Лудогорец - Партизан - 0:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Лудогорец - Партизан

Мнениеот TristaNNN » 30 юли 2014 23:45

Балкански Орел написа:
Кой да го измисли, публиката им е момичета и деца.(В което няма нищо лошо.)Шапка им свалям на мацките, дай боже на всеки футболен фен такова гадже като онази хубавката на първия ред.

Не знам на колко си години, но да те светна, че мацките като тази ходят на масовите прояви, не защото са фенки на Лудогорец в случая, а защото на стадиона е пълно с хора и могат да се покажат пред всички ;) Дали ще е футболен мач на Лудогорец или автосъбор на Лада, кифлите винаги търсят показност пред масата.
Последна промяна от TristaNNN на 30 юли 2014 23:50, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 юли 2014 23:48

CSKA 78 написа:
TristaNNN написа:[offtopic]Чудя се и недоумявам цесекистките коментари в темата :? Тия май имат нов мним враг в лицето на Лудогорец.[/offtopic]

[offtopic]Не е редно да ти отговарям в тази тема,но просто не мога да се сдържа! :lol:
Търсиме си нов "враг",защото вие вече не ставате и за спаринг партньор! :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Ааа добре, сега съм по-спокоен. Мислех, че ви тресе комплекса от един провинциален отбор, срещу който нямате победа в първенството. :P[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

мили

Мнениеот мили » 30 юли 2014 23:49

petko.h.markov написа:
zlatan написа:
гражданин от село написа:
zlatan написа:според мен от утре тренер на Лудите ще бъде Любо Пенев,не знам от къде ми дойде това -шесто чувство.

Изглежда си чел кредитното му досие. :lol:

не бе братле не знам от къде ми дойде,може би както за резултата в Белгард за 0:1,така и за Стоев-та този наистина ли си мислите че е тренер.Стига глупости.Дерменджиев си отиде и този е пълен фарс от началото на годината.

Дерменджиев е треньор на на дублиращия.По този начин си подсигуряват продължение на изградения стил за
всички налични футболисти.Това според мен е добър,като в Барса,всички практикуват този стил.

Не вярвам Дерменджиев да е пренебрегнат. Не изключвам възможността след някой и друг месец или седмица, да си заеми заслуженото място! Изключвате ли това?

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Лудогорец - Партизан - 0:0 FT

Мнениеот Udoji90 » 31 юли 2014 00:11

Домакините активно търсеха успеха и жалко, че не им се получи, но това си е съвсем приемлив турнирен резултат, който оставя реални шансове.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

мили

Мнениеот мили » 31 юли 2014 00:22

Udoji90 написа:Домакините активно търсеха успеха и жалко, че не им се получи, но това си е съвсем приемлив турнирен резултат, който оставя реални шансове.

Разбира се, че това е нормалното разсъждение на един нормален футболен зрител. Това е и моето гледище.
Ще има и други мнения на комплексари, завистливци, и какви ли още искате.
Истината е една, Лудогорец играят футбол. Разбира се, че могат и да отпаднат, но не като някои без аргументи и без добри изяви. А само с оправдания и обвинения.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 31 юли 2014 00:23

Разград са пътници тази година.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 31 юли 2014 00:26

Лудогорец имаха едно от така наречените "чисти голови положения",дори сърбетата имаха две.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 31 юли 2014 00:38

Балкански Орел написа:Който и от двата отбора да продължи ще го издрънкат на плейофите и всеки ще се моли да се падне с Лудогорец/Партизан, тоя мач е доказателство как сръбския и българския футбол западнаха.

Този мач е доказателство,че сръбският футбол върви напред....защото с изключение на Владимир Волков,всички футболисти на Партизан бяха от Сърбия,или(един)от бивша Югославия!!!Повечето бяха млади и перспективни.Имаше даже и 18 годишно момче.Ха сега да се запитаме къде са нашите 18 годишни.....Колко бяха българите в българският отбор,по-добре да не питам.Като излезе М.Александров останаха трима.Вл.Стоянов,Ал.Александров и Св.Дяков!!!Не ме разбирайте погрешно.Желая успех на Лудогорец и от сърце искам да постигнат поне успехите от миналата година!!!Боли ме за трагедията наречена БГ футбол.За съжаление положението е такова в повечето родни отбори.Измислените столични грандови са пълни с измислени легионери,а някои даже и испански треньори изтипосаха.Тренера или може,или не може!Той след като е опрял до банановата република(без банани обаче)България,значи никой в Испания не го иска.Е значи не го може този занаят.Интересно,щом в Европа не се е справил,как ще се справи в нашия Абсурдистан???Така според мен стои въпросът и с чуждите футболисти.Не съм против чужденците абсолютно.....но когато е прекомерно,няма бъдеще.Затова мисля,че сръбският футбол е беден,но с перпективи и с бъдеще!!!А ние хем сме бедни,хем нищо не правим за развитието си!Желая успех на Лудогорец!!!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 31 юли 2014 00:56

Късна оперативка в Лудогорец

Собствениците на Лудогорец Кирил и Георги Домусчиеви свикаха късна оперативка в клуба след равенството 0:0 срещу Партизан. Двамата събраха треньорското и оперативното ръководство на разградчани, за да обсъдят състоянието на отбора и резултатите в последно време.

Двамата бяха при гостуването на тима в Люксембург, но след ремито не говориха с треньорското ръководство на отбора.

Отразяващите срещата журналисти бяха уведомени, че Кирил Домусчиев няма да дава интервюта след мача с Партизан.

Лудогорец няма победа в четири поредни мача - два от Шампионската лига и два за първенство на А група. Освен това в тези срещи разградчани са реализирали само един гол.

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 31 юли 2014 01:49

Оф стига сте опъвали локуми ... Истината е толкова проста . Разиграваме добре , правим хубави комбинации , всички линии са що годе сносни като изключим нападателя ... то няма такъв . Тоя Безяк не го харесвам от първия му мач за Лудогорец ... ми не става и тва е . Може да ги поднася по двама трима ама толкова ..как не се сетиха един голаджия да вземат за поредна година немога да го проумея . Айде първата година играхме без типичен централен и как да е ама след това ... Иначе шансовете са си реални , играхме по -добре ... Тея Партизан са големи дървари , дори повече от миналата година . Лошото е ,че и ние не сме добри .

ПП : За Безяк : Това е не тавана на възможностите му , ами направо върха на гнездото на покрива ...

Върни се в “Лудогорец”