Турне и предсезонна подготовка 2014

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

CSKA69
Контакти:

Re: Предсезонна подготовка 2014 (Юнайтед - Ливърпул|05.08|03:00)

Мнениеот CSKA69 » 03 авг 2014 12:11

Като добавим и Кейлор Навас и Фалкао вероятно, целите пред Реал тази година ще бъдат много, много високи - а именно требъл плюс световна клубна титла! Така че няма нужда от бързане за никъде - не е редно отборът ти да е в топ-форма през август, ако пред теб стои толкова дълъг сезон ;)

Що се отнася до Юнайтед наистина пътят пред тях е дълъг и няма да е толкова лесен, колкото изглежда на някои привърженици - Челси, Сити, Ливърпул, Арсенал и Тотнъм плюс жадния за успехи Евертън са повече от сериозна конкуренция :idea: Мачът в понеделник с Ливърпул ще е интересен наистина, защото ето такива мачове предстоят за Ван Гаал от тук нататък :arrow:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 03 авг 2014 12:51

Реал хубаво били без звездите струващи по 100 милиона, а Юнайтед с какви играчи беше - Йънг, Уелбек, Клевърли, Кийн, Блакет, Флетчър, Чичарито, Валенсия, Заха, Лингард :)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 03 авг 2014 13:03

Дали забеляза ,че Реал игра...

Каквото съм забелязал вече го коментирах,така че изобщо няма да се впускам в излишни подробности!
Нека обаче припомня още нещо и запитам:
Офтопик:

1.Нормално ли е отборът да е на 5/6 място по отбелязани голове в турнира(единият,от които от дузпа)?
2.Нормално ли е отборът да не запише нито една победа в турнира?
3.Фактът,че отборът е настоящият ЕКШ,мисля че изобщо не предполага оправдания от рода на:Този не играл,другия пък бил контузен,третия се завърнал,четвъртия не бил във форма и пр.и пр...
4.Така ли се защитава(дори и символично) спечелен трофей за "Гинес къп"?
Като купувате играчи за колосални суми се тупате в гърдите,но когато нещата не се получават...си измисляте куп оправдания,с които просто ставате смешни!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 03 авг 2014 13:08

Алекс, какво ти е мнението за новата схема, а именно да се акцентира върху халф-бековете? До тук забелязвам, че отляво се очертава страхотна конкуренция - Шоу/Йънг/Янузай. Отдясно обаче положението е много притеснително. Рафаел с постоянни контузии, а Валенсия го бива само до централната линия. Следват отново дежурните неуспехи да се преодолее играч или да се подаде точно опасна топка.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 03 авг 2014 13:10

Tobacco написа:Изображение

Мирише ми на фотошоп! Ех,тези медии...големи манипулатори значи :)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 03 авг 2014 13:32

Алекс, какво ти е мнението за новата схема...

Да ти призная,Тонка моите наблюдения и впечатления към момента са акцентирани не толкова върху тактическите схеми,колкото до поведението и играта на отделните футболисти.
Добрата новина е,че текущата концепция на Вангелис(на този етап) води до положителни резултати,а също така се наблюдават и определени нива на гъвкавост,които образно казано еволюират в процеса на мачовете(от този с ЛА Галакси,до снощният срещу Реал Мадрид),което по този начин създава една стабилна основа,върху която спокойно може да се надгради и балансира!
Финалът срещу Ливърпул се явява и платформа,която косвено ще завърши и този 1-ви мини-цикъл под ръководството и промените на Вангелис.
Вторият мини-цикъл най-вероятно ще е свързан с т.нар "изчистване" и надграждане в отбора,което пряко ще се осъществи и чрез трансферната политика.
Като цяло е още рано да се правят кардинални заключения,но е факт че Вангелис прави нещата методично и следва своят план!
Ето и цитат от думите на Ван Гаал:
Ние имаме своя план и цели, които трябва да следваме. Много е важно човек да бъде последователен в работата си.

Най-важното е,че Слънцето над Манчестър Юнайтед отново изгря,дори и жегата започна вече да се усеща :)

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 03 авг 2014 13:41

smoothc написа:
Дали забеляза ,че Реал игра...

Каквото съм забелязал вече го коментирах,така че изобщо няма да се впускам в излишни подробности!
Нека обаче припомня още нещо и запитам:
Офтопик:

1.Нормално ли е отборът да е на 5/6 място по отбелязани голове в турнира(единият,от които от дузпа)?
2.Нормално ли е отборът да не запише нито една победа в турнира?
3.Фактът,че отборът е настоящият ЕКШ,мисля че изобщо не предполага оправдания от рода на:Този не играл,другия пък бил контузен,третия се завърнал,четвъртия не бил във форма и пр.и пр...
4.Така ли се защитава(дори и символично) спечелен трофей за "Гинес къп"?
Като купувате играчи за колосални суми се тупате в гърдите,но когато нещата не се получават...си измисляте куп оправдания,с които просто ставате смешни!

Пич, нищо лично, но случайно да си следвал журналистика? Имаш същия канцеларски стил на писане като повечето родни журналя, които изписват цели фермани, без да кажат нищо съществено :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 03 авг 2014 14:04

Не,завършил съм Международни икономически отношения в Цюрих,но в интерес на истината съм изучавал един семестър PR и Масмедии.
Колкото до "канцеларския стил"...danke schön! Наистина не съм го очаквал,трогнат съм.
Канцелариите,бюрокрацията,пишещите машини,бумагите всичко това ми е в кръвта,а ти да видиш работното ми място...една таванска стая,с прогнила дограма и течове,пода скърца от влагата,от време на време щъкат и мишки(дори и капаните вече не ги ловят,просто защото ръждясаха с годините),работя за мизерен хонорар и то на страница,и точно поради тази причина гледам да разтягам локуми..че да има повече обем и съответно повече кинти....нали се сещаш!?
Вчера най-после подадох и CV(ръкописно,щото ми се счупи пишещата машина марка "Шолс & Глидън") в редакцията на "***" и сега чакам да видим какво ще стане :)

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 03 авг 2014 16:14

smoothc написа:Не,завършил съм Международни икономически отношения в Цюрих,но в интерес на истината съм изучавал един семестър PR и Масмедии.
Колкото до "канцеларския стил"...danke schön! Наистина не съм го очаквал,трогнат съм.
Канцелариите,бюрокрацията,пишещите машини,бумагите всичко това ми е в кръвта,а ти да видиш работното ми място...една таванска стая,с прогнила дограма и течове,пода скърца от влагата,от време на време щъкат и мишки(дори и капаните вече не ги ловят,просто защото ръждясаха с годините),работя за мизерен хонорар и то на страница,и точно поради тази причина гледам да разтягам локуми..че да има повече обем и съответно повече кинти....нали се сещаш!?
Вчера най-после подадох и CV(ръкописно,щото ми се счупи пишещата машина марка "Шолс & Глидън") в редакцията на "***" и сега чакам да видим какво ще стане :)

Най сетне начетен човек сред нас браво.Не е нужно да отговаряш на хора,които са под твойто ниво.Пишеш супер и доста верни неща на,който не му изнася да не го чете.Международни иконимически отношения в Цюрих браво това не е хич малко.
Изображение

Върни се в “Манчестър Ю”