Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Мнениеот TristaNNN » 29 юли 2014 14:27

TodorT написа:.... Чмовш го чакахме да се сработи не знам колко време.

Тук не съм много съгласен. Първо, че двойката централни защитници се сменяше почти всеки мач, и второ, Чмовш получи сравнително малко игрови минути на фона на останалите "стълбове".
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 29 юли 2014 15:05

Имаме нужда от още един централен защитник, плюс мощен централен нападател иии сработка на отбора.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 юли 2014 18:23

TodorT написа:Жоре, тук не съм съгласен! Сърмов и една година да се сработва пак няма да му се получи! Той просто не умее.... Чмовш го чакахме да се сработи не знам колко време, сега и Пламен Димов ли да чакаме ? Просто има играчи, които НЕ стават за ЛЕВСКИ. Нивото си им е Славия, Локо Сф (без да обиждам отборите) и до тук!

То е ясно, че Сърмов няма как да е основен играч.

Основни играчи са Белаид, Стойчев, Крумов, Минев, Прохазка, Велев, Гаджев, Бедоя, Луис Педро, Аниете и 2-мата Валеревци.
Срещу "Червените" и Локо Пд. проблема не бе толкова в защитата, колкото в граденето на атаките и нападението.
Точно в тези зони пристигнаха най-късно новите ни играчи.
Някои, като Домо и Бедоя изиграха между 3 и 5 контроли, но контролите са едно, офи-мачовете, съвсем различно нещо.
Аниете и Педро, няма какво да ги обсъждаме, те се наложиха да играят титуляри едва след няколко тренировки.
Пък между Валери и Валери, от самолет се вижда, че няма никаква сработка.
Най-вероятно и трудно ще се появи, щото са еднотипни.

Но ако се сработят халфовете ни ( сред тях слагам и фалнговите футболисти ) ... Нещата ще се подобрят чувствително.
За мен отбора е почти окомплектован, можеби наистина трябват за алтернатива центр. бранител и "тежък" центр. нападател.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 29 юли 2014 20:04

Аз не мога да разбера как градим отбор за бъдещето с:
Kунчев - Идва от изпаднал отбор и дори в него не игра
Минев - 33г.
Стойчев - изгонен от Левски, защото няма качества.
Крумов - още не се е научил да центрира
Балтанов - същото като Стойчев
Сърмов - същото като Стойчев + това, че всеки втори аматьорски футболист е по-добър от този бездарник. Абсолютен некадърник.
Радослав Димитров - Дори в Славия не го искат
Пламен Димов - тотален некадърник
Домовчийски - трагичен и в "Ботев" и в Черно Море
Божинов - да си запази благодарностите и да си ходи. Ако това му е отблагодаряването, представям си ако ни е сърдит.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 29 юли 2014 20:50

Наско Курдов има ли още шанс да идва? Имаме нужда от нападател с неговия ръст и като крачка ( гола който ни вкара наскоро е показателен) и за центриранията за игра с глава, че като гледам ръста на Божинов и испанчетата сме трагични. Последния висок нападател който имахме беше Гара Дембеле все пак.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 юли 2014 08:23

Player написа:Наско Курдов има ли още шанс да идва? Имаме нужда от нападател с неговия ръст и като крачка ( гола който ни вкара наскоро е показателен) и за центриранията за игра с глава, че като гледам ръста на Божинов и испанчетата сме трагични. Последния висок нападател който имахме беше Гара Дембеле все пак.

Генков и Макрията :? Курдов се върна при Бостанджията :lol: Плюс това баща му нещо шамари раздава, така че няма да можете да го псувате, иначе ще докара Алексей Петров :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 30 юли 2014 09:10

THE G.A.M.E написа:
TodorT написа:Жоре, тук не съм съгласен! Сърмов и една година да се сработва пак няма да му се получи! Той просто не умее.... Чмовш го чакахме да се сработи не знам колко време, сега и Пламен Димов ли да чакаме ? Просто има играчи, които НЕ стават за ЛЕВСКИ. Нивото си им е Славия, Локо Сф (без да обиждам отборите) и до тук!

То е ясно, че Сърмов няма как да е основен играч.

Основни играчи са Белаид, Стойчев, Крумов, Минев, Прохазка, Велев, Гаджев, Бедоя, Луис Педро, Аниете и 2-мата Валеревци.
Срещу "Червените" и Локо Пд. проблема не бе толкова в защитата, колкото в граденето на атаките и нападението.
Точно в тези зони пристигнаха най-късно новите ни играчи.
Някои, като Домо и Бедоя изиграха между 3 и 5 контроли, но контролите са едно, офи-мачовете, съвсем различно нещо.
Аниете и Педро, няма какво да ги обсъждаме, те се наложиха да играят титуляри едва след няколко тренировки.
Пък между Валери и Валери, от самолет се вижда, че няма никаква сработка.
Най-вероятно и трудно ще се появи, щото са еднотипни.

Но ако се сработят халфовете ни ( сред тях слагам и фалнговите футболисти ) ... Нещата ще се подобрят чувствително.
За мен отбора е почти окомплектован, можеби наистина трябват за алтернатива центр. бранител и "тежък" центр. нападател.

Човече, точно защитата ви е основния проблем.Спомни си ,че вторият гол падна при двама на петима и то Буш беше абсолютно сам при удара.Защитата е основата без нея хафовете са притеснени и несигурни винаги гледат с едното око назад и губят острота в предни позиции.Най- тънка е работата в нападение то за това и нападателите са най- скъпи.Божинов има потенциал и то голям обаче нещо се повреди в главата и зацикли.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 30 юли 2014 11:37

boabbb написа:
Player написа:Наско Курдов има ли още шанс да идва? Имаме нужда от нападател с неговия ръст и като крачка ( гола който ни вкара наскоро е показателен) и за центриранията за игра с глава, че като гледам ръста на Божинов и испанчетата сме трагични. Последния висок нападател който имахме беше Гара Дембеле все пак.

Генков и Макрията :? Курдов се върна при Бостанджията :lol: Плюс това баща му нещо шамари раздава, така че няма да можете да го псувате, иначе ще докара Алексей Петров :lol: :lol:

Резервите не се броят все пак. Те си бяха резерви един на друг, а после и двамата на Божинов. Аз не мисля ,че има нужда от псувни, ако на някои играта не му се получава в даден отбор. Псуването е грозно и говори за лошо възпитание и ниско ниво на култура.

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 30 юли 2014 12:34

Не , че темата е кой знае колко важна вече, но ако сме коректни , в скобите ( или дори пред тях), трябва с големи букви да се добави-ПРОВАЛИ. :lol:
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 юли 2014 16:27

terata написа:Горан ако вардеше и първия гол нямаше да влезе. Толкова неориентиран и слаб вратар като Кунчев не бях виждал скоро. При положение, че Горан е в отбора защо не го използват?

Да. И с цялата си наглост е преспокоен :evil: :evil: :evil:

7 Дни Спорт:

Кунчев спокоен:
Нищо страшно не е станало

Вратарят на Левски във вечното дерби Стефано Кунчев прие спокойно загубата. Стражът дори намери с какво да се оправдае за допуснатия първи гол.
- Нищо чак толкова страшно не е станало. Първенството едва сега започва. Не мога да си обясня защо не можахме да натиснем противника дори когато останахме с човек повече. Ударът на Карачанаков бе перфектен, нямаше какво да направя, за да го спася - оправда се Кунчев.
- Всички знаем, че трябва да се вдигнем още със следващата тренировка и да работим за името на клуба. След мача си казахме, че заради хората със сини шалчета по трибуните, трябва да даваме всичко от себе си - завърши Кунчев.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”