TodorT написа:Жоре, тук не съм съгласен! Сърмов и една година да се сработва пак няма да му се получи! Той просто не умее.... Чмовш го чакахме да се сработи не знам колко време, сега и Пламен Димов ли да чакаме ? Просто има играчи, които НЕ стават за ЛЕВСКИ. Нивото си им е Славия, Локо Сф (без да обиждам отборите) и до тук!
То е ясно, че Сърмов няма как да е основен играч.
Основни играчи са Белаид, Стойчев, Крумов, Минев, Прохазка, Велев, Гаджев, Бедоя, Луис Педро, Аниете и 2-мата Валеревци.
Срещу "Червените" и Локо Пд. проблема не бе толкова в защитата, колкото в граденето на атаките и нападението.
Точно в тези зони пристигнаха най-късно новите ни играчи.
Някои, като Домо и Бедоя изиграха между 3 и 5 контроли, но контролите са едно, офи-мачовете, съвсем различно нещо.
Аниете и Педро, няма какво да ги обсъждаме, те се наложиха да играят титуляри едва след няколко тренировки.
Пък между Валери и Валери, от самолет се вижда, че няма никаква сработка.
Най-вероятно и трудно ще се появи, щото са еднотипни.
Но ако се сработят халфовете ни ( сред тях слагам и фалнговите футболисти ) ... Нещата ще се подобрят чувствително.
За мен отбора е почти окомплектован, можеби наистина трябват за алтернатива центр. бранител и "тежък" центр. нападател.