sin4ec написа:vaskonti написа:Я пак, не разбрах как цената от 407 долара е една от най-ниските в Европа, където средната цена е 380 долара? И как така държавата, която е най-далеч от Русия - Великобритания, се радва на най-ниска цена? Какво - и с тях ли има проучвания за милиарди? Човек би си помислил, че всъщност лошите западняци и добрите руснаци си работят заедно и че са двете страни на една монета...
Получили сме това, което сме заслужили! Толкова бълвоч по Русия даже и СШП не изливат, колкото нашите блюдолизци и еветчии русофоби. Като не ви харесва руския газ-грейте се на дърва и въглища или си продупчете Добруджа за шистов газ
Кой по-точно е бълвал срещу Русия, и кога ?
С изключение на 1-2 непремерени изказвания от наши политици, аз не се сещам в последните 25 години ( преди това е ясно ) ... Някой от политическата ни каста масово да е плюл по Русия ?
Или можеби от Кремъл четат българските форуми, и там си формират мнението за нас ?
А в руските, знаеш ли какво пише за нас ?
По-добре не поглеждай, ще ти запищят ушите.
Мен лично, не ме интересува дали сме им дали повод.
Нямат право да обиждат Страната ми, народа ( респективно - мен самия ) ... Както историята и културата ни.
Може и да имат повод, но аз заставам зад народа си, колкото и плява да има сред него.
Мой си е !
Така че, Русия - под ножа, и т'ва е.