Що се отнася до Юнайтед наистина пътят пред тях е дълъг и няма да е толкова лесен, колкото изглежда на някои привърженици - Челси, Сити, Ливърпул, Арсенал и Тотнъм плюс жадния за успехи Евертън са повече от сериозна конкуренция

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Дали забеляза ,че Реал игра...
Tobacco написа:
Алекс, какво ти е мнението за новата схема...
Ние имаме своя план и цели, които трябва да следваме. Много е важно човек да бъде последователен в работата си.
smoothc написа:Дали забеляза ,че Реал игра...
Каквото съм забелязал вече го коментирах,така че изобщо няма да се впускам в излишни подробности!
Нека обаче припомня още нещо и запитам:Офтопик:
1.Нормално ли е отборът да е на 5/6 място по отбелязани голове в турнира(единият,от които от дузпа)?
2.Нормално ли е отборът да не запише нито една победа в турнира?
3.Фактът,че отборът е настоящият ЕКШ,мисля че изобщо не предполага оправдания от рода на:Този не играл,другия пък бил контузен,третия се завърнал,четвъртия не бил във форма и пр.и пр...
4.Така ли се защитава(дори и символично) спечелен трофей за "Гинес къп"?
Като купувате играчи за колосални суми се тупате в гърдите,но когато нещата не се получават...си измисляте куп оправдания,с които просто ставате смешни!
smoothc написа:Не,завършил съм Международни икономически отношения в Цюрих,но в интерес на истината съм изучавал един семестър PR и Масмедии.
Колкото до "канцеларския стил"...danke schön! Наистина не съм го очаквал,трогнат съм.
Канцелариите,бюрокрацията,пишещите машини,бумагите всичко това ми е в кръвта,а ти да видиш работното ми място...една таванска стая,с прогнила дограма и течове,пода скърца от влагата,от време на време щъкат и мишки(дори и капаните вече не ги ловят,просто защото ръждясаха с годините),работя за мизерен хонорар и то на страница,и точно поради тази причина гледам да разтягам локуми..че да има повече обем и съответно повече кинти....нали се сещаш!?
Вчера най-после подадох и CV(ръкописно,щото ми се счупи пишещата машина марка "Шолс & Глидън") в редакцията на "***" и сега чакам да видим какво ще стане
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост