Балкански Орел написа:Който и от двата отбора да продължи ще го издрънкат на плейофите и всеки ще се моли да се падне с Лудогорец/Партизан, тоя мач е доказателство как сръбския и българския футбол западнаха.
Този мач е доказателство,че сръбският футбол върви напред....защото с изключение на Владимир Волков,всички футболисти на Партизан бяха от Сърбия,или(един)от бивша Югославия!!!Повечето бяха млади и перспективни.Имаше даже и 18 годишно момче.Ха сега да се запитаме къде са нашите 18 годишни.....Колко бяха българите в българският отбор,по-добре да не питам.Като излезе М.Александров останаха трима.Вл.Стоянов,Ал.Александров и Св.Дяков!!!Не ме разбирайте погрешно.Желая успех на Лудогорец и от сърце искам да постигнат поне успехите от миналата година!!!Боли ме за трагедията наречена БГ футбол.За съжаление положението е такова в повечето родни отбори.Измислените столични грандови са пълни с измислени легионери,а някои даже и испански треньори изтипосаха.Тренера или може,или не може!Той след като е опрял до банановата република(без банани обаче)България,значи никой в Испания не го иска.Е значи не го може този занаят.Интересно,щом в Европа не се е справил,как ще се справи в нашия Абсурдистан???Така според мен стои въпросът и с чуждите футболисти.Не съм против чужденците абсолютно.....но когато е прекомерно,няма бъдеще.Затова мисля,че сръбският футбол е беден,но с перпективи и с бъдеще!!!А ние хем сме бедни,хем нищо не правим за развитието си!Желая успех на Лудогорец!!!