Левски, съвсем нормално е да има и такава като отговор, къде е странното.

Аз не коменитирам дали е правилно БФС да отговаря с декларация. Просто за първи път виждам БФС да отговаря толкова бързо и толкова рязко. А това ми се вижда много странно. И не смятам за нормално БФС да коментриа казанската афера след боливийската афера. Лично според мен автора на тази декларация е "пристрастен" служител на БФС.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 26 ное 2009 18:04

ros написа:
tprodanov написа:Еми сега ще видиш какво се оказва - Левски иска смяна. Никой няма да го подкрепи. Очевидно, за хората в тая страна, футбола ни е на задоволително ниво.

Когато миналото лято преди вашите мачове с БАТЕ от ЦСКА искаха смяна на Боби - вие се смеехте и ... му ръкопляскахте.
Когато през януари имаше конгрес - Батков първи застана зад Боби
Не че са компетентни, но това е най-деликатния начин да ви натъртят за "Синдрома на късата памет" ;)

точно!те прди първи гласуваха за него са искат смяна!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
stoqnov
Контакти:

Мнениеот stoqnov » 26 ное 2009 18:05

Не подкрепям това ръководство на БФС, но в този случай са прави.Ми то по тая логика ние феновете на ЛОКО ПЛОВДИВ трябва след всеки мач от първенството да искаме оставки в БФС?

Потребителски аватар
levski55
Контакти:

Мнениеот levski55 » 26 ное 2009 18:05

аз по-смешни драсканици не съм чел до сега.имам чувството че ги е писал някой малоумник и по-точно онзи смешник дето гриша ганчев го уреди да свири мача Левски-литекс.то май те са с къса памет защото казват, че в последно време Левски имал много неуспехи.я да погледнат резултатите и класирането и да видят -от един месец насам Левски има само победи и е най-добре представящият се отбор в първенството.друга смешка която ми направи впечатление е ,че казват че били обвинявани че подкрепяли шампиона,ами като е така защо боби михайлов-мишката не изгони цска от ''А'' група след като от УЕФА изрично казаха ,че отборът на червените трябва веднага да бъде махнат от професионалния футбол.какво да говорим след всичко това-само едно- тези да се махат веднага ,извънреден конгрес на БФС трябва да има незабавно

Върни се в “Левски”