Някой някога да е виждал БФС да реагира толкова бързо в последните години? Аз лично не. Винаги тишина или някакво мрънкане, особено от страна на Михайлов, който винаги се е скатавал в такива моменти. Дори, след големия скандал с изключването на ЦСКА от ШЛ той пак си траеше.
А сега тази доста остра декларация. Направо съм шокиран от бързата реакция. А какво да кажем за основната дейност на БФС: "В това число не спира от няколко години насам да повдига пред държавната власт въпроса за уреждането на статута на спортните, и в частност, на футболните бази. "
Декларацията на БФС
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Декларацията на БФС
Еми сега ще видиш какво се оказва - Левски иска смяна. Никой няма да го подкрепи. Очевидно, за хората в тая страна, футбола ни е на задоволително ниво.
Днес има официална декларация от Левски, съвсем нормално е да има и такава като отговор, къде е странното.
Хубаво е да прочетете декларация и щом ръководният орган ви определя, че страдате от Синдрома на късата памет, то замислете се много сериозно.
Томислав Русев каза преди малко, че до час ще има и официална декларация от Литекс. Тези декларации са само за нажежаване на обстановката и нищо повече, по-интересното е утре от 12:00 часа.
Хубаво е да прочетете декларация и щом ръководният орган ви определя, че страдате от Синдрома на късата памет, то замислете се много сериозно.
Томислав Русев каза преди малко, че до час ще има и официална декларация от Литекс. Тези декларации са само за нажежаване на обстановката и нищо повече, по-интересното е утре от 12:00 часа.

tprodanov написа:Еми сега ще видиш какво се оказва - Левски иска смяна. Никой няма да го подкрепи. Очевидно, за хората в тая страна, футбола ни е на задоволително ниво.
Когато миналото лято преди вашите мачове с БАТЕ от ЦСКА искаха смяна на Боби - вие се смеехте и ... му ръкопляскахте.
Когато през януари имаше конгрес - Батков първи застана зад Боби
Не че са компетентни, но това е най-деликатния начин да ви натъртят за "Синдрома на късата памет"

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- FOREVER CSKA
- Контакти:
"Едва ли се налага да припомняме на незаразените със Синдрома на късата памет за 7-минутното продължение в Смолян и отсъжданията на един съдия"
ТОВА КЪРТИ МИВКИ Сами ще се разкрят какви са ги вършили !!!!
ТОВА КЪРТИ МИВКИ Сами ще се разкрят какви са ги вършили !!!!
PFC Litex написа:Днес има официална декларация от Левски, съвсем нормално е да има и такава като отговор, къде е странното.
левскарите да се замислят ли?

За вас моряци ний живеем...
PFC Litex написа:Днес има официална декларация от Левски, съвсем нормално е да има и такава като отговор, къде е странното.
Аз не коменитирам дали е правилно БФС да отговаря с декларация. Просто за първи път виждам БФС да отговаря толкова бързо и толкова рязко. А това ми се вижда много странно. И не смятам за нормално БФС да коментриа казанската афера след боливийската афера. Лично според мен автора на тази декларация е "пристрастен" служител на БФС.
- POPCORN
- Контакти:
ros написа:tprodanov написа:Еми сега ще видиш какво се оказва - Левски иска смяна. Никой няма да го подкрепи. Очевидно, за хората в тая страна, футбола ни е на задоволително ниво.
Когато миналото лято преди вашите мачове с БАТЕ от ЦСКА искаха смяна на Боби - вие се смеехте и ... му ръкопляскахте.
Когато през януари имаше конгрес - Батков първи застана зад Боби
Не че са компетентни, но това е най-деликатния начин да ви натъртят за "Синдрома на късата памет"
точно!те прди първи гласуваха за него са искат смяна!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Не подкрепям това ръководство на БФС, но в този случай са прави.Ми то по тая логика ние феновете на ЛОКО ПЛОВДИВ трябва след всеки мач от първенството да искаме оставки в БФС?
аз по-смешни драсканици не съм чел до сега.имам чувството че ги е писал някой малоумник и по-точно онзи смешник дето гриша ганчев го уреди да свири мача Левски-литекс.то май те са с къса памет защото казват, че в последно време Левски имал много неуспехи.я да погледнат резултатите и класирането и да видят -от един месец насам Левски има само победи и е най-добре представящият се отбор в първенството.друга смешка която ми направи впечатление е ,че казват че били обвинявани че подкрепяли шампиона,ами като е така защо боби михайлов-мишката не изгони цска от ''А'' група след като от УЕФА изрично казаха ,че отборът на червените трябва веднага да бъде махнат от професионалния футбол.какво да говорим след всичко това-само едно- тези да се махат веднага ,извънреден конгрес на БФС трябва да има незабавно